Sa ma operez???

250 comentarii 1 2 ..... 5678 9 Înainte ›
0
23-05-2008, ora 00:00
irina_bozesan
Nu este medic/terapeut
irina_bozesan
Buna ziua, am revenit dar nu prea am vesti, operatia de amigdale s-a aminat pt. luna viitoare, iau inca tratament cu calciu, pt acea criza si sa speram ca luna viitoare o sa scap de amigdale.O sa mai revin dupa ce o sa merg din nou pt. programare. PS: analizele pt operatie au iesit bune, doar analiza de calciu mai trbuie facuta.
0
04-07-2008, ora 00:00
elanduta
Nu este medic/terapeut
elanduta
buna seara dna Doctor Brad.bine v-am regasit.am spus ca voi reveni cand voi mai avea ceva nelamuriri.acum o saptamana am fost la bucuresti si am facut toate analizele fetei mele.aslo este 150, vsh 25, si fibrinogenul 500. fac moldamin in continuare pentru ca mi-a spus ca trebuie sa fie sub 100 cel putin.intrebarea mea este pot sa consider ca am scapat de streptococ tinand cont ca aslo este sub 200?pentru ca avea dureri de genunchi mi-a recomandat diclofenac 10 zile pe luna dar la toate farmaciile imi spune ca diclofenacul este un dezastru pentru copii?nu vreau sa trec peste spusele domnului doctor dar vreau sa mai aflu si o alta parere pe care am apreciat-o tare mult.pentru vsh-ul acela marit mi-a dat ampicilina de 500, 1 la 6 ore.Astept raspunsul dvs. va multumesc mult
0
08-07-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Cred ca nu ar trebui sa luati Ampicilina pt ca nu inteleg de ce o luati.Chiar nu inteleg...Pt ca VSH-ul poate poate fi marit in context inflamator, ceea ce explica si durerile de genunchi.Si mai cred ca Diclofenacul nu e cea mai potrivita alegere pt copil.Cred ca puteti alege de exemplu Nurofen, 2 cp pe zi.
Si strepcocul poate fi considerat eradicat la ASLO 150.
0
08-07-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
pt Irina:luati Celciu si vitamina D ca sa se fixeze.Si mai vorbim.
0
05-08-2008, ora 00:00
alina2974
Nu este medic/terapeut
alina2974
Buna seara d-na doctor!Sunt noua pe forum, asa ca o sa explic pe scurt care este problema: am o hipertrofie de cornet nazal si o usoara deviatie de sept si farigita cronica, si am primit tratament cu vit a, voseptol si nasomed iar joi trebuie sa ma duc sa-mi cauterizeze cornetele.Am inteles ca cel mai bine ar fi cu laser sau radiofrecventa;mai exista si o alta modalitate de cauterizare?ce-mi recomandati?...si cat e de dureroasa? eu am niste reactii ciudate la durere, lesin!!!Astept vesti!Cauterizarea poate avea efecte negative?
0
06-08-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Cele 2 metode sint cele mai elegante si mai putin dureroase.Se face de regula anestezie de contact(adica se pune anestezic strict local )dar daca e necesar se si injecteaza anestezic in cornete dar nu va va durea pt ca mucoasa e deja anesteziata de anestezia de contact.Si postoperator nu doare prea rau.Dar nu trebuie sa plecati cu ideea ca veti lesina pt ca, veti vedea ca va fi bine!Eventual, inainte de a intra in sala, luati un Algocolmin sau Piafen(in cazul in care nu v-au interzis sa mincati si sa beti inainte de a veni la ei).Unde va operati?Va doresc numai bine si astept vesti(desigur, vesti bune)!!!
0
11-08-2008, ora 00:00
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
Buna ziua,

am si eu nevoie de parerea dvoastra. mi se inflameaza amigdalele sapatamanal in ultimele 11 luni. asta inseamna puroi putin, mult sau f mult din ce in ce mai rezistent la antibiotice. dupa ce am consultat mai multi doctori ORL am inteles ca trebuie sa le scot desi nu am gasit nici un microb in gat (am facut multe exudate si cand nu aveam infectie si cand aveam). toti doctorii au spus ca e infectie streptococica ultimele doua au fost cu "membrana dubla". de cate ori am infectie aslo si celelate analize de sange in legatura cu asta sunt mari dar in aceste 11 luni au cazuri in care cand s-a dus infectia aslo a revenit la normal. eu as fi fost mult mai linistita daca puteau sa imi confirme ca daca scot amigdalele nu voi mai face infectie in gat niciodata sau ma rog in nici un caz ca acum dar nici un doctor nu mi-a spus asta. majoritatea au spus ca e posibil sa nu iasa la analize streptococul, e posibil sa traiasca pe esofag si nu pe amigdale... pana la urma dupa ce am circulat peste tot pt tratamente si pareri am decis sa le scot. m-am dus la euroclinic unde m-a consultat Dna. dr. Safta Daniela (dir adj de la Elias) care mi s-a parut dezinteresata si rutinata desi am pus intrebari si am stabilit impreuna dupa ce ne-am vazut de 2 ori sa ma opereze. e plecata in concediu acum si ca atare eu am asteptat sa se intoarca timp in care am facut un superflegmon si sunt la pat de 5 zile cu febra si cu tratament care merge f greu (m-ar fi salvat de acest flegmon daca ultima data cand bne-am vazut ma baga in seama cand i-am zis ca am infectie in gat f putina dar iau de capul meu ospamox de 4 zile si desi e f putina nu s-a modificat in bine deloc). am aflat astazi ca ar fi trebuit sa imi spuna ca daca aslo e mare nu ma poate opera si ca ar fi trebuit sa ma pregateasca pt operatie cu cateva saptamani de moldamin. problema mea mare si lucrul pe care nu l-a inteles este ca eu cand termin antibioticul daca nu iau xyzal si singulaire in fiecare zi fac imediat infectie. nu stiu ce sa fac. dansa se intoarce pe 25 luna aceasta si eu speram sa ma si opereze. acum ma gandesc sa imi fac singura analize si sa ma apuc sa fac moldamin daca am aslo mare. nu mai rezist asa. prea multa suferinta si mai ales prea multe antibiotice. nu am prea multe informatii depre operatie si as vrea sa ma ajutati daca puteti cu cateva raspunsuri:
1. stiti cumva ceva despre acesta dna dr.? e ok?
2. am citit despre operatia cu electrozi. ar trebui sa merg sa ma operez la brasov? e mai bine dupa operatie, mai putine riscuri? stiti pe cineva care sa se fi operat matur fiind :) cu electrozi?
3. operatia se face cu bisturiul?
4. sunt durerile insuportabile? sunt mai mari decat atunci cand ai amigdalele pline colorate complet in alb de infectie? (aca sa imi fac o idee :D)
5. am citit pe net ca unei paciente i-a fost atins la operatie un nerv si ulterior ii tremura capul. este posibil sa se intample asa ceva?

va multumesc din suflet. stiu ca am scris cam mult dar am avut prea multe experiente neplacute in ultimele luni si cred ca doream sa vb cu cineva care ma poate lamuri un picutz.

multumesc mult.
0
14-08-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
E BUNA DNA DR SAFTA DAR EU NU AS MERGE IN EUROCLINIC DECIT DACA NU AS AVEA CE FACE CU BANII*CEEA CE NU E CAZUL*...DAR DACA NU ATI FOST FOARTE MULTUMITA PUTETI CONSULTA SI ALTI MEDICI.EXISTA IN MEDLIFE GRIVITA DR THEODOR VALENTIN CARE OPEREAZA CU COBLATOR, CEEA CE PRESUPUNE MAI PUTINA DURERE POSTOPERATOR*DACA MERGETI LA DUMNEALUI PUTETI SA-I SPUNETI CA EU VI L-AM RECOMANDAT SI SA-L SALUTATI DIN PARTEA MEA.SAU PUTETI MERGE IN SPIT SF MARIA LA DR GEORGE MINCU CARE OPEREAZA CLASIC, ADICA CU BISTURIU SI DECOLATOR.DURERILE NU SINT DE NESUPORTAT MAI ALES PT UN ADULT.DAR DACA ASLO E MARE TREBUIE SA FACETI PREOPERATOR MOLDAMIN PE CARE SA-L CONTINUATI SI POSTOPERATOR.SI INCA CEVA F.IMPORTANT!DACA AVETI FLEGMON ACUM, NU PUTETI SCOATE AMIGDALELE DECIT PESTE 1 LUNA.E O REGULA STABILITA INTERNATIONAL SI CARE NU SE DISCUTA!!!REGULA E REGULA!ASA CA NU POATE FI VORBA DE OPERATIE IN 25.CAM ASTA E TOT.MAI VORBIM DACA MAI SIMTITI NEVOIA!
0
15-08-2008, ora 00:00
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
multumesc mult pt raspuns. eu as vrea sa ma operez cu coblator care am inteles ca si cauterizeaza (adik nu e sangerare la operatie) si riscurile de dupa operatie (infectie, hemoragie) nu mai exista. va multumesc pt informatie. chiar astzi o sa ma programez la dnul doctor. mi-am facut analizele ieri cand inca nu terminasem cu infectia si fibrinogenul, aslo, vsh, proteina C sunt toate mari. nu stiu cum o sa rezist o luna fara infectie. asta e problema mea. pt ca imediat ce opresc antibioticul daca nu iau xyzal si singulaire fac infectie a doua zi. si chair si cu aceste pastile ultima data am facut infectie. si de data asta a trecut f f greu. nu stiu cum pot face sa rezist o luna fara sa fac infectie. :((. la dna doctor safta am renuntat sa ma operez. din pacate atentia pe care mi-a acordat-oo in conditiile in care sunt un om care face infectie continuu, care nu s-a mai operat niciodata, care avea infectie cand a fost ultima data la dansa pt a stabili detaliile operatiei, lasa mult de dorit. mult. eu am aflat de la o asistenta care mi-a facut o injectie ca dna doctor ar fi trebuit sa ma pregateasca in prealabil cu cateva saptamani de moldamin si sa imi fi spus ca nu ma pot opera daca am infectie in gat etc. pacat ca doctorii sunt asa in Romania. pacat ca pt o problema care de fapt e mica pana la urma am umblat 11 luni si credeti-ma am umblat sa aflu exact ce e cu mine, nu m-am uitat la bani, am facut zeci de analize de toate felurile, inca nu inteleg complet de ce mi se inflameaza gatul atat de urat si atat de des si ce o sa fie cu mine dupa ce ma operez. nu este posibil sa nu ramana in unii doctori un pic de sensibilitate, nu ar trebui sa mai profeseze dp meu de vedere.

multumesc mult inca o data.
0
29-08-2008, ora 00:00
giulita
Nu este medic/terapeut
giulita
Buna ziua,
Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu streptococii pt ca nu mai inteleg nimic si sunt disperata.
Am o fetita de 1 an si 7 luni, si pana in prezent fetita mea nu prea a fost bolnavicioasa.Sunt o mamica care isi ingrijeste copilul cat se poate de bine si mereu sunt atenta cu ea si o verific in gat la 2-3 zile sa stiu ca nu este nimic cu ea.Este o fetita ascultatoare de mica si fara sa-i introduc nimic in gurita ea deschide gurita si ii vad in gat si pot sa-mi dau seama daca are sau nu ceva acolo, atat cat pricep si eu.Saptamana trecuta am procedat la fel si vad ceva depozite albicioase in gat mai exact pe amigdalele ei, fara febra fara stare generale alterata, cu pofta de mancare, un copil sanatos la prima vedere.A doua zi am fost prima la recoltarea unui exudat faringian si antibiograma, deoarece fetita mea nefiind pana acum cu probleme de genul acesta, nu a luat AB.Pediatra ne-a recomandat ca daca nu are febra si se comporta la fel sa nu o trecem pe Ab-ce.
Ce vreau sa va spun, este ca, pana a iesit rezultatul fetita nu mai avea in gat nimic, adica fara niciun tratament a trecut totul de la sine iar rezultatul de la exudatul faringian suna asa:streptococ viridans;(germeni nepatogeni).
Va rog din suflet spuneti-mi ce inseamna asta, de unde si cum a aparut.Este nepatogen dar exista riscul sa se transforme in tr-un streptococ hemolitic? O sa-l aibe mereu in gat asa nepatogen sau doar acum l-a colectat de undeva si am avut norocul sa fie nepatogen.Nu stiu multe lucruri despre acest streptococ si pe unde am cautat nu am fost lamurita.Urmeaza sa mergem la D-na doctor (pediatra) ptentru lamuriri.Medicul de familie m-a speriat deja in sensul ca fata are un streptococ in gat djea, este nepatogen dar ar fi bine sa-i facem timp de 1 an Moldamin de 600 odata pe saptamana ca sa distrugem streptococul din gat, cu toate ca e nepatogen in timp o sa ne faca probleme.Este adevarat, ? Ma ingrozeste gandul acesta va rog sa ma credeti, si va rog din tot sufletul sa ma lamuriti, si pe viitor ce am de facut cu streptococul acesta deja existent.Pe mine ma bate gandul sa-i mai recoltez odata un exudat la un alt laborator sa vad daca ii mai iese streptococul.
0
29-08-2008, ora 00:00
giulita
Nu este medic/terapeut
giulita
Ma scuzati, varsta fetitei mele este, 2 ani si 7 luni, nu mai vad sa scriu.
0
31-08-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
DACA E STREPTOCOC VIRIDANS LASATI COPILUL IN PACE!ACEST TIP DE STREPTOCOC E NEPATOGEN SI NU SE POATE TRANSFORMA IN PATOGEN, DOAR SE POATE CINDVA, IN TIMPUL VIETII, INFECTA CU ALT TIP DE STREPTOCOC, NU TERBUIE FACUT NICI UN MOLDAMIN, E O PROSTIE!LASATI COPILUL IN PACE SI INGRIJITI-L IN CONTINUARE LA FEL DE FRUMOS CA SI PINA ACUM!
0
brad
Identitate neconfirmată
brad
PT MIHA-TE-AI OPERAT SAU AI FOST LA DL DOCTOR?SCRIE-MI CE AI FACUT!
0
giulita
Nu este medic/terapeut
giulita
Va multumesc din suflet pentru raspuns.M-ati linistit.Sa speram ca v-om scapa si nu ne v-om molipsi niciodata de un alt tip de streptococ care este asa de pacatos, viata este destul de grea si fara acesti streptococi.
Am sa -i recoltez mai des de acum exudatul faringian, pentru ca sincera sa fiu mi-a cam intrat frica in oase, si parca atunci cand e vorba de copilul tau faci orice ca sa fie bine.
Nu am inteles ceva totusi, fetita v-a ramane cu acest streptococ nepatogen in gat mereu de acum ?este posibil la urmatorul exudat sa nu mai fie ?
Va multumesc inca odata pentru raspuns si timpul acordat.
Sa aveti parte de sanatate, fericire si numai bucurii.
0
02-09-2008, ora 00:00
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
Buna seara,

dna doctor imi cer scuze ca nu am mai intrat sa va spun ce am mai facut. am fost la medlife la dnul doctor Theodor Valentin. un dragutz as spune (cel putin la prima intalnire). din pacate amigdalele mele sunt prea inflamate si analizele prea proaste ca sa ma opereze si mai mult dnul doctor a plecat in concediu 1 luna :((. dar opereaza cu coblator, mi-a dat un tratamewnt pe care l-am si terminat cu antibiotice, doar ca din pacate gatul ma doare in continuare si in incercarea de a rezista fara infectie iau xyzal, imi dau cu un spray cu antibiotic Bioparox sau cam asa ceva si astept sa se intoarca dnul doctor sa vedem cum facem sa scap de ele. as vrea sa va multumesc mult pt informatii. la cat am vb cu dnu doctor (e drept ca acum stiu si eu o gramada de lucruri despre amigdalita asa ca discut :"profesionist" si "la obiect") imi dau seama cati doctori am vazut si am platit degeaba. cred ca e al 10 lea poate si mai mult doctor pe care il vizitez pt asta si a fost singurul care cum s-a uitat in nasul meu m-a intrebat daca nu mi-a zis nimeni ca am si o deviatie de sept. deci ma bucur ca am ajuns la dlui. nu ma incant f tare si astept si sper ca o sa fiu si eu bine pana la urma. am obosit de atatea pastile. vroiam sa va intreb un singur lucru. de cateva zile ma doare glezna, nu e umflata si o zi sa zicem ma doare de schiopatez iar a doua zi nu ma mai doare deloc. asa am patit in ultima saptamana. nu e umflata nu am calcat aiurea. credeti ca e posibil sa imi fi afectat articulatiile de la infectie? sa ma duc la control si pt asta sau nu este cazul?

va multumesc inca o data. mi-ati fost de mare ajutor si cred ca toti cei care am scris aici va suntem recunoscatori din suflet.
0
04-09-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Imi pare rau doar ca nu mai sint eu in Bucuresti sa va fi vazut si sa va fi operat deja...Dar asa e viata.Intr-o parte cistigi iar in alta pierzi*ma refer la viata de familie si la profesie*.Glezna e posibil sa fie afectare articulara data de Streptococ.Dar tratamentul include amigdalectomia, asa ca e clar ca trebuie facuta!Bioparoxul e OK dar nu prea e indicat sa-l folositi mai mult de 10-14 zile.Asa ca dupa acest interval puteti sa va dati in git cu albastru de metil.Simplu si eficient.Astept vesti bune!
0
04-09-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
E posibil cda streptococul sa nu mai fie acolo dupa cum la fel de bine poate fi.Aveti grija totusi sa nu faceti o fixatie din a-i recolta fetitei exudat faringian.Va doresc numai bine! Si fetitei la fel!!!
0
09-09-2008, ora 00:00
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
buna seara,

dna doctor din pacate iar am facut un flegmon foarte urat desi m-am chinuit foarte tare sa nu mai fac sa rezist asa pana se intoarce dnul doctor dar din pacate sunt iarasi praf. nu mai pot duce infectiile astea. m-au terminat si psihic si fizic. cred ca dupa ce termin si acest tratament o sa incerc la medlife poate au si alt doctor care sa opereze cu coblator si poate ma vor putea opera mai repede. vroiam sa va mai deranjez asa cu ceva intrebari: daca analizele mele nu vor fi bune ce riscuri sunt sa ma opereze cu aslo, vsh, proteina c si fibrinogen mari? si imi puteti spune ce avantaje sunt la operatia cu coblator?
am facut si radiografie la glezna care in continuare ma doare. doctorul a spus ca nu sunt modificari desi pe mine ma doare destul de tare dar il cred pe cuvant. cam asta e. sper ca mesajele astea si mai ales raspunsurile dumneavoastra sa fie de ajutor altor oameni care se vor lovi de aceleasi probleme de sanatate si aceleasi raspunsuri evazive ale unor doctori.

va multumesc inca o data.
o seara frumoasa si multa sanatate
0
11-09-2008, ora 00:00
andreeabbs
Nu este medic/terapeut
andreeabbs
buna ziua, doamna doctor am si eu probleme cu amigdalele, fac destul de des puroi in gat, nu imi trece decat cu augmentin, am auzit de criptoliza amigdalelor, ce ma sfatuiti, sa fac aceasta operatie sau nu eu implinesc varsta de 18 ani in nov,
0
12-09-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
pt miha:Imi pare rau ca ai facut flegmon si din pacate, nu poti face operatia decit la 3-4 sapt dupa flegmon.Chiar daca ar opera si alt medic nu ai putea sa fii operata decit dupa 3-4 sapt de la momentul numit FLEGMON.Chiar daca analizele vor fi proaste trebuie si vei fii operata.Mai vorbim!
0
15-09-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Pt Andreea:Ce indseamna "destul de des"?De cite ori pe an?Criptoliza ajuta cind exista infectie streptococica si s-ar putea sa va ajute si sa faceti mai rar puroi dar nu garantam acest lucru.Pt ca CRIPTOLIZA inseamna sa reduci tesutul amigdalian dar tot mai ramine amigdala care poate face infectii.Daca faceti des puroi atunci e mai bine sa le scoateti de tot.Dar mai vorbim!
0
15-09-2008, ora 00:00
andreeabbs
Nu este medic/terapeut
andreeabbs
anul asta am facut de 4 ori, dupa ce am facut ultima data puroi in gat, la o saptamana am facut rosu, atunci cand fac puroi dispare numai dupa 6 zile
0
16-09-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Cred ca ar fi mai bine sa le scoti.Asta e parerea mea...
0
16-09-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Cred ca ar fi mai bine sa le scoti.Asta e parerea mea...
0
06-10-2008, ora 00:00
orietta
Nu este medic/terapeut
orietta
buna ziua!am si eu o intrebare.acum o saptamana m-am operat de amigdale...operatia a fost ok fara dureri dupa...insa cand am ajuns acasa au inceput durerile la inghitire...am luat si algocalmin si spray tantum verde care pentru o perioada scurta isi faceau efectul dar apoi iar reveneau durerile la inghitire.azi dimineata cand m-am trezit m-am dat cu tantum in gat si a inceput sa ma piste in ambele parti.m-am uitat si in oglinda si am vazut k in partea dreapta gaura s-a micsorat si totin partea dreapta ma doare cand inghit undva la baza gaurii.este bine ce am vazut?are ceva daca ma pisca cand pun tantum verde in gat? va rog sa ma lamuriti si pe mine
0
09-10-2008, ora 00:00
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
Buna Orietta,

dupa cum am scris mai sus eu ma tot chinui sa ma operez si gatul meu nu isi revine destul incat sa le pot scoate. Cum a fost cand te-ai operat? aveai infectie? De fapt tu de ce le-ai scos? Si unde te-ai operat? Sunt durerile cu adevarat insuportabile sau e suportabil? E ca atunci cand ai amigdalita cu infectie urata? :D Toata lumea zice ca doare f rau si chiar as vrea sa stiu de la cineva care s-a operat proaspat ca sa zic asa. Stiu ca te-am cam asaltat cu intrebari dar eu tot astept sa fac operatia asta si cu cat stiu mai multe cu atat sper sa am mai mult curaj... Multumesc.
0
09-10-2008, ora 00:00
orietta
Nu este medic/terapeut
orietta
cand m-am operat.nu am simtit nimic pt k mi s-a facut anestezie totala si am dormit;)).le-am scos pt k mi se inflamau foarte des...si eram satula de atatea antibiotice si tratamente.m-am operat in targu mures la clinica orl.cand m-am trezit din anestezie nu ma durea gatu doar putin cand inghiteam.sange nu am scuipat aproape deloc si ma simteam exact ca inainte de operatie.apoi acasa au inceput durerile sa fie mai mari pt ca nu mai aveam anestezie in mine si nici perfuzii cu de toate;)). durerea nu e insuportabila...doar atat ca te saturi de ea...si astepti sa te vindeci cat mai repede.durerile sunt putin mai mari ca atunci cand iti sunt inflamate.si...eu am tebuit sa ma obisnuiesc cu noul stil de a inghiti pt ca este o diferenta in a avea amigdale si nu;)). curaj...eu am avut din plin.nu mi-a fost deloc frica de operatia de amigdale.dupa parerea mea sunt operatii mult mai complicate si mai grele si mai dureroase:P asa ca i-ati inima in dinti si scoatele k e mai bine fara ele;)
0
13-10-2008, ora 00:00
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
Buna,

multumesc pentru raspuns. Sper sa te faci bine cat mai repede. Eu sunt fricoasa pentru ca pana acum m-a ferit Doamne Doamne de operatii sau alte chinuri spitalicesti dar acum sunt nevoita sa fac operatia asta si se pare ca s-au si complicat lucrurile pentru ca sunt continuu inflamate si nu le pot scoate. E aiurea senzatia la inghitire? Te ineci sau e doar asa un pic ciudat? Nici nu imi pot inchipui. Sper sa nu fie prea rau. Insanatosire grabnica si multa sanatate.
0
30-10-2008, ora 18:17
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
Buna,

Orietta sper ca te-ai facut bine si ca e totul ok. Eu m-am operat ieri de dimineata. A fost cumplit. Este o experienta urata. Eu am ales sa o fac cu anestezie locala si cred ca am gresit pt ca ma simt traumatizata deocamdata (si nu exagerez). Dar tinand cont de problemele pe care le-am tot avut in ultimul timp (aprox. 1 an) din cauza infectiilor f dese, sper ca o sa fiu bine si o sa uit prin ce am trecut. Oricine are nevoie de informatii exacte asupra cursului operatiei sau alte amanunte intrebati si va voi raspunde sincer. As fi vrut sa imi spuna si mie cineva exact cum se intampla lucrurile. Eu sunt o persoana care isi calculeaza obiectiv sansele si nu imi plac situatiile neprevazute. Ideea e ca e foarte dureros si chinuitor incepand din clipa aneseziei si probabil pana or sa cada cojile (adica vreo sapte zece zile). Multumesc inca o data dnei. dr. Brad. Multa sanatate tuturor.
0
30-10-2008, ora 20:59
orietta
Nu este medic/terapeut
orietta
eu nu mai am nimic...m-am vindecat complet:D.durerile nu au fost atat de insuportabile doar cand inghiteam.in schimb la o saptamana dupa operatie am facut o micoza pe limba din cauza antibioticelor din anestezie si din cauza ei ma durea in continuare.dupa o saptamana in schimb nu mai aveam nimic.cojile au cazut...gatul e ca si nou:D
Adaugă un comentariu / răspuns
250 comentarii 1 2 ..... 5678 9 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: