respiratie urat mirositoare, nu am carii sau alte probleme dentare
am o respiratie urat mirositoare. nu am carii sau alte probleme la dinti. puteti sa imi dati un sfat ce sa fac? multumesc.
5 comentarii
Respiratia urat mirositoare (halena) poate avea multe cauze inafara problemelor dentare: fumatul - care creste cantitatea de secretie bronsica si afecteaza global plamanii, alte afectiuni pulmonare, angina cronica hipertrofica (amigdalele marite), candidoza bucala, regimul alimentar, gastrita, refluxul gastro-esofagian, etc.
Ajuta: spalatul pe dinti de 3 ori pe zi, folosirea produselor aromatice pe baza de menta (orbit, apa de gura), ceaiuri cu menta si musetel, renuntarea la fumat si sportul.
Ajuta: spalatul pe dinti de 3 ori pe zi, folosirea produselor aromatice pe baza de menta (orbit, apa de gura), ceaiuri cu menta si musetel, renuntarea la fumat si sportul.
vreau sa scap de aceasta halena, la ce doctor ar trebuii sa merg ?
vreau sa scap de aceasta halena, la ce doctor ar trebuii sa merg ? ma puteti ajuta ?
mirosu urit din gura poate fi si din cauza ca aveti ceva probleme cu stomacul, nu e neaparat sa aveti carii.faceti un examen medical.
Ai probleme cu stomacul, nu ai suficient acid gastric, nu se face digestia plus ca ai si reflux se pare.Limba o cureți bine de tot dimineața și seara ? Sa iei înainte de mesele principale o capsula de clorhidrat de betaina, adică Betaina HCL, si in supliment f bun cu enzime digestive, nu mai mănânci nici o gustare între mese și păstrezi o foarte bună igiena dentara. Vei scăpa de halena !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Imi miroase foarte urat gura si cand ma trezesc, si dupa spalarea pe dinti si in cursul zilei
- 5cum scap de halena? i-am indepartat pe toti de mine!!
- 72secretii ale gatului
- 4in gat
- 3respiratia urat mirositoare
- 3respiartia urat mirositoare
- 12miros urat
- 2respiratie urat mirositoare accentuata dupa plombare
- 5respirati urat mirostoare de o luna si ceva
- 3gingie albastra dupa ce mi-am pus o lucrare din semiportelan
- 3Halena de 3 ani
- 2Miros din nas gat
- 2Miros urit in in nara stinga
- 3respiratie urat mirositoare si durere de cap... are legatura cu amigdalele?
- 3Secretii in gat + respiratie mirositoare
- 1Respiratie urat mirositoare
- 1Miros urat si gust ciudat din gat
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: