Operatie nas
Buna ziua, in urma cu 3 ani am dat cu nasul de piscina si mi sa strambat nasul, iar acum cateva saptamani am primit un cot in nas si sa strambat m ai tare. As vrea sa stiu ce ar trebuii sa fac, operatie? cat m ar costa
2 comentarii
Buna !
Am o problema :( 1 an ma tot bate gandul sa imi fac operatie la nas, doar ca situatia e mai complicata eu am 15 ani... dar nu am incotro nu imi place deloc nasul meu plus ca e si putin stramb si mare... na nustiu eu as fii dispusa sa risc pentru ca imi doresc foarte mult aceasta operatie, dar imi e frica de ce o sa spuna doctoru adica poate nu o sa fie de acord sa mi-o faca deoarece sunt minora voi ce parere aveti ce imi propuneti sa fac ? Credeti ca ar fii bine sa imi fac asa de devreme aceasta operatie, deci multa lume mi-a spus ca inca is foarte tanara si eu o sa ma schimb cu timpu dar eu inca nu mi-am pierdut speranta, as dori sa stiu daca cunoasteti ceva persoane sau ma rog cunostinte care si-au facut rinoplastie la varsta asta va rog din tot sufletul daca stie cineva sa imi spuna sa stiu la ce ma astept :((. Va multumesc !! :*
Am o problema :( 1 an ma tot bate gandul sa imi fac operatie la nas, doar ca situatia e mai complicata eu am 15 ani... dar nu am incotro nu imi place deloc nasul meu plus ca e si putin stramb si mare... na nustiu eu as fii dispusa sa risc pentru ca imi doresc foarte mult aceasta operatie, dar imi e frica de ce o sa spuna doctoru adica poate nu o sa fie de acord sa mi-o faca deoarece sunt minora voi ce parere aveti ce imi propuneti sa fac ? Credeti ca ar fii bine sa imi fac asa de devreme aceasta operatie, deci multa lume mi-a spus ca inca is foarte tanara si eu o sa ma schimb cu timpu dar eu inca nu mi-am pierdut speranta, as dori sa stiu daca cunoasteti ceva persoane sau ma rog cunostinte care si-au facut rinoplastie la varsta asta va rog din tot sufletul daca stie cineva sa imi spuna sa stiu la ce ma astept :((. Va multumesc !! :*
Buna! Cine imi poate spune daca e posibila o rinoplastie avand aparat dentar fix? Multumeesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 5endoscopie nas... nu am nici o problema cu nasul, cel mult imi curge toata ziua "apa" na
- 59Nas infundat - remedii naturiste
- 58Respiratie dificila si probleme cu nasul
- 0Riscuri... dupa rinoplastie
- 7Ma simt rau dupa operatie la nas
- 13Nas infundat
- 7am probleme cu nasul
- 0Rinoplastie fara operatie.
- 6Operatie nas lat
- 0am ochii umflati si roshii dupa rinoplastie
- 13Miros urat din nas si gat
- 3imi curge nasul
- 9mucus alb din nas in gat
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Raspuns imediat!!
- 1Dupa rinoplastie
- 0Se ating nervii la operatie
- 1Ajutor rinoplastie!
- 0Rinoplastie Turcia
Mai multe informații despre: Rinoplastia Nasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: