cosuri si nu prea... tratamentul imi distruge tenul

10-12-2008
serendipity
Nu este medic/terapeut
serendipity
buna seara!

numele meu este raluca si am o problema cu tenul, in sensul ca de cam un an mi-au aparut din ce in ce mai multe puncte (care nu seamana a cosuri propriu-zis).
am fost la dermatolog, care m-a trimis la ecografie la ovare... tot atunci am facut o ecografie si la sani si la tiroida...analizele au fost bune, inclusiv cele la sange, iar atunci cand am ajuns la endocrinolog mi s-a spus ca nu este o problema hormonala ci dermatologica.
la dermatolog mi s-a recomandat o crema cu vitamina a, si o solutie de curatare si mult noroc...
as vrea sa stiu cam in ce conditii mi-ar aparea aceste comedoane(cum le-a numit medical) avand in vedere ca pana acum un an nu le aveam, iar tratamentul desi imi disruge(arde) tenul, nu remarc o imbunatatire vizibila.mentionez ca fac tratamentul de aproximativ o luna si ca nu am primit pana acum nici o explicatie pentru care ar fi putut sa apara aceasta problema.

multumesc.
6 comentarii
0
11-12-2008, ora 07:41
costachemihaela
Identitate neconfirmată
costachemihaela
acneea de care suferi este asa numita acnee retentionala sau comediana, in care predomina punctele negre, comedoanele. Crema care o folosesti, cu derivati de vitamina A, este tratamentul corect, ea ducand la scaderea formarii punctelor negre. De asemenea trebuie sa mergi la o cosmeticiana, pentru extragerea punctelor negre deja formate, peelingurile chimice fiind de asemenea indicate. Uscaciunea pielii este o reactie adversa cunoscuta a cremelor antiacneeice, dar poti sa raresti aplicatiile in acest caz, sau sa folosesti o crema hidratanta pentru piele normala sau mixta.
0
11-12-2008, ora 13:02
serendipity
Nu este medic/terapeut
serendipity
multumesc pentru raspuns.credeti ca exista si alte medote, de factura naturista sau regim pe care as putea sa o aplic in vederea prevenirii aparitiei.

o zi buna!
0
11-12-2008, ora 14:32
costachemihaela
Identitate neconfirmată
costachemihaela
Nu exista un regim care sa duca la disparitia comedoanelor. Poti sa iti faci 1 data pe saptamana de asemenea un gommage, care duce la eliminarea celulelor moarte, si curata pielea.
0
08-01-2009, ora 16:36
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
Infectia trebuie rezolvata si prin exrtactii, la un salon specializat!
Din ce oras esti, poate reusesc sa te ajut.
bafta
0
08-01-2009, ora 20:00
serendipity
Nu este medic/terapeut
serendipity
sunt studenta si stau in bucuresti.daca stii un salon ok te rog...
multumesc!
0
09-01-2009, ora 11:46
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
Da tel. la Cabinetul Juliette Armand, str. Pictor Tonitza, nr.11, sector 3, Buc., tel. 031/805.96.10
Mi-a dat si mie o prietena adresa, pt. ca in Buc., acesta e cel mai ok, la care stiu sigur ca-ti vei rezolva problema!
Poti intra si pe pag, lor de net si vei afla si locatia exacta (eu stiu sa ajung doar cu taxiul pana acolo, chiar daca e central... :).
VEI FI INCANTATA DE CAT DE "FAIN" TE VOR TRATA. :)
BAFTA!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: