Sunt dependent de picaturi de nas de 3 ani si cred ca am o rinita alergica de prin martie
Am o problema de 3 ani, eu ma simt foarte bine in schimb dupa o raceala care am tratat-o cu picaturi pe atunci se comercializau Olynth, am devenit dependent de picaturi de nas. Stie cineva vreun remediu natural sau medicamentos pentru a scapa de picaturile de nas? TIn sa mentioenz ca de curand consider ca am o rinita alergica in opinimea mea. Practic imi curge nasul si este putin de tot infundat si stranut zilnic de vreo 3 4 ori dar nu un stranut unu dupa altul. As dori daca se poate sa imi spuneti si mie cum as putea trata aceasta afectiune care am exemplificat-o.
As dori din tot sufletu lsa scap de afectiunea asta si dependenta.
Va rog mult sa va ajutati, v-as ramane recunoscator si va multumesc anticipat pentru tot!
As dori din tot sufletu lsa scap de afectiunea asta si dependenta.
Va rog mult sa va ajutati, v-as ramane recunoscator si va multumesc anticipat pentru tot!
2 comentarii
Buna ziua! In primul rand este indicat sa mergeti la un consult ORL pentru a vedea care este starea actuala a mucoasei nazale si sa primiti in consecinta un tratament adecvat afectiunii actuale (este posibil sa se fi produs modificari ale mucoasei in urma administrarii indelungate a picaturilor pe care le-ati mentionat).
Ca adjuvante pentru intreruperea administrarii picaturilor, ar fi de amintit solutiile cu apa de mare comercializate in farmacii.
In cazul in care suspectati un fond alergic, o prima masura ar fi identificarea factorilor care va intretin alergia si eliminarea lor.
Ca adjuvante pentru intreruperea administrarii picaturilor, ar fi de amintit solutiile cu apa de mare comercializate in farmacii.
In cazul in care suspectati un fond alergic, o prima masura ar fi identificarea factorilor care va intretin alergia si eliminarea lor.
Se mai poate regenera mucoasa nazala in cazul meu? Fie prin tratamente naturiste sau normale?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este depresie? devin dependenta de pastile?
- 2Relatia: astm bronsic - rinita alergica
- 6renuntarea la cortizon - efectele tratamentului homeopat
- 6rinita cronica hipertrofica si alergica
- 5Dependenta de picaturi de nas.. cum scap?
- 5operata in luna aprilie de vegetatii dar acum are din nou nasul infundat
- 47amigdalita pultacee
- 3rinita alergica, cauza necunoscuta
- 1Nas Infundat Rinita Alergica?
- 1Rinita alergica
- 1rinita alergica
- 1Durere constanta de cap, lipsa de concentrare
- 1Am o alergie la polen?
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 0Rinita alergica insotita de amigdalita si oboseala
- 4Curgere excesiva nas - Alergie
- 1Rinita alergica