Rinita alergica
Buna ziua, ma numesc Lacramioara, am un baietel de 5 ani jumatate, de ceva timp are nasul infundat tot timpul, curge, am mers la doctorul de familie, acesta a spus ca are polipi, am urmat un tratament cu aerius si nasonex 10 zile, dar dupa ce am incetat tratamentul a fost la fel ca inainte.Acum nu stiu ce sa fac.Credeti ca e bine sa ii fac un test pt alergie ma gandesc ca poate este alergic pt ca noi locuim la tara.Cat costa acest test si in ce consta?V.as fi foarte recunoscatoare daca mi.ati raspunde.Multumesc frumos.
2 comentarii
e bine
1. sa se trateze bolile de nas, gat, urechi NUMAI la medicii ORL
fiindca se fac 6 ani de specializare si au si sculele necesare pentru investigatii corecte.
2 cititi pe forum ce ma scris despre polipi si care este legatura in tre polipi si alimentatia incorecta care contine multe alimente alergene si produce citrice, acre, acide
3 faceti consult ORL + fibroscopie nazala sa se confirme prezenta polipilor si marimea lor
4 pe forum gasiti si tratamentul cu Colargol.. care este unicul preparat care poate sa va salveze de interventie chirurgicala
1. sa se trateze bolile de nas, gat, urechi NUMAI la medicii ORL
fiindca se fac 6 ani de specializare si au si sculele necesare pentru investigatii corecte.
2 cititi pe forum ce ma scris despre polipi si care este legatura in tre polipi si alimentatia incorecta care contine multe alimente alergene si produce citrice, acre, acide
3 faceti consult ORL + fibroscopie nazala sa se confirme prezenta polipilor si marimea lor
4 pe forum gasiti si tratamentul cu Colargol.. care este unicul preparat care poate sa va salveze de interventie chirurgicala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9astm alergic?
- 9Rinita alergica, acum amigdalita
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 2Rinita Alergica sau de alt tip?
- 0rinita alergica
- 2rinite alergice
- 9Rinita alergica perena-Nas infundat
- 2Rinita alergica cu secretii verzi?
- 0Rinita alergica hipertrofica
- 1Rinita alergica
- 13copil 7 ani, rinita alergica si astm bronic alergic
- 3sinuzita pe font alergic
- 1Durere constanta de cap, lipsa de concentrare
- 1Otita seroasa
- 7rinita alergica copil
- 1Rinita alergica de 2 ani, sunt alergica la planta ambrozia
- 1Alergie. Ce a-și putea sa iau pentru ca alăptez?
- 10Dificultate la înghițire+ senzația ca mâncarea ajunge in nas când înghit
- 2Presiune pe o parte a fetei, inclusiv la nivelul urechii
Mai multe informații despre: Rinita alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: