Acnee ce solutie imi recomandati
Am incercat Skinoren am incercat si cutaden si duac gel si tot nu imi trece acneea ce solutie imi recomandati? Ce creme sa mai folosesc de doi ani am acnee am 24 de ani.
1 comentarii
Sunt mai multe variante de creme ce pot fi incercate, spre exemplu: mask gel, epiduo, kurac pentru a enumera doar cateva din ele.
Trebuie insa precizat ca tratamentul in acnee este de lunga durata, adaptat fiecarui tip de pacient, pot fi necesare combinatii de tratamente. Uneori terapia locala nu este suficienta si poate fi nevoie de o medicatie interna: antibiotice, retinoizi, anticonceptionale ( in cazul femeilor ce asociaza si modificari hormonale).
Sfatul meu ar fi sa mergeti la un consult dermatologic pentru a stabili ce tip de tratament ar fi mai potrivit pentru dumneavoastra.
Trebuie insa precizat ca tratamentul in acnee este de lunga durata, adaptat fiecarui tip de pacient, pot fi necesare combinatii de tratamente. Uneori terapia locala nu este suficienta si poate fi nevoie de o medicatie interna: antibiotice, retinoizi, anticonceptionale ( in cazul femeilor ce asociaza si modificari hormonale).
Sfatul meu ar fi sa mergeti la un consult dermatologic pentru a stabili ce tip de tratament ar fi mai potrivit pentru dumneavoastra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament acnee rozacee... e eficient?
- 32Acnee - Dezbatere serioasa?
- 2acnee, va rog un tratament
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 3tratament naturist pentru acnee
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 1acnee p tot corpul
- 3Cosuri pe fata
- 1Semnele lasate de acnee.Un sfat bun va rog!
- 0namol vs acnee
- 4Informatii despre acnee, sugestii sau propuneri
- 2acnee la 19 ani
- 7Semne acnee
- 3Zynerit acnee..pro sau contra?
- 4Acnee la 21 de ani
- 2Acnee pe frunte
- 7Autovaccin in cazul stafilococului epidermisis ? AJUTOR
- 1Acnee ușoară
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 1Acneea corporală
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: