cosuri si nu prea... tratamentul imi distruge tenul
buna seara!
numele meu este raluca si am o problema cu tenul, in sensul ca de cam un an mi-au aparut din ce in ce mai multe puncte (care nu seamana a cosuri propriu-zis).
am fost la dermatolog, care m-a trimis la ecografie la ovare... tot atunci am facut o ecografie si la sani si la tiroida...analizele au fost bune, inclusiv cele la sange, iar atunci cand am ajuns la endocrinolog mi s-a spus ca nu este o problema hormonala ci dermatologica.
la dermatolog mi s-a recomandat o crema cu vitamina a, si o solutie de curatare si mult noroc...
as vrea sa stiu cam in ce conditii mi-ar aparea aceste comedoane(cum le-a numit medical) avand in vedere ca pana acum un an nu le aveam, iar tratamentul desi imi disruge(arde) tenul, nu remarc o imbunatatire vizibila.mentionez ca fac tratamentul de aproximativ o luna si ca nu am primit pana acum nici o explicatie pentru care ar fi putut sa apara aceasta problema.
multumesc.
numele meu este raluca si am o problema cu tenul, in sensul ca de cam un an mi-au aparut din ce in ce mai multe puncte (care nu seamana a cosuri propriu-zis).
am fost la dermatolog, care m-a trimis la ecografie la ovare... tot atunci am facut o ecografie si la sani si la tiroida...analizele au fost bune, inclusiv cele la sange, iar atunci cand am ajuns la endocrinolog mi s-a spus ca nu este o problema hormonala ci dermatologica.
la dermatolog mi s-a recomandat o crema cu vitamina a, si o solutie de curatare si mult noroc...
as vrea sa stiu cam in ce conditii mi-ar aparea aceste comedoane(cum le-a numit medical) avand in vedere ca pana acum un an nu le aveam, iar tratamentul desi imi disruge(arde) tenul, nu remarc o imbunatatire vizibila.mentionez ca fac tratamentul de aproximativ o luna si ca nu am primit pana acum nici o explicatie pentru care ar fi putut sa apara aceasta problema.
multumesc.
6 comentarii
acneea de care suferi este asa numita acnee retentionala sau comediana, in care predomina punctele negre, comedoanele. Crema care o folosesti, cu derivati de vitamina A, este tratamentul corect, ea ducand la scaderea formarii punctelor negre. De asemenea trebuie sa mergi la o cosmeticiana, pentru extragerea punctelor negre deja formate, peelingurile chimice fiind de asemenea indicate. Uscaciunea pielii este o reactie adversa cunoscuta a cremelor antiacneeice, dar poti sa raresti aplicatiile in acest caz, sau sa folosesti o crema hidratanta pentru piele normala sau mixta.
multumesc pentru raspuns.credeti ca exista si alte medote, de factura naturista sau regim pe care as putea sa o aplic in vederea prevenirii aparitiei.
o zi buna!
o zi buna!
Nu exista un regim care sa duca la disparitia comedoanelor. Poti sa iti faci 1 data pe saptamana de asemenea un gommage, care duce la eliminarea celulelor moarte, si curata pielea.
Infectia trebuie rezolvata si prin exrtactii, la un salon specializat!
Din ce oras esti, poate reusesc sa te ajut.
bafta
Din ce oras esti, poate reusesc sa te ajut.
bafta
sunt studenta si stau in bucuresti.daca stii un salon ok te rog...
multumesc!
multumesc!
Da tel. la Cabinetul Juliette Armand, str. Pictor Tonitza, nr.11, sector 3, Buc., tel. 031/805.96.10
Mi-a dat si mie o prietena adresa, pt. ca in Buc., acesta e cel mai ok, la care stiu sigur ca-ti vei rezolva problema!
Poti intra si pe pag, lor de net si vei afla si locatia exacta (eu stiu sa ajung doar cu taxiul pana acolo, chiar daca e central... :).
VEI FI INCANTATA DE CAT DE "FAIN" TE VOR TRATA. :)
BAFTA!
Mi-a dat si mie o prietena adresa, pt. ca in Buc., acesta e cel mai ok, la care stiu sigur ca-ti vei rezolva problema!
Poti intra si pe pag, lor de net si vei afla si locatia exacta (eu stiu sa ajung doar cu taxiul pana acolo, chiar daca e central... :).
VEI FI INCANTATA DE CAT DE "FAIN" TE VOR TRATA. :)
BAFTA!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosurile de pe spate-cum scap de ele?
- 403sotret-roacutanne
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 4va rog sa ma ajute cineva:de aprox. 2 ani mi-au aparut pe brate multe cosuri cu continut alb solid
- 32Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 17acnee severa chistica si pustuloasa
- 7Eugenia jambosa, un remediu util pentru acnee!
- 6bubite pe fata grupate, ca niste cosuri
- 0cosuri sub piela la subrat
- 9Tratament dermatologic acnee
- 0acnee, nodulete
- 3cos moale pe spate
- 1Acnee si roseata pielii
- 6Acnee
- 1Acnee recurenta
- 1Cosuri in piele in zona genitala
- 0Multi Gland Caps pentru acnee hormonală
- 3Alergie material masca
Mai multe informații despre: cosurile tratament pentru acnee