miros neplacut al gurii..
buna ziua, am un miros urat al gurii de cativa ani..am tot mers la stomatolog, am facut detartraj, periaje etc..nu am carii..am fost la medicul internist si nu mi s-a descoperit nimic..insa aceasta respiratie e oribila, nu ma pot apropia de nimeni, nici guma de mestecat nu ajuta..simt ca mirosul vine din gura, daca incerc sa sug o masea simt apoi ca gura mi se umple de miros neplacut, insa nu stiu daca e ceva acolo caci la stomatolog mi s-a spus ca nu am nimic..va rog mult, ma puteti ajuta? plus ca acum sunt in strainatate si mersul la medic e f scump..imi puteti recomanda ceva va rog??? sunt disperata, , ,
2 comentarii
Ar trebui sa iti faci altfel de analize..poate fi o boala la stomac, sau la fiere.nu e neaparat o problema stomatologica.
Poate fi boala parodontala (parodontoza) nediagnosticata.
'imi puteti recomanda ceva va rog???'
O solutie de moment, dar doar de moment, ar fi folosirea apei de gura cu CLORHEXIDINA (pt halena). Folositi si ata dentara pt igienizarea suplimentara a dintilor! Apa de gura se gaseste la farmacii. Cititi instructiunile de folosire. Si mergeti cit mai repede la stomatolog pt diagnostic si tratament. Boala parodontala se poate tine sub control. Rezultatele sint cu atit mai bune cu cit tratamentul este instituit mai repede.
'imi puteti recomanda ceva va rog???'
O solutie de moment, dar doar de moment, ar fi folosirea apei de gura cu CLORHEXIDINA (pt halena). Folositi si ata dentara pt igienizarea suplimentara a dintilor! Apa de gura se gaseste la farmacii. Cititi instructiunile de folosire. Si mergeti cit mai repede la stomatolog pt diagnostic si tratament. Boala parodontala se poate tine sub control. Rezultatele sint cu atit mai bune cu cit tratamentul este instituit mai repede.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros neplacut al gurii
- 9cred ca este o problema de natura stomatologica
- 8Mucus in fecale...De ce?
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 3am miros rau de la coronite
- 3respiartia urat mirositoare
- 4miros urat la copil de 9 ani
- 12miros urat
- 2Gust amar dimineata si respiratie urat mirositoare
- 5Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
- 3miros neplacut dimineata
- 1respiratie urat mirositoare
- 3Halena de 3 ani
- 5durere in gat, gura uscata si o respiratie urata
- 7secretie mucoasa in zona nazo-faringe de culoare alba, care conduce la un miros urat
- 3Miros neplacut al respiratiei
- 2respiratie urat mirositoare pe nas
- 3respiratie urat mirositoare si durere de cap... are legatura cu amigdalele?
- 2Respiratie urat mirositoare.
- 9Ajutor! respiratia urat mirositoare, cazeum la amigdalite, limba alba, secretii in gat, deviatie de
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: