Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
Buna tuturor! Sunt îngrozită. Pe data de 25 spre 26 am avut un contact sexual, dar prezervativul s-a rupt după ce prietenul meu ejaculase înăuntru. Prezervativul avea o gaura nu foarte mare, dar semnificativă in contextul de fata, pe o parte și nu in vârf. Primul lucru pe care l-am făcut a fost sa iau pastila de a doua zi chiar in următoarele 40 min de la accident. Deși stiam ca sunt după ovulatie, am luat-o pentru ca ovulatia mereu e incerta, iar eu îmi monitorizez ciclul menstrual cu ajutorul unei aplicații. Conform aplicației ziua de ovulatie a fost pe 22, deci dacă m-as lua după ea, as fi fost in perioada mai infertilă.
Problema este pastila DUPĂ ovulatie, EllaOne. Am citit atât de multe păreri încât nu știi efectiv ce sa crezi, cei mai mulți spun ca pastila nu își face efectul după, iar in prospect scrie ca poate fi luată in orice zi din ciclul menstrual, contrazicându-se ulterior prin a spune ca ceea ce face pastila e sa amâne ovulatia, deci dacă a fost luată după nu mai are ce sa amâne. Având in componenta Ulipristal unii spun ca ar ajuta și după, dar mai putin.
In 8 zile ar trebui sa-mi vina perioada, iar un test as putea sa-l fac abia in vreo 3 zile. Ce părere aveți? Mulțumesc
Problema este pastila DUPĂ ovulatie, EllaOne. Am citit atât de multe păreri încât nu știi efectiv ce sa crezi, cei mai mulți spun ca pastila nu își face efectul după, iar in prospect scrie ca poate fi luată in orice zi din ciclul menstrual, contrazicându-se ulterior prin a spune ca ceea ce face pastila e sa amâne ovulatia, deci dacă a fost luată după nu mai are ce sa amâne. Având in componenta Ulipristal unii spun ca ar ajuta și după, dar mai putin.
In 8 zile ar trebui sa-mi vina perioada, iar un test as putea sa-l fac abia in vreo 3 zile. Ce părere aveți? Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7pilula de a 2-a zi - efecte adverse
- 4Antibiotic si pilula de a doua zi
- 3sa iau postinor?
- 1postinol 2 - perioada fertila
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 4Reactie adversa - Postinor 2
- 0Efectul pastilei de a doua zi si antibioticele
- 5Sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Escapelle
- 0Ajutati-ma: prezervativ rupt
- 0Care este tatal copilului?
- 1Escapelle
- 2Pastila de a doua zi
- 2Postinor
- 1Sunt insarcinata?
- 0Sângerare după pilula de a doua zi
- 0Escapelle scurgeri
- 0Sunt sanse sa fiu insarcinata cu toate ca am luat pastila de a doua zi??
Mai multe informații despre: prezervativul rupt pilula de a doua zi ruperea prezervativului pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: