Sa imi mai fac griji? fluxul mai mic si am dureri jos care persista. Este posibila o sarcina?

01-05-2019
Denisa08
Nu este medic/terapeut
Denisa08
Buna ziua! Am avut contact neprotejat in Ianuarie, in luna Februarie menstruația a intarziat o sigura zi si a fost absolut normala, am facut totusi un test si a iesit negativ. In Martie a venit normal, in Aprilie a intarziat o zi si dupa menstruație am mai facut un test care a iesit bineinteles negativ. Iar acum (sfârșitul lui Aprilie-începutul lui mai) a venit cu 2 zile mai devreme(la mine e normal sa vina mai devreme) doar ca este fluxul mai mic si am dureri jos care persista. Este posibila o sarcina dupa 3 luni normale de menstruație si 2 teste negative?
Menționez ca n am mai avut niciun fel de contact din Ianuarie pana acum.
1 comentarii
0
01-05-2019, ora 16:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu sunteti insarcinata dar mergeti la un control la medicul ginecolog pentru dureri. Nu stati asa sa fie prea tarziu.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul