sunt disperat.. poate fi insarcinata?
nush cum sa incep..am avut un contact sexual neprotejat cu prietena mea dar nu mi am dat drumul..poate fi vreo sansa sa fie insarcinata????spuneti mi ce ar trebui sa faca totusi.e vreo pastila ceva..au trecut mai mult de 24 de ore de la contactul sexual...si nu stim ce sa facem...dupa cat timp de la contactul sexual se poate face un test de sarcina..si cat de precis este??...dati mi niste solutii va rog eu mult de tot...suntem disperati...Va multumesc!
4 comentarii
Pai daca nu ti-ai dat drumul nu prea sunt sanse sa ramana insarcinata, acum depinde si daca ea e la ovulatie sau nu(ovulatia are loc la 14 zile dupa menstruatie, calculat din prima zi a menstruatiei).Exista totusi o pastila care se poate lua la maxim 72 ore de la un contact neprotejat, se numeste Postinor, sunt 2 pilule, prima ar trebui luata cat mai repede posibil iar a doua la 12 ore dupa, costa in jur de 13-18 lei.Pe viitor folositi contraceptie, daca nu va place prezervativul si ea nu vrea pilule exista ovule care se introduc cu 5 min inainte de contact si au efect 4 ore.ATENTIE sa nu foloseasca sapun decat dupa minim 2 ore dupa contact, preferabil nici inainte, daca totusi se intampla sa se clateasca f bine.Multa Bafta!
Testele de sarcina dau raspuns exact dupa 14 zile, deci nu e cazul sa asteptati atat.Bye
va mulumesc..dar daca a luat Postinor la 32 de ore de la contactul sexual neprotejat e bn..isi face efectul???va rog sa mi raspundeti
păi teoretic ar trebui să ia până la 72 de ore şi vezi că sunt 2 doze care se iau la 12 ore.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 4sunt insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 4exista posibilitatea de fi insarcinata?
- 4Virgina si insarcinata?
- 5Nu am reusit sa ejaculez decat dupa ce ea m-a ajutat...
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 0insarcinata?sau o problema mai grava?
- 0Sarcina sau nu?
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 1Posibil sarcina?
- 1Posibila sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 3Pot fii insarcinata???
- 02 probleme in aceeasi luna
- 0Menstruatie sau nu
- 6Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: