rinita
va rog domnu doctor sa imi spuneti ce as pute sa-i pun in nas copilului meu de 5 ani diagnosticat cu alergie la praf.de 2 saptamani are nasul cu mucozitati care se scurg si pe gat.dupa administrarea de sirop acc junior dat de medicul de familie nu mai curge nasul deloc dar a ramas infundat 'cand aspir nu iese nimik.pun doar vibrocil si spalaturi cu musetel si galbenele in nas.ce as putea sa pun in afara de colargol ca nu am gasit nicaieri (nineni nu a auzit sau nu au reteta) nasonex ii usuca nasul si plange.
7 comentarii
tratament administreaza doar medicul ORL care vede copilul
in rest pe forum gasiti multe sfaturi cum trebuie schimbat regimul alimentar la un copil cu fond alergic
in rest pe forum gasiti multe sfaturi cum trebuie schimbat regimul alimentar la un copil cu fond alergic
Buna!Din experienta mea de fost medic pediatru si ca mama, copii sunt alergici cam pana la 12 ani cand capata imunitate si dupa ce trebuie neaparat operat de polipi(vegetatii adenoide)de catre medicul ORL din zona unde locuiti, pentru ca exista alergie si la toxinele din puroiul din polipii infectati.Se da gratuit pe reteta pt copii, PIVALONE spray nazal, 1 puf in fiecare nara x 2/zi, si sufla nasul dupa 15 min, ca sa isi faca efectul, BRUFEN sirop, 3 lingurite/zi, AERIUS sirop, o lingurita seara
Totul 10 zile, sub controlul medicului Orl sau pediatru.
Pentru alergie il puteti contacta telefonic pe Dr PREDESCU BOGDAN, medic alergolog din centrul nostru=021 211.34.30,
Sanatate E Latcan
Totul 10 zile, sub controlul medicului Orl sau pediatru.
Pentru alergie il puteti contacta telefonic pe Dr PREDESCU BOGDAN, medic alergolog din centrul nostru=021 211.34.30,
Sanatate E Latcan
Buna ziua!Ieri seara eram la un bar, unde am baut o cafea si un suc acidulat.Dorind sa plec am baut sucul ce mai ramasese cca.200ml si am simtit o durere destul de acuta si neplacuta pe esofag care a trecut in cateva minute, dar am ramas cu o vaga durere in cosul pieptului.A-ti putea sa-mi dati o idee despre ce ar fi vorba?
Buna ziua!
A fost un spasm pe musculatura esofagului, provocata de inghitituri prea rapide, ca atunci cand ne inecam mancand sa zicem, pere.
Daca persista, mergeti la un medic dr med.interna sau cardiolog.
Sanatate!
A fost un spasm pe musculatura esofagului, provocata de inghitituri prea rapide, ca atunci cand ne inecam mancand sa zicem, pere.
Daca persista, mergeti la un medic dr med.interna sau cardiolog.
Sanatate!
Bună ziua.
De cativa ani folosesc frecvent olinth deoarece am nasul tot timpul înfundat.Noaptea în funcție de partea pe care dorm acea nara mi se înfundă iar in nara din dreapta mi se face o crusta uscată care câteodată sangereaza când o curăț.
De cativa ani folosesc frecvent olinth deoarece am nasul tot timpul înfundat.Noaptea în funcție de partea pe care dorm acea nara mi se înfundă iar in nara din dreapta mi se face o crusta uscată care câteodată sangereaza când o curăț.
1 ai facut dependenta de picaturi..si ele iti atrofiaza mucaoasa nazala, dar duc si la mari probleme de ciruclatie cerebrala
2 citeste ce sa scris pe forum despre rinita vasomotorie
3 obligatoriu Consult ORL..si rezolvarea problemelor de sept sau cornete nasale
2 citeste ce sa scris pe forum despre rinita vasomotorie
3 obligatoriu Consult ORL..si rezolvarea problemelor de sept sau cornete nasale
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Simt ca ma sufoc
- 6bronsita spastica? rinita alergica sau astm?
- 3rinita alergica... nu pot sa respir!
- 2rinita alergica??
- 1Tratament naturist alergie praf (acarieni)?
- 0rinita alergica
- 12sufar de ani buna de o rinita cronica alergica
- 0Rinita alergica hipertrofica
- 3Rinita cronica hipertrofica alergica
- 9Sinuzita maxilara si rinita alergică
- 1Rinita alergica
- 0Rinită alergica la acarieni din praful din casă
- 0Rinita alergica, alergii
- 7rinita alergica copil
- 3Nas uscat si infundat - alergie la ambrozie
- 2Intrebare - Ma doare urechea foarte tare
- 1Alergie. Ce a-și putea sa iau pentru ca alăptez?
- 2Rinita alergica
- 4Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
Mai multe informații despre: Alergia la praf Rinita alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: