rinoplastie+deviatie de sept
Am deviatie de sept si deasemeni si nasul este stramb. As vrea sa stiu daca se pot face in acelasi timp operatia de deviatie de sept si cea de rinoplastie sau este mai bine sa la fac pe rand. Recunosc ca pentru mine ar fi bine daca le-as face pe amandoua odata ca sa scap mai repede si ca sa nu ma operez de 2 ori.
3 comentarii
Ambele aspecte se corecteaza simultan.
buna ziua! sunt baiat si am 18 ani! problema mea este ca am deviatie de sept, rareori pot respira pe nas si am secretii tot timpul:(! plus ca am mostenit din familie nasul cam mare...! as vrea sa rezolv problema cu deviatia de sept si sa-mi micsorez putin nasul print-o operatie(am int ca se pot face in acelas timp)! intrebare! aceste 2 operatii se pot face la un spial de stat?nu am de unde sa dau 1500 euro la o clinica particulara...am inteles ca la stat se poate face operatia mixta undeva la 500-6oo euro! ast un raspuns! multumesc!
am inteles k poti face operatia la spitalul sf maria initial nu t costa nimic dak esti asigurat C.A.S. nu stiu sigur asa am inteles si eu. am aceeiasi problema k tn vreau sa ma operez si nici eu nu-mi permit sa dau 2000 d euro p o astfel d operatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Dependenta picaturi de nas
- 3Deviatie de sept!
- 7Presiune mare in nas cu ecou la cap la 1 luna dupa operatie
- 3sangerari nazale, deviatie de sept
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 4Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica
- 5expectoratie abundenta
- 0deviatie de sept
- 7Mucoasa nazala uscata
- 2Pneumotorax - Deviatie de sept.
- 1Despre rinoplastie