Urmatoarea menstra intarzie 20 zile

am laut postinor 2, am acut acea scurgere dupa cateva zile! dar urmatoare menstra intarzie cam de 20 de zile! am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative! e normal sa intarzie? pls...ajutati-ma
12 comentarii

Stai linistita pentru ca se poate intampla ca acest contraceptiv de urgenta sa iti deregleze ciclul menstrual. Tu zici ca iti intarzie cam de 20 de zile.Pana acum iti erau regulate ciclurile? Pana in prezent ai mai luat Postinor? Daca insa iti intarzie mai mult de 2 luni, ar trebui sa consulti un ginecolog...cat despre testele de sarcina, cred ca sti ca o sarcina poate fi depistata cu ajutorul testului abia dupa 10 zile dupa ce ovulul a fost fecundat...si daca le faci inainte, este practic inutil.

aveam ciclu destul de regulat inainte! am facut testele cam dupa 15 zile d intarziere! tin sa precizez k erau sure check! a fost prima data cand am folosit prostinor 2 si sper sa nu fiu nevoita sal mai folosesc

si.as mai avea cv de intrebat! am facut testele cam a doua urina..nu prima! pe el scria ORICE ora din ZI sau NOAPTE! e ok?

Atunci, nu esti insarcinata si aceata intarziere este provocata de Postinor, pentru ca te-a dereglat putin hormonal. Dar nu uita ca daca iti intarzie mai mult de 60 de zile ar trebui sa consulti un ginecolog.
E ok si daca ai facut testele la a doua urina din moment ce era mentionat ca poate fi facut in orice moment al zilei. Deobicei, prima urina este cea mai concludenta.
Toate cele bune!
E ok si daca ai facut testele la a doua urina din moment ce era mentionat ca poate fi facut in orice moment al zilei. Deobicei, prima urina este cea mai concludenta.
Toate cele bune!

multumesc mult me_pink! iti doresc sarbatori fericite si toate cele bune

Iti multumesc la fel si sper ca ti-am putut fi de ajutor

buna, am cateva nelamuriri si asi vrea daca se poate un medic sa-mi raspunda. Sotul meu a facut niste analize de urina si la care scria asa:
densitate 1, 025
ph: 5
leucocite: 25 leu/ul
hematii: 10 ery/ul
LEUCOCITE/CAMP; FLORA MICROBIANA PREZENTA
UROCULTURA: FLORA DE CONTAMINARE
La toate astea asi dori daca se poate un raspuns cat mai concret.
densitate 1, 025
ph: 5
leucocite: 25 leu/ul
hematii: 10 ery/ul
LEUCOCITE/CAMP; FLORA MICROBIANA PREZENTA
UROCULTURA: FLORA DE CONTAMINARE
La toate astea asi dori daca se poate un raspuns cat mai concret.

stai linistita. intarzierea este de la postinor. si eu am folosit si la fel mi s-a intamplat. sper sa nu mai fiu nevoita sa il iau.te pup. toate cele bune.

Pentru Roxana Cocan.
Sotul dumneavoastra are o infectie urinara, ar trebui repetata urocultura pentru ca nu va da un raspuns clar si facuta si o ecografie renala.
Toate cele bune.
Sotul dumneavoastra are o infectie urinara, ar trebui repetata urocultura pentru ca nu va da un raspuns clar si facuta si o ecografie renala.
Toate cele bune.

pentru doamna doctor Stela Tirneci.
va multumesc foerte mult pentru raspunsul dumneavoastra. sotul meu s-a simtit foarte rau din cauza acestei infectii si a inceput un tratament de forta majora cu nolicin (norfloxacinum) de 400 mg. Se pare ca se simte mai bine. Mai departe cred ca ar trebui sa termine cu tratamentul cu toate ca nu este decat o solutie de moment. Presupun ca ar trebui sa faca antibiograma, sau cand sa repete analizele ? ce ma sfatuiti?
va multumesc foerte mult pentru raspunsul dumneavoastra. sotul meu s-a simtit foarte rau din cauza acestei infectii si a inceput un tratament de forta majora cu nolicin (norfloxacinum) de 400 mg. Se pare ca se simte mai bine. Mai departe cred ca ar trebui sa termine cu tratamentul cu toate ca nu este decat o solutie de moment. Presupun ca ar trebui sa faca antibiograma, sau cand sa repete analizele ? ce ma sfatuiti?

Dupa ce termina antibioticul trebuie sa faca o pauza de 7 zile si atunci poate repeta urocultura cu antibiograma.
Toate cele bune.
Toate cele bune.

ramona_teacher iti multumesc pt rasp! pot sa t intreb ti at timp ti-a intarziat? poop

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Triregol si sarcina
- 4sunt gravida?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 12sunt oare gravida???
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 10posibila sarcina
- 18ce sa fac?
- 7duphaston
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 6Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 3vreo sansa sa raman?
- 4Intarziere ciclu menstrual raceala
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 3Exista vreo sansa sa fiu insarcinata sau nu?
- 2oare e sarcina?
- 14de ce intarzie asa mult menstruatia?
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 1Însărcinată sau nu ?
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: