14 zile de la operația de rinoplastie
Bună ziua, tuturor!
Am 14 zile de la intervenția de Rinoplastie. M am operat la d-na Conf. Dr Ana Maria Oproiu și sunt foarte mulțumita.
Nu am avut dureri, vânătăile s au retras după trei zile, iar după scoaterea atelei, doar o mica inflamație care nu ma deranjează absolut deloc.
Nasul arata excepțional și sincer nu ma așteptam să am rezultate atât de repede. Pe lângă rinoplastie, mi am făcut la dansa și lifting de buza superioara (care arata demențial după modificarea nasului), mastopexie cu implant B lite,.
O recomand cu incredere pe d na doctor, care este foarte deschisa și prietenoasa în relația cu pacientul, super profesionalism!!
PS As fi vrut sa atașez o poză, dar nu știu cum sa procedez.
Am 14 zile de la intervenția de Rinoplastie. M am operat la d-na Conf. Dr Ana Maria Oproiu și sunt foarte mulțumita.
Nu am avut dureri, vânătăile s au retras după trei zile, iar după scoaterea atelei, doar o mica inflamație care nu ma deranjează absolut deloc.
Nasul arata excepțional și sincer nu ma așteptam să am rezultate atât de repede. Pe lângă rinoplastie, mi am făcut la dansa și lifting de buza superioara (care arata demențial după modificarea nasului), mastopexie cu implant B lite,.
O recomand cu incredere pe d na doctor, care este foarte deschisa și prietenoasa în relația cu pacientul, super profesionalism!!
PS As fi vrut sa atașez o poză, dar nu știu cum sa procedez.
1 comentarii
Buna ziua! Sunt in cautarea unui medic plastician, la fel pentru o rinoplastie. Am observat ca dna Oproiu opereaza la Regina Maria si are nota 5.50 din 10. As putea sa intreb in ce pret a fost interventia?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinoplastie
- 0deformare nas dupa rinoplastie
- 1568Recomandare doctor pentru rinoplastie
- 4Deviatie de sept si rinoplastie
- 4rinoplastie - informatii postoperatorii
- 3Modelare nas
- 1Rinoplastie spital de stat
- 218Rinoplastie dr.Daniel Popescu - sfaturi
- 1Dureri dupa rinoplastie
- 0rinoplastie, ajutor!!
- 1peeling chimic dupa operatie
- 0Recomandare rinoplastie
- 8Ce doctor recomandati pentru o rinoplastie?
- 7Rinoplastie
- 1Ajutor rinoplastie!
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 0Rinoplastie
- 4Pareri Maximilian Muntean/Olimpiu Harceaga
Mai multe informații despre: Rinoplastia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: