Prezervativ rupt

27-03-2012
adela4evermusic
Nu este medic/terapeut
adela4evermusic
O problema! Eu nu folosesc anticonceptionale, singura protectie fiind prezervativul.
Mi s-a intamplat de 2 ori sa se rupa. Prima data nu a ejaculat, dar a doua oara a ejaculat, dar nu in vagin. Totusi eu nu elimin riscul unei sarcini, desi el spune ca e imposibil. Acum astept stresata menstruatia, si nu stiu ce sa cred. E posibila o sarcina prin lichidul seminal? Vi s-a intamplat asta?
Va rog mult dati-vi o mana de ajutor, sau un sfat.
Eu stiu ca anticonceptionalele lu fac tocami bine organismului...dar totusi e riscant doar cu prezervativul... ce ma sfatuiti?
Multumesc anticipat
Ra, 19
2 comentarii
0
27-03-2012, ora 16:24
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Poti ramane insarcinata cu lichidul seminal insa nu este o regula si se intampla rar acest lucru. In ce zi a ciclului s-a intamplat incidentul?
0
28-10-2016, ora 01:33
Andradalina
Nu este medic/terapeut
Andradalina
Bună ziua!Luna asta pe data de 17 octombrie am avut un contact sexual cu nefericitul incident al ruperii prezervativului, iar cam la o ora si jumatate am luat pastila Escapelle, dar tot sunt nelinistita, insa menstruatia mi-a venit pe data de 25 oct eu ne avand-o regulata osciland intre 28-29-30 ale lunii.Au trecut doar 10 zile de cand am luat pastila si nu stiu cand sa fac un test de sarcina ca sa pot sti clar daca trebuie sa ma ingrijorez cu adevarat sau nu.Doresc sa primesc un raspund cat mai repede, sunt foarte ingrijorata !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici