Rezultat dupa rinoplastie
Buna ziua. Am o luna de la rinoplastie. Sunt multumita de rezultat, insa, inainte oasele nasului meu erau mult mai vizibile, se observau in poze, iar dupa eliminarea cocoasei, nici nu pare delimitat bine nasul, oasele nu mai sunt asa de vizibile.
-Dupa ceva timp se vor cunoaste? Si mai am o intrebare, citisem pe un site, raspunsul unui medic, ca exista un masaj postoperator pentru obtinerea anumitor efecte si modificari ale rezultatului postoperator. Nu aveam o cocoasa mare inainte, micuta, insa atunci cand a inlaturat-o, a modificat septul si acum este prea drept ca intr-o panta pana in varful nasului. -Printr-un masaj credeti ca ar mai fi vreo sansa sa imi readuc macar putin nasul mai sus ca inainte?
-Dupa ceva timp se vor cunoaste? Si mai am o intrebare, citisem pe un site, raspunsul unui medic, ca exista un masaj postoperator pentru obtinerea anumitor efecte si modificari ale rezultatului postoperator. Nu aveam o cocoasa mare inainte, micuta, insa atunci cand a inlaturat-o, a modificat septul si acum este prea drept ca intr-o panta pana in varful nasului. -Printr-un masaj credeti ca ar mai fi vreo sansa sa imi readuc macar putin nasul mai sus ca inainte?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 92rinoplastie - analize
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 2rinoplastie
- 6Operatie nas lat
- 0am ochii umflati si roshii dupa rinoplastie
- 40Se mai poate scurta nasul prin rinoplastie?
- 6Rinoplastie - sfaturi
- 9Cine a facut operatie de sept sau rinoplastie?
- 4rinoplastie - informatii postoperatorii
- 5rinoplastie - informatii
- 9Augmentare mamara si rinoplastie simultan
- 1peeling chimic dupa operatie
- 1Despre rinoplastie
- 0Recomandare rinoplastie
- 8Ce doctor recomandati pentru o rinoplastie?
- 1Ochi roşii după Rinoplastie
- 0Recuperare post-rinoplastie
- 0Rinoplastie -recomandari
- 0Complicații după rinoplastie
Mai multe informații despre: Rinoplastia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: