Dupa rinoplastie, sfaturi..

11-01-2019
Kait
Nu este medic/terapeut
Kait
Buna ziua, acum 3 luni am facut operația de rinoplastie, fara simulări pe computer etc, rezultatul este oarecum bun, nu aveam nevoie dar dorindu mi un nas mai dulce i am schimbat toată forma, dar am o problema ! Cand zâmbesc nările se lungesc prea mult, efectiv arata ca o carte cu fata in jos pusa pe fata.. Doctorul a spus sa astept un an ca si revine dar n am vazut nici o schimbare in aproape 3 luni, întrebarea mea este daca ramân asa exista posibilitatea in o a doua intervenție pentru micșorare a nărilor? Va multumesc
2 comentarii
0
18-01-2019, ora 14:48
dowell
Nu este medic/terapeut
dowell
Buna, poti sa imi spui si mie la ce medic te ai operat?
0
19-07-2019, ora 12:26
Rak
Nu este medic/terapeut
Rak
Buna, eu am 13 zile de la operatie, nu am nicio durere, nasul il am umflat dar mai mult pe partea stanga. Si fata mai e un pic umflata, nu prea pot sa zâmbesc. Tenul a devenit foarte gras, uleios, mai ales pe nas plus ca m-am umplut de coșuri pe fata. Ce produse sa folosesc ? Este ok sa curat pielea nasului foarte usor ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •