miros neplacut al gurii..

27-09-2012
lorelei8
Nu este medic/terapeut
lorelei8
buna ziua, am un miros urat al gurii de cativa ani..am tot mers la stomatolog, am facut detartraj, periaje etc..nu am carii..am fost la medicul internist si nu mi s-a descoperit nimic..insa aceasta respiratie e oribila, nu ma pot apropia de nimeni, nici guma de mestecat nu ajuta..simt ca mirosul vine din gura, daca incerc sa sug o masea simt apoi ca gura mi se umple de miros neplacut, insa nu stiu daca e ceva acolo caci la stomatolog mi s-a spus ca nu am nimic..va rog mult, ma puteti ajuta? plus ca acum sunt in strainatate si mersul la medic e f scump..imi puteti recomanda ceva va rog??? sunt disperata, , ,
2 comentarii
0
27-09-2012, ora 13:52
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Ar trebui sa iti faci altfel de analize..poate fi o boala la stomac, sau la fiere.nu e neaparat o problema stomatologica.
0
02-10-2012, ora 16:20
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Poate fi boala parodontala (parodontoza) nediagnosticata.

'imi puteti recomanda ceva va rog???'
O solutie de moment, dar doar de moment, ar fi folosirea apei de gura cu CLORHEXIDINA (pt halena). Folositi si ata dentara pt igienizarea suplimentara a dintilor! Apa de gura se gaseste la farmacii. Cititi instructiunile de folosire. Si mergeti cit mai repede la stomatolog pt diagnostic si tratament. Boala parodontala se poate tine sub control. Rezultatele sint cu atit mai bune cu cit tratamentul este instituit mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Miroși urât deși ai o igienă corectă? Câteva motive surprinzatoare
  • Un mic dispozitiv care elimină rapid respirația urât mirositoare
  • Combaterea respirației urât mirositoare
  • O combinație de bacterii este responsabilă pentru mirosul foarte urât al respirației
  •