Nu se mai gaseste Rhinocort Aqua. Cu ce se poate inlocui ?

Buna ziua,
De foarte mult timp am o alergie care apare doar vara cand e foarte cald. Stranut, imi lacrimeaza ochii si imi cuge nasul. Nu stiu de la ce. Am fost la doctor, mi-a facut teste, si mi-a dat Rhinocort Aqua spray sa dau in nas. Nu mai stiu ce diagnostic mi-a pus, ca era cu mult timp in urma... Parca rinita alergica, sa zic. Cand dau cu spray-ul asta nu mai am nimic, imi trece complet. Dar acum problema e ca am intrebat la mai multe farmacii si nu se mai gaseste. V-as ruga sa-mi spuneti daca daca acest medicament se mai gaseste si sub alt nume sau daca nu, cu ce as putea sa-l inlocuiesc, ceva care sa aiba acelasi efect.
Multumesc !
De foarte mult timp am o alergie care apare doar vara cand e foarte cald. Stranut, imi lacrimeaza ochii si imi cuge nasul. Nu stiu de la ce. Am fost la doctor, mi-a facut teste, si mi-a dat Rhinocort Aqua spray sa dau in nas. Nu mai stiu ce diagnostic mi-a pus, ca era cu mult timp in urma... Parca rinita alergica, sa zic. Cand dau cu spray-ul asta nu mai am nimic, imi trece complet. Dar acum problema e ca am intrebat la mai multe farmacii si nu se mai gaseste. V-as ruga sa-mi spuneti daca daca acest medicament se mai gaseste si sub alt nume sau daca nu, cu ce as putea sa-l inlocuiesc, ceva care sa aiba acelasi efect.
Multumesc !
3 comentarii

Si eu am aceasi problema. De mai bine de 1 an de cand a disparut Rinocort Aqua din farmacii ma chinui cu rinita alergica. Ati reusit intre timp sa gasiti un inlocuitor? De la farmacie mi s-a spus ca nu mai exista alt spray cu aceeasi substanta.

Din pacate nu am gasit nici eu vreun inlocuitor. M-am chinuit toata vara cu alergia pe mine. :(
Am vorbit pe net cu doctora mea alergolog si a zis ca trebuie sa vin la consult, ca nu poate sa-mi recomande asa.
Am vorbit pe net cu doctora mea alergolog si a zis ca trebuie sa vin la consult, ca nu poate sa-mi recomande asa.

Buna seara,
Din București sau provincie se poate comanda pe site-ul farmacia crisia csre au acest medicament, se încarca rețeta online si îl prepara pt ca au laborator propriu. Multa sănătate.
Din București sau provincie se poate comanda pe site-ul farmacia crisia csre au acest medicament, se încarca rețeta online si îl prepara pt ca au laborator propriu. Multa sănătate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinita alergica si sarcina
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 3Rinita alergica
- 6Rinita alergica?
- 0Rinita alergica?
- 79rinita alergica si epistaxis la copil 4 ani
- 1spahilococcus aeureus, helicobacter pilory
- 4Rinita alergica sau ce?
- 2rinita alergica
- 1Rinita alergica
- 1Rinita alergica hipertrofica sau sinuzita?
- 4Rinita alergica
- 1rinita alergica
- 4Cornete nazale marite la copil
- 0Rinită alergica la acarieni din praful din casă
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 5Rinita alergica și alergie din septembrie 2019
- 2Rinita alergica
Mai multe informații despre: Rinita alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: