in urma analizelor a reiesit ca are infectie la plamani
Buna ziua. Tatal meu are 71 de ani. De un an tuseste foarte tare. A mers la doctor si in urma analizelor a reiesit ca are infectie la plamani. I-a dat tratament cu augmentin si erdomed. Pana acum nici o ameliorare. Tuseste foarte rau uneori chiar si 30 min., si se sufoca. In copilarie am inteles ca a suferit de tuse magareasca. As dori sa stiu daca exista un alt tratament pentru asa ceva, cat este de grava boala si daca exista si un tratament homeopat pentru aceasta. Mama a scapat cu un tratament homeopat de dureri foarte mari la nivelul stomacului. Va multumesc.
4 comentarii
SInt niste detalii importante:de cind tuseste, tusea e seaca? fumator?i s-a facut doar o radiografie pulmonara?Are febra?DAca cumva tusea e recenta, seaca, nu are febra.e o problema.Ar putea fi vorba de ceva care ii atinge nervul care declanseaza tusea.Ar putea fi nevoie sa ii faci o tomografie git-torace pentru a vdea despre ce e vorba
Tusea o are de 1 an de zile. Este seaca, fara temperatura, se chinuie sa expectoreze. Da a facut radiografie, analiza la ce expectoreaza si doctorul spune ca in afara de infectie nu are nimic. I-a luat chiar si din infectia de acolo si nu a reesit ca ar avea ceva. Doctorul spune ca asa se va chinui pana elimina infectia dar va dura poate si ani. A facut si tomografie si nu s-a gasit nimic. Atata doar ca la radiografie pe plaman apare in partea de jos ca o umbra alba, aia fiind infectia. Nu a fumat niciodata.
Eu zic sa mergi cu el si la un ORL-ist.Continui sa cred ca e ceva care ii irita un nerv.
Da, mergeti la un medic homeopat, exista remedii foarte bune si eficiente in homeopatie pt. astfel de simptome. La medicina alopata cu astfel de simptome isi pierde numai timpul cat si imunitatea.
Ori nu descoperea nimic, ori nu este medicament care sa le vindece.
Ori nu descoperea nimic, ori nu este medicament care sa le vindece.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33Nodul pulmonar
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 3stari de tuse... pana la voma = astm?
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 5ce analize pot face la plamani ?
- 5aerosoli cu adrenalina si dexametazona, baietel 6 ani
- 6am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana nu mai am aer
- 2Tuse urata!
- 2Durere plamani
- 4Rezultat biopsie
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 5intrebare despre niste sechele la plamani
- 0apa dupa siropul de tuse?
- 1lichid la plamani la 93 de ani
- 4Tuse de 2 luni si 15 zile