respiratie urat mirositoare
buna.caninii mei sunt in os si inca mai am caninii mei de lapte la 23 de ani...normal ca erau fff mici si is imbracati pt a arata ca si ceilalti dinti.insa de la o vreme am observat ca am o respitatie urat mirosioare chiar si dupa ce ma spal pe dinti si problema cred ca e cei 2 dinti pusi, daca pun degetul pe ei si apoi il miros se simte mirosul neplacut...si numai la cei 2 dinti.ce e de facut?vreau sa spun ca deja i.am schimbat de 2 ori din aceasi problema:mirosul! si as vrea sa va mai intreb daca o sa am probleme cu caninii din os, daca o sa se carieze..nu vreau sa fac nimica la ei daca nu o sa am probleme in viitor, o sa raman asa cu dintii pusi.multumesc!
1 comentarii
caninii de lapte, chiar daca sunt imbracati sa arate la fel ca cei definitivi, nu pot ii inlocui pe acestia pe viata...
atentie, la un moment dat ei vor deveni mobili si se vor pierde.
ar trebui de acum sa investigati pozitia caninilor inclusi si sa fiti pregatita pentru momentul in care nu veti mai avea caninii temporari.
ganditi-va serios la un tratament combinat ortodontic -chirurgical, pentru a readuce pe arcada caninii inclusi ( daca pozitia lor de incluzie ppermite acest lucru).
in cazul in care caninii inclusi nu pot fi redresati, ei se vor scoate printr-o interventie chirurgicala si in locul caninilor se vor pune implanturi dentare.
atentie, la un moment dat ei vor deveni mobili si se vor pierde.
ar trebui de acum sa investigati pozitia caninilor inclusi si sa fiti pregatita pentru momentul in care nu veti mai avea caninii temporari.
ganditi-va serios la un tratament combinat ortodontic -chirurgical, pentru a readuce pe arcada caninii inclusi ( daca pozitia lor de incluzie ppermite acest lucru).
in cazul in care caninii inclusi nu pot fi redresati, ei se vor scoate printr-o interventie chirurgicala si in locul caninilor se vor pune implanturi dentare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11intepaturi groaznice in cap
- 3EXPIRATIE urat mirositoare
- 6Halena sau altceva?
- 2halena
- 2ce analize sa fac pt a depista cauzele halenei?
- 3respiratia urat mirositoare
- 3Halena...
- 3Probleme digestive...
- 12miros urat
- 2miros urat al gurii-rog medicii sa imi dea un raspuns
- 5Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
- 10respiratie urat mirositoare
- 3miros neplacut dimineata
- 5Miros neplacut al gurii!
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 4miros neplacut al gurii de foarte mult timp
- 2Respiratie urat mirositoare.
- 3Sufar de halena fetida de un an. Nu stiu ce sa mai fac!
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare miros urat lucrare dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: