Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
Buna tuturor! Sunt îngrozită. Pe data de 25 spre 26 am avut un contact sexual, dar prezervativul s-a rupt după ce prietenul meu ejaculase înăuntru. Prezervativul avea o gaura nu foarte mare, dar semnificativă in contextul de fata, pe o parte și nu in vârf. Primul lucru pe care l-am făcut a fost sa iau pastila de a doua zi chiar in următoarele 40 min de la accident. Deși stiam ca sunt după ovulatie, am luat-o pentru ca ovulatia mereu e incerta, iar eu îmi monitorizez ciclul menstrual cu ajutorul unei aplicații. Conform aplicației ziua de ovulatie a fost pe 22, deci dacă m-as lua după ea, as fi fost in perioada mai infertilă.
Problema este pastila DUPĂ ovulatie, EllaOne. Am citit atât de multe păreri încât nu știi efectiv ce sa crezi, cei mai mulți spun ca pastila nu își face efectul după, iar in prospect scrie ca poate fi luată in orice zi din ciclul menstrual, contrazicându-se ulterior prin a spune ca ceea ce face pastila e sa amâne ovulatia, deci dacă a fost luată după nu mai are ce sa amâne. Având in componenta Ulipristal unii spun ca ar ajuta și după, dar mai putin.
In 8 zile ar trebui sa-mi vina perioada, iar un test as putea sa-l fac abia in vreo 3 zile. Ce părere aveți? Mulțumesc
Problema este pastila DUPĂ ovulatie, EllaOne. Am citit atât de multe păreri încât nu știi efectiv ce sa crezi, cei mai mulți spun ca pastila nu își face efectul după, iar in prospect scrie ca poate fi luată in orice zi din ciclul menstrual, contrazicându-se ulterior prin a spune ca ceea ce face pastila e sa amâne ovulatia, deci dacă a fost luată după nu mai are ce sa amâne. Având in componenta Ulipristal unii spun ca ar ajuta și după, dar mai putin.
In 8 zile ar trebui sa-mi vina perioada, iar un test as putea sa-l fac abia in vreo 3 zile. Ce părere aveți? Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pastila de a doua zi si efectul ei
- 3Sunt cam speriata: prezervativul s-a rupt
- 8Am luat escapelle si un antibiotic
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 0disfunctie erectila, prezervativ rupt... Ajutor, va rog!
- 0Trebuie sau nu sa iau pilula de a doua zi ???
- 0Iau sau nu pastila de a2a zi?
- 9Am nevoie de un raspuns
- 1Escapelle dupa 18 ore de la contactul sexual neprotejat
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 0Prietena mea prezinta sangerari la 5 zile dupa ce a luat Postinor2.
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 0Ajutor repede va rooog. E posibil sa fi ramas?
- 2Sarcina chiar și după escapelle?
- 1Posibila sarcina??
- 1Sunt insarcinata?
- 0Sunt sanse sa ramana gravida ?
- 0Contracepție
Mai multe informații despre: prezervativul rupt pilula de a doua zi ruperea prezervativului pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: