Deviatie de sept
Buna ziua!
Am deviatie de sept si as vrea sa ma operez. Problema este ca imi e frica de cum va arata nasul dupa operatie. Nasul este micut si din profil din partea dreapta arata foarte bine(feminin, putin varful ridicat, ascutit), in schimb, pe partea stanga varful nasului este lasat in jos si nu pare nici la fel de drept. Daca ma voi opera, fara a face si rinoplastie, nasul va fi la fel ca partea de arata bine sau va semana mai mult cu partea mai urata?
Din cate m-am informat, la stat, operatia este gratis si ma intereseaza daca, considerati ca medicii din spitale de stat isi dau silinta sa faca un nas cat mai frumos sau corecteaza strict deviatia de sept. Mai doresc sa stiu care este pretul unei septoplastii+ rinoplastii la privat sau daca pot sa mai platesc in plus la stat pentru rinoplastie si cat.
Multumesc frumos!
Am deviatie de sept si as vrea sa ma operez. Problema este ca imi e frica de cum va arata nasul dupa operatie. Nasul este micut si din profil din partea dreapta arata foarte bine(feminin, putin varful ridicat, ascutit), in schimb, pe partea stanga varful nasului este lasat in jos si nu pare nici la fel de drept. Daca ma voi opera, fara a face si rinoplastie, nasul va fi la fel ca partea de arata bine sau va semana mai mult cu partea mai urata?
Din cate m-am informat, la stat, operatia este gratis si ma intereseaza daca, considerati ca medicii din spitale de stat isi dau silinta sa faca un nas cat mai frumos sau corecteaza strict deviatia de sept. Mai doresc sa stiu care este pretul unei septoplastii+ rinoplastii la privat sau daca pot sa mai platesc in plus la stat pentru rinoplastie si cat.
Multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Operatie nas lat
- 6Rinoplastie - sfaturi
- 0Septoplastie+rinoplastie
- 0Reconstructie nas (Dr. Coanda Galati)
- 9Augmentare mamara si rinoplastie simultan
- 24OPERATIE RINOPLASTIE BUCURESTI
- 5Durere sinusuri dupa operatie
- 0rinoplastie, ajutor!!
- 2Am 3 luni de la rinoplastie - ceva care se misca in nas
- 4Rog raspuns, simptome postoperator Rinoplastie
- 1Despre rinoplastie
- 13Rinoplastia de la A la Z - Operatia de corectie a nasului
- 0Se ating nervii la operatie
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 2Operatie rinoplastie
- 1Probleme dupa operație pt deviație de sept și rinoplastie