Sa fie ceva la inima?
Buna ziua!!!! Am si eu o problemă!!!! Sufar de tulb deppresiv anxioasa iau tratament serlift 100 mg bromazepam magne b6, de ceva timp am o senzație de durere apasare in zona inimii ca un junghi si vad ca persista de asemenea si o senzstie de presiune la tample, imi simt capul strans am vorbit cu medicul de familie si mia recomandat coryol 6, 25 mg si extraveral. De asemenea am si o hipotiroidie... Ma gândesc sa fie ceva la inimă????
7 comentarii
Buna ziua.
Se face control la inima si daca totul iese bine, atunci e somatizare de anxietate.
De cat timp luati Serliftul?
Ar fi trebuit sa treaca cu Serliftul.
Se face control la inima si daca totul iese bine, atunci e somatizare de anxietate.
De cat timp luati Serliftul?
Ar fi trebuit sa treaca cu Serliftul.
Serlifyul il iau din ianuarie. Problema este ca il iau de 100 mg o data pe zi seara, si cred ca imi da durere de cap. Si presiunea asta la tample de la ce ar putea fi?
Cititi prospectul. Vedeti poate sunt efecte secundare de la Serlift si atunci trebuie schimbat, daca va deranjeaza f tare.
Bună ziua?!? Am și eu o întrebare de la anxietate te poate durea inima, sau mai bine zis poti avea un junghi in piept? Pentru ca am ajuns la urgenta aseara si mi sa spus ca totul este normal!! Si inca ceva, daca stie cineva serliftul poate da dureri de cap?!?
@ Catalina123
In lipsa unei boli de inima junghiul in piept e somatizare de anxietate.
In lipsa unei boli de inima junghiul in piept e somatizare de anxietate.
Durerea de cap poate fi efect secundar de la Serlift. Daca junghiul in piept nu trece, puteti schimba Serliftul cu alt antidepresiv.
Chestia este ca eu ma simt asa exact de când am început sa urmez acest tratament. La inima analizele sunt bune
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 9Suport pentru depresie anxietate sociala
- 0Anxios-depresiv Seroxat
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 10Va rog frumos niste parerii DIagnostic Depresiv-anxios
- 3depresie anxietatate
- 6Depresie - anxietate
- 3Depresie si anxietate
- 6Atacuri de panica anxietate depresie
- 1Depresie
- 6Cum sa scapi de Anxietate, starile depresive ?
- 7Simptome de depresie si anxietate de foarte multi ani
- 15Sindrom anxios-depresiv, pierdere memorie
- 5Probleme psihice ! tulburare anxioasa si episod depresiv (de vreo 10 ani )
- 15Reacții adverse medicament
- 2Sindrom anxios depresiv si TOC
- 4Quetiapina în tulburare anxios-depresiva
- 8Îmi vreau anii pierduți înapoi.
Mai multe informații despre: tulburare anxios depresiva