Rinoplastie - pareri la cativa ani dupa operatie
Buna tuturor! Imi doresc enorm sa imi fac o rinoplastie (atat pt efectul estetic cat si pt imbunatatirea respiratiei, am nasul infundat mereu). Sunt foarte indecisa si am citit multe pareri imediat post-operator sau la cateva luni dupa. Dar ma poate ajuta cu o parere cineva care s-a operat acum cativa ani? Cum s-a comportat operatia in timp? Mi se pare foarte importanta evolutia in ani a operatiilor. Va multumesc anticipat!
4 comentarii
Si eu am citi multe comentarii despre faptul ca dupa operatie nasul arata bine, iar dupa 1-2 ani ceva se schimba. Nu-mi imaginez cum acest lucru este posibil. Cred ca totusi depinde de foarte multi factori, inclusiv de manopera medicului.
buna fetelor
rinoplastia facuta de mine a fost o greseala ca decizie ca alegere a dr- Fodor Cluj
daca nu aveti intr-adevar o problema majora e de evitat
operatia trebuie pregatita medicii romani nu au acest obicei
le lipseste obiceiul de a face treaba corect nu fac controale postoperatorii
cu cosmetica si masaj - vezi recomandarile generale in rinoplastie obtineti rezultate sigure
facand rinoplastia exista riscul
cicatrici hipertrofice jos la nari in cel mai bun caz dungi albe
noi asimetrii cu care nu sunteti obisnuite chiste subcutane asimetria vindecarii fracturii cu deformari pe care acum nu vi le puteti imagina
varf nas asa cum nu ati visat sau nu ati avut in viata voastra un cosmar care sa nu se mai termine
sa va treziti si sa dormiti injurand chirurgul
cautand neincetat alt chirurg sa rezolve problemele de primul pe care nu vreti sa il mai vedeti in fata ochilor
fara bani samd
sigur exista si probabilitatea sa functioneze
rinoplastia facuta de mine a fost o greseala ca decizie ca alegere a dr- Fodor Cluj
daca nu aveti intr-adevar o problema majora e de evitat
operatia trebuie pregatita medicii romani nu au acest obicei
le lipseste obiceiul de a face treaba corect nu fac controale postoperatorii
cu cosmetica si masaj - vezi recomandarile generale in rinoplastie obtineti rezultate sigure
facand rinoplastia exista riscul
cicatrici hipertrofice jos la nari in cel mai bun caz dungi albe
noi asimetrii cu care nu sunteti obisnuite chiste subcutane asimetria vindecarii fracturii cu deformari pe care acum nu vi le puteti imagina
varf nas asa cum nu ati visat sau nu ati avut in viata voastra un cosmar care sa nu se mai termine
sa va treziti si sa dormiti injurand chirurgul
cautand neincetat alt chirurg sa rezolve problemele de primul pe care nu vreti sa il mai vedeti in fata ochilor
fara bani samd
sigur exista si probabilitatea sa functioneze
Buna fetelor.Dupa ani in care am citit pe toate forumuri-le unde se discuta despre operatia de rinoplastie, am ajuns si eu sa vreau sa impart din experienta mea cu cele care va ganditi inca sa faceti o astfel de operatie. In sfarsit am decis sa ma operez, din doua motive, estetic( aveam cocosa plus varful putin in jos) si probleme de respiratie, rinita alergica, cornete nazale atrofiate, deviatie de sept. Totul a decurs bine, sunt in a 12 zi dupa operatie, sunt inca in perioada de recuperare.Rezultatul imi place, nu este forma finala, o sa dureze pana se desumfla, insa clar imi pot face o idee despre cum arata. E natural. Asta mi- am dorit. Asadar, cele care inca va ganditi daca sa o faceti sau nu, sau simplul fapt ca acest gand persista in minte si nu trece, ma face sa zic: Curaj si just do it!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am facut anul trecut rinoseptoplastie. parca e mai rau
- 3rinoplastie+deviatie de sept
- 0inainte de rinoplastie
- 6Rinoplastie - sfaturi
- 2Rinoplastie (deviatie de sept micsorare volum nas)
- 0Rezultat dupa rinoplastie
- 2Nas infundat dupa rinoplastie
- 1peeling chimic dupa operatie
- 4Rog raspuns, simptome postoperator Rinoplastie
- 0Recomandare Dr. Antohi Nicolae
- 8Ce doctor recomandati pentru o rinoplastie?
- 7Rinoplastie
- 1Medicamente după rinoplastie
- 1Ochi roşii după Rinoplastie
- 1Ajutor rinoplastie!
- 0Rinoplastie fara osteotomie
- 2Dupa rinoplastie, sfaturi..
- 0Complicații după rinoplastie
- 4Pareri Maximilian Muntean/Olimpiu Harceaga
- 0Rinoplastie Turcia
Mai multe informații despre: Rinoplastia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: