Rinita alergica
Buna ziua, de câțiva ani mă confrunt cu o așa zisa rinita alergica, la vremea respectivă după o răceală mai puternică am rămas cu nas înfundat, nu puteam dormi, am fost la medic, o lună de dymista, simptomele s-au mai ameliorat am învățat să trăiesc cu ea. Am mers și la alergolog, nu s-a găsit nicio alergie la testele cutanate. De curând, câteva luni, am o diminuare a mirosului care mă deranjează, dimineață când mă trezesc cam jumătate de oră nu am miros deloc, câteodată la trezire stranut și curge nasul, de la parfumuri patesc la fel, practic mi se poate întâmpla de la orice sa stranut, sa curgă nasul pe tot parcursul zilei. la fel mi se poate întâmpla să am perioade de acalmie, nu curge nasul și nu stranut. Că și boli adiacente, sunt anemica de multi ani, dar de curând nu a mai ieșit anemia in analize, de când cu problemele cu nasul ies eozinofilele în sânge mărite, teste copro parazitologice am făcut pt paraziti nu s-a găsit nimic. Ce ar fi indicat de făcut? Mă ajută un ct la cap, sinusuri?încă nu am controlat sinusurile, am și dureri de cap frecvente, in mijloc deasupra nasului. Va mulțumesc
1 comentarii
1. Consult Orl.. Sa excludă o polipoza nasala
2 consult gastrologie. Sa excludă un reflux gastro esofagian. O Intoleranta alimentara la lactate
3.citut Alimente Alergene pe google. Le excludeți Toate 3 săptămâni.. După începeți diversificarea câte 1 produs și observați reacțiile intestinale și a mucpaselor
2 consult gastrologie. Sa excludă un reflux gastro esofagian. O Intoleranta alimentara la lactate
3.citut Alimente Alergene pe google. Le excludeți Toate 3 săptămâni.. După începeți diversificarea câte 1 produs și observați reacțiile intestinale și a mucpaselor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11alergie in timpul sarcini
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 3Rinita alergica
- 4rinita alergica
- 21rinita alergica si astm
- 4Rinita alergica
- 4Operatie radiofrecventa rinita alergica hipertrofica
- 1rinita alergica
- 2Rinita alergica cu secretii verzi?
- 0Rinita alergica hipertrofica
- 13copil 7 ani, rinita alergica si astm bronic alergic