Rinoplastie - sfaturi
Buna. As vrea sa imi fac rinoplastie insa sunt foare nesigura in ceea ce priveste doctorul. Puteti sa imi dati un sfat in legatura cu un doctor bun.
6 comentarii
Buna ziua! Iti recomand medicii de la Clinica de Chirurgie Plastica; Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Universitar Bucuresti; numai bine
Eu m-am operat la nas si sani la Dr Totir si am fost foarte multumita un adevarat profesionist in adevaratul sens al cuvantului.
Consultatia este gratuita asa ca merita macar sa mergi ca sa stai de vorba cu el o sa-ti explice totul pe intelesul tau.
Bafta!
Consultatia este gratuita asa ca merita macar sa mergi ca sa stai de vorba cu el o sa-ti explice totul pe intelesul tau.
Bafta!
buna oana991. am facut o operatie de micsorare a nasului acum un an la domnul doctor Dan Mihail Stana de la clinica Efigia. am fost multumita de rezultat desi am avut multe emotii. ti-l recomand pe domnul doctor pentru ca iti ofera consiliere, iti explica exact ceea ce urmeaza sa iti faca.
Recomand cu toata increderea pe Dr. Dobos (Galati), care opereaza la Galati si la Bucuresti. Are in spate un numar mare de operatii si la consultare expune alaturi de benificii si riscurile implicate.
salut! eu am fost operata la domnul dr Baker de la clinica Estet Laser si sunt foarte multumita de rezultate, am cam 5 luni de la operatie asa si pot spune ca nu se mai vede deloc ca an fost operata, cui ii spun ca m-am operat nu ma crede. a fost ceva de lucru la nasu meu, am avut o cocoasa destul de urata si aveam o mica deviatie de sept si cam lung nasu, iar domnul dr ia dat o forma superba. mi-ar fi placult sa ajung mult mai repede la dansul, cred ca aproape un an am cautat un doctor si am fost la diferiti doctori, dar l-am gasit pe dansu si sunt foarte fericita. eu vi-l recomand cu incredere, iar daca nu credeti puteti incerca si o sa va convingeti
buna fetelor! alaltaieri mi am operat nasul. nu am vanatai pe fata, insa am una f mare pe interiorul buzei de sus, iar buza este fff umflata. a mai patit cineva asa ceva? cum ati rezolvat? pls, helpppp!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 12rinoplastie - nu pot respira normal pe nas
- 0Riscuri... dupa rinoplastie
- 8Rinoplastie - rezultatul se vede imediat?
- 40Se mai poate scurta nasul prin rinoplastie?
- 9Cine a facut operatie de sept sau rinoplastie?
- 1Rinoplastie spital de stat
- 24OPERATIE RINOPLASTIE BUCURESTI
- 1Despre rinoplastie
- 0Recomandare rinoplastie
- 8Ce doctor recomandati pentru o rinoplastie?
- 7Rinoplastie
- 0Se ating nervii la operatie
- 2Operatie rinoplastie
- 2Dupa rinoplastie, sfaturi..
- 0Rinoplastie - doctori Bucuresti
- 4Rinoplastie - pareri la cativa ani dupa operatie
- 114 zile de la operația de rinoplastie
- 4Pareri Maximilian Muntean/Olimpiu Harceaga
- 0Cineva cu Rinoplastie dr. Calu Alexandru?
Mai multe informații despre: Rinoplastia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: