respiratie urat mirositoare, nu am carii sau alte probleme dentare

20-10-2005
alex0
Nu este medic/terapeut
alex0
am o respiratie urat mirositoare. nu am carii sau alte probleme la dinti. puteti sa imi dati un sfat ce sa fac? multumesc.
5 comentarii
0
21-10-2005, ora 00:00
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Respiratia urat mirositoare (halena) poate avea multe cauze inafara problemelor dentare: fumatul - care creste cantitatea de secretie bronsica si afecteaza global plamanii, alte afectiuni pulmonare, angina cronica hipertrofica (amigdalele marite), candidoza bucala, regimul alimentar, gastrita, refluxul gastro-esofagian, etc.

Ajuta: spalatul pe dinti de 3 ori pe zi, folosirea produselor aromatice pe baza de menta (orbit, apa de gura), ceaiuri cu menta si musetel, renuntarea la fumat si sportul.
0
21-10-2005, ora 00:00
alex0
Nu este medic/terapeut
alex0
vreau sa scap de aceasta halena, la ce doctor ar trebuii sa merg ?
0
28-10-2005, ora 00:00
alex0
Nu este medic/terapeut
alex0
vreau sa scap de aceasta halena, la ce doctor ar trebuii sa merg ? ma puteti ajuta ?
0
26-10-2006, ora 00:00
beautiful_angel_
Nu este medic/terapeut
beautiful_angel_
mirosu urit din gura poate fi si din cauza ca aveti ceva probleme cu stomacul, nu e neaparat sa aveti carii.faceti un examen medical.
0
13-09-2023, ora 22:41
Speranțamoareultima
Nu este medic/terapeut
Speranțamoareultima
Ai probleme cu stomacul, nu ai suficient acid gastric, nu se face digestia plus ca ai si reflux se pare.Limba o cureți bine de tot dimineața și seara ? Sa iei înainte de mesele principale o capsula de clorhidrat de betaina, adică Betaina HCL, si in supliment f bun cu enzime digestive, nu mai mănânci nici o gustare între mese și păstrezi o foarte bună igiena dentara. Vei scăpa de halena !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Miroși urât deși ai o igienă corectă? Câteva motive surprinzatoare
  • Un mic dispozitiv care elimină rapid respirația urât mirositoare
  • Combaterea respirației urât mirositoare
  • O combinație de bacterii este responsabilă pentru mirosul foarte urât al respirației
  •