Sa ma operez???

250 comentarii 1 2 ..... 8 9
0
13-03-2010, ora 20:40
brad
Identitate neconfirmată
brad
Eu am facut in spital de stat, la Sf Maria in Bucuresti, la dr Mincu.Si nu m-a costat nimic pt ca eu sint medic ORL si am lucrat acolo 5 ani.Eu stiu ca si acum fac si tot fara taxa ci doar ce vrei tu sa dai, daca vrei.
0
16-03-2010, ora 07:44
verakiss
Nu este medic/terapeut
verakiss
buna.
pe mine m-a costat 400 ron acum 2 ani la Clinica Anais. am facut o singura criptolizare laser la dr.Budu si pot sa-ti confirm ca de-atunci am mai racit o singura data, in conditiile in care eu raceam lunar, chiar si la 2 saptamani cateodata.
0
16-03-2010, ora 10:10
ladymmm
Nu este medic/terapeut
ladymmm
doamna doctor, am intrebat si eu ceva acum un an, nu am primit raspuns, iata mai jos intrebarea mea:
"Buna ziua- am urmarit cu interes toata discutia, as dori sa cer si eu un sfat - in urma cu 6 luni am fost diagnosticata cu rinita vasomotorie cronica (hipertrofia cornetelor nazale) deoarece nu imi trecea tusea (m-a tinut 3-4 luni)- de curand am fost la medic, mi-a dat ca si tratament Clarinil si Ketotifen plus alte 3 sprayuri nazale urmand sa ma programeze pentru operatie cu laser- intrucat simptomele au mai disparut, adica nasul se infunda mai mult noaptea (cand nu sunt racita) si am usoare secretii care se duc din nas spre gat mai este necesara operatia, intreventia chirurgicala ? se poate evita prin alte tratamente, eventual inhalatii, aparat de camera salin, etc ? in caz ca nu se poate evita, ce metoda recomandati, cu laser sau radiofrecventa ? si va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti un medic bun in Buc, sunt speriata dupa ce am citit experientele neplacute ale altor persoane in urma interventiilor (hemoragii, recidive, mai rau decat inainte de operatie, etc) Multumesc anticipat"
am aceeasi problema si acum, se infunda nasul rau noaptea mai mult
0
30-03-2010, ora 18:37
brad
Identitate neconfirmată
brad
Cred ca operatia ar rezolva problemele dvs iar acum se spune ca radiofrecventa respecta mai mult mucoasa si deci e mai indicata decit LASER-[ul.Dr Mincu sau Dr Budu sint f buni.Dvs trebuie sa hotariti insa ce veti face.Si nu am raspuns pt ca am avut o sarcina cu probleme iar acum am un baietel rasfatat care ma solicita mult.Iar in plus, nu am absolut nici un ajutor.Asa ca sper sa ma intelegeti.
0
16-11-2011, ora 11:35
roxy2011
Nu este medic/terapeut
roxy2011
Buna ziua,
In copilarie am avut, destul de des, probleme cu amigdalele ceea ce a dus la formarea numeroaselor cripte in care se formeaza cazeum. Intrebarea mea este: cum pot scapa de acest cazeum? Este necesar extirparea amigdalelor?

Multumesc.
0
24-11-2011, ora 10:32
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
Dragii mei si draga dna. dr. Brad,

m-am gandit sa revin dupa atata timp sa spun totusi ce mi s-a intamplat atat celor care au nevoie de informatii cat si dnei. dr. care a incercat la acel moment sa ma ajute cu informatii si sfaturi dar care nu au fost suficiente pentru a ma ajuta in mod real. Va rog sa cititi ce am scris anterior pentru a vedea ce problema aveam si o sa continui cu povestirea: dupa ce m-am operat la o sapatamana am facut din nou infectie cu febra peste 39 iar un dr de la acelasi spitak unde m-am operat (chiar profesor) din lipsa de diagnostic s-a gandit sa imi spuna ca sunt doar ghinionista ca am facut din nou infectie. M-a costat 100 lei ca sa aflu ca am fost ghinionista. Am inceput sa fac infectii cam la 2 - 3 saptamani pe amigdalele linguale, de fiecare data cu febra mare si ceda doar la antibiotic. Eram disperata. Am dus-o asa o vreme pana cand m-am gandit sa apelez totusi si la un dr care poate sa imi recomande si un tratament homeopat. Asa am ajuns la dr. Sorin Cadar care la acea vreme lucra la clinica Biomedica si care la consultatie s-a uitat in gatul meu si mi-a spus ca "am caderi pe gat" si m-a intrebat daca mi-a fost recomandat vreodata sa fac i radiografie de sinusuri. Cum i -am zis ca nu mi-a recomandat nici un dr ORL-ist asa ceva m-a trimis in acel moment si am facut tot acolo radiografia de sinusuri pe care m-a si diagnosticat atunci cu sinuzita explicandu-mi ca sinuzita mea se descarca in interior si imi infecteaza zona pe care o gaseste mai sensibila si anume gatul. Nu stiu cum sa redau in cuvnte ceea ce am simtit: dupa 2 ani de chin in sfarsit aveam un diagnostic care parea chiar viabil. Acesta a fost ajutrul pe care mi l-a dat pt ca tratamentul dat de dansul (niste picaturi) nu m-au ajutat prea mult. Dar stiind ca am sinuzita si mergand la o dna. dr. ORL din Focsani (care dealtfel a fost singura care a stat de fiecare data de vb cu mine si chiar dorea sa ma poata ajuta doar ca nu reusea) am inceput sa imi pun in nas picaturi de pinosol (pe care l-am folosit aproape 1 an de zile continuu fara sa imi dea dependenta), apa de mare si cand faceam infectie stateam la pat cu febra mare cam doua zile timp in care ma tratam cu spray cu antibiotic in gat, bitter suedez in urechi si gat, pinosol si apa de mare. Infectia se retragea cam in 3-4 zile cu totul si ramaneam cu niste usturimi destul de mari in gat. Tot dna dr. de la Focsani mi-a zis ca pe radiografia facuta nu se vedea nici o sinuzita si ca e probabil sa fie sinuzita dar pe sinusul dfenoid care e in spatele nasului si de aceea se descarca pe interior. Si mi-a recomandat sa fac o analiza, imi scapa denumirea dar ca idee mi-au introdus o camera pe sinusuri pana in gat sa vada daca sinusul sfenoid e inflamat. Analaiza aceasta am facut-o in Bucuresti la o alta dna dr. vestita care desigur nu a vazut nimic in neregula pe sfenoid. Eram cumva in acelasi punct dar de data aceasta gasisem o madalitate sa ma tratez fara sa mai iau antibiotic lucru care mi se parea oricum un pas inainte. Inutil sa va mai spun ca imi facusem fel si fel de analize ma gandeam ca am vreo forma de cancer sau vreo boala ciudata de nu imi pot da de cap dr. Mi-am luat la un moment dat si aparat de aerosoli cu gandul sa imi fac aerosoli cu chestii naturale dar cum nu mi-a putut nimeni indica nimic natural la recomandarea farmacistei imi faceam aerosoli cu dexamed. Vreau sa va spun ca daca azi mi se facea gatu cat casa de infectie si faceam aerosoli cu dexamed dupa o zi nu mai aveam nimic.
0
24-11-2011, ora 10:39
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
trebuie sa precizez ca dupa operatie proteina c reactiva si fibrinogenul revenisera in limite normale dar aslo si vsh ramasesera mai mari adica aslo 240 - 260 (oscila) si vsh marit. Am tratat asa problema pana cd dr de familie mi-a zis ca nu e ok pt ca dexamedul are cortizon. printr-o intamplare am auzit de un dr foarte bun de la CMU (dr. Rares Simu)care recomada tratamente homeopate care dau si rezultate foarte bune. M-am programat imediat si m-am dus.I-am dus analizele mai recente si i-am explicat prin ce trec de cativa ani. Mi-a recomandat inca o serie de analize pe care nu le-am facut niciodata (dansul fiind de specialitate imunologie) si mi-a explicat ca dexamedul nu trateaza infectii dar trateaza alergii adica functioneaza pe fond alergic ceea ce il duce cu gandul ca am o alergie care imi inflameaza sinusurile si care la randul lor inflameaza gatul. Mi-am facut analizezele recomandate dar intre timp am si inceput un tratament homeopat (o solutie preparat de dansul). In prima saptamana de tratament am racit puternic dupa care am facut si infectie in gat. L-am sunat si mi-a mai recomandat cateva pastilute homeopate si am trecut peste probema fara sa mai ac aerosoli.
0
24-11-2011, ora 10:55
miha254
Nu este medic/terapeut
miha254
Din a doua saptamana am observat ca a trecut fara sa fac infectie. in a treia am facut dar a trecut de la sine infectia in doua trei zile si nu am mai facut febra nu m-am mai simtit obosita (desi nu mai aveam voie sa beau cafea). Am primit rezultatele analizelor si am revenit la dansul. Alergiile iesisera ok dar a rezultat ca am o tiroidita autoimuna. Mi-a completat tratamentul si acum pot sa va spun ca iau in fiecare zi solutia preparata si niste buline si ma simt mai bine in sensul ca fac infectie foarte usoara cam la 3-4 saptamani si atat. Aproape sunt un om normal si nu mai aiu medicamente. Daca nu il gaseam pe acest dr eu nu imi mai reveneam. Am fost consultata de cei mai buni dr ORL care cu regret o spun nu si-au dat interesul absolut deloc. De prisos sa mai amintesc ca dr care m-a operat nu mi=a putut spune care este cauza pt care deodata am inceput sa fac infectii in gat si nu s-au mai oprit de am ajuns sa imi scot amigdalele. Nu va pot spune ca respectivele caderi pe gat pe care le simteam, dar le puneam pe seama faptului ca fusesem fumatoare aproape mi-au cauzat sufocarea dupa operatie cand de durere nu mai puteam ingiti si nu aveam voe sa imi fortez deloc gatul ca nu cumva sa provoc hemoragie si sa ma cauterizeze pe viu. Nu vreau sa spun ca nu pun interes in ceea ce fac dar nici macar suflet cand au in fata un tanar disperat ca nu mai are viata si nu mai poate munci pt ca din doua in doua saptamani aproximativ trebuia sa stau acasa la pat cateva zile. Va las sa judecati singuri. Tiroidita autoimuna imi scade imunitatea si alergia se manifesta mai puternic provocand inflamarea sinusurilor si infectia in gat. Cam asta am aflat in cativa anu si pare cel mai plauzibil diagnostic mai ales ca am si ceva probleme cu greutatea, cu caderea parului si cu starile de euizare fizica fara motiv. Par sa se lege toate.

Sfatul meu ar fi sa cautati de cel putin doua ori in acelasi loc mai ales ca eu desi fusesem consultata de un alergolog la vremea cand cautam inca sa aflu ce mi se intampla respectiva dr mi=a spus ca nu exista nici o sansa sa fie vreo legatura intre o posibila alergie si ceea ce mi se intampla mie. Iaa ca exista mai ales ca i-am zis ca luam atunci xizal care deja ma ajutase sa fac infectie mai rar de cand il luam.

Daca aveti intrebari va rog sa imi spuneti. Sper sa fie de ajutor ceea ce am povestit aici. Eu daca as fi gasit atunci astfel de informatii nu as mai fi trecut prin ce am trecut.

Dna dr. va rog sa cititi si sa ajutati pe altii ca mine care vin la dv disperati. Ce mi s-a intamplat mie sper sa fie o experienta care sa ii ajute pe toti cei aflati in aceeasi situatie ca si mine.

Sa fiti sanatosi!
0
09-03-2012, ora 18:06
Vali lili
Nu este medic/terapeut
Vali lili
buna ziua.am39 de ani si am amigdalita cazeoasa criptica.de un an de zise simt ceva jenant in gat, i am fost la dr.si mi-a prescris moldamin de 1.200.000 timp de 3 luni.dupa cele trei luni de tratament nici o modificare nu a aparut si d-na dr. mi-a prescris moldamin inca 3 luni.vreau sa va intreb este posibil sa ma vindec cu moldaminsau este nevoie de operatie?cat timp se face moldaminul?daca se vindeca prin moldamin este posibil sa mai apara?trebuie tinut un regim alimentar?
0
16-10-2012, ora 09:42
Alina_83
Nu este medic/terapeut
Alina_83
Buna ziua,

Am suferit cativa ani de amigdalita cazeoasa criptica pentru care ajunsesem sa iau antibiotice aproape lunar. Pentru ca nu aveam amigdalele inflamate mi s-a recomandat criptoloza laser. Interventia nu a fost dureroasa, insa dupa am avut dureri ingrozitoare aproximativ o saptamana. Dupa nici o luna, criptele cazeoase au revenit. Acelasi medic mi-a recomandat o procedura de uscare a sinusurilor care nu a facut decat sa inrautateasca lucrurile.
Am gasit cu greu un alt medic care sa imi poata face o amigdalectomie din cauza reducerii in volum a amigdalelor in urma criptolizei. Acum, dupa ce am scos amigdalele, au disparut toate problemele. Nu stiu daca este o situatie universal valabila insa pentru mine a fost singura solutie. Mi-era teama sa scot amigdalele si m-a bucurat gandul ca se poate rezolva problema printr-o interventie cu laser...din pacate am ajuns sa le fac pe ambele si sa "sufar" de doua ori. Am vrut sa va impartasesc aceasta poveste pentru ca m-am chinuit ingrozitor de mult si va inteleg suferinta tuturor.
Va doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns
250 comentarii 1 2 ..... 8 9

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: