Rinoplastie
S-a operat cineva la dr Badea Octavian? As vrea ca sa mă operez în vara și am nevoie de păreri în legătură cu Dl doctor și care este pretul.
Aștept păreri și despre alți doctori. Vreau ca operația sa fie reușită. Mulțumesc frumos!
Aștept păreri și despre alți doctori. Vreau ca operația sa fie reușită. Mulțumesc frumos!
7 comentarii
Buna, Kennyj ! Ti-l recomand cu caldura pe dL doctor Badea Octavian, m-am operat in martie si sunt foarte multumita de rezultat si de tot procesul care a avut loc. Daca stiam ca este asa usoara operatie, o faceam de la 20 ani, in prezent am 40 ani, imi pare rau ca nu am facut acest pas, mai demult. pretul este este de 2600 euro. Recuperarea a fost usoara si intr-un timp f scurt, practic la mine a durat 1 saptamana, daca mai doresti alte informatii, ti le transmit cu mare placere. V
Buna seara! In urma cu un an am recurs la o operatie de rinoplastie pe care a efectuat-o Dr. Khalid Al-Falah la Spitalul Medlife Bucuresti. Cu toate ca am incercat alti 3 medici pentru consultatii si discutii care sa ma faca sa inteleg riscul la care urma sa ma supun, nu am simtit ca vreunul m-a convins. In urma unei recomandari am ajuns la medicul Khalid care a inteles nevoile si asteptarile mele si in plus mi-a explicat ce mi se potrivea in raport cu fizionomia. Operatia a decurs fara probleme si mi-am revenit in scurt timp, aproximativ 2 saptamani. Recomand cu incredere serviciile lui. Mai mult, am aflat ca de curand il poti gasi la clinica de estetica Soma Clinic ----*. Sper sa iti fie de folos!
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Buna!
Si eu m-am operat la Dr. Khalid Al-Falah in urma cu 9 luni si ma bucur sa vad ca si alte persoane au numai cuvinte de lauda la adresa dansului. Dl. doctor mi-a oferit increderea de care are nevoie orice pacient atunci cand vrea sa recurga la o astfel de operatie.
Totul a decurs asa cum ma asteptam: nu mi-a fost frica absolut deloc, recuperarea a fost foarte usoara, iar cicatricile nu se observa.
Rezultatul este pe masura asteptarilor, sunt foarte incantata de cum a decurs totul.
De curand am fost la control, la SomaClinic si mi-a facut placere sa-l revad.
Recomand din tot sufletul sa mergi la Dr. Khalid!
Si eu m-am operat la Dr. Khalid Al-Falah in urma cu 9 luni si ma bucur sa vad ca si alte persoane au numai cuvinte de lauda la adresa dansului. Dl. doctor mi-a oferit increderea de care are nevoie orice pacient atunci cand vrea sa recurga la o astfel de operatie.
Totul a decurs asa cum ma asteptam: nu mi-a fost frica absolut deloc, recuperarea a fost foarte usoara, iar cicatricile nu se observa.
Rezultatul este pe masura asteptarilor, sunt foarte incantata de cum a decurs totul.
De curand am fost la control, la SomaClinic si mi-a facut placere sa-l revad.
Recomand din tot sufletul sa mergi la Dr. Khalid!
M am operat eu și încă 3 prietene și ți recomand dl.dr.Badea Octavian
Înainte sa fie medic este om, recomand cu toată încrederea
Bafta
Înainte sa fie medic este om, recomand cu toată încrederea
Bafta
Va rog daca s a operat cineva in iasi imi poate spune unde si pretul?
Bună, keny si vili2017 imi spuneti si mie va rog daca totul a decurs bine la dr.Badea și dacă as putea vedea poze cu nasul inainte si după operatie.?!Va multumesc anticipat.
Salut, eu m-am operat in 2017 la Dl Dr Octavian Badea. Il recomand din toata inima. Nu am avut nici o complicatie.Nasucul meu ste mic si drept proportional cu fata mea. Nici nu mi-as fi dorit altceva. Daca vreti mai multe amanunte intrebati-ma. Zi faina!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rinoplastie dupa deviatie sept
- 3nasul se lateste dupa rinoplastie?
- 0Riscuri... dupa rinoplastie
- 8Rinoplastie - rezultatul se vede imediat?
- 9Cine a facut operatie de sept sau rinoplastie?
- 2Rinoplastie (deviatie de sept micsorare volum nas)
- 5rinoplastie - informatii
- 6Nara stanga umflata..
- 9Augmentare mamara si rinoplastie simultan
- 5Durere sinusuri dupa operatie
- 1Nas infundat
- 2rog raspuns, simptome dupa operatie deviatie de sept
- 0Se ating nervii la operatie
- 1Ochi roşii după Rinoplastie
- 0Lovitura la nas dupa rinoplastie
- 114 zile de la operația de rinoplastie
- 0Cheaguri de sange dupa Rinoplastie
- 0Rinoplastie Turcia