Miros din nas gat
Buna seara, de aproximativ doua saptamani 'fuge' lumea de langa mine :) Desi eu nu simt, oricat as incerca, respiratia mea are un miros urat. Nu stiu de unde vine acest miros, din gat, din nas.. habar nu am. Probleme cu dintii nu am absolut deloc. De spalat pe dinti, o fac de doua ori pe zi. Am inceput sa fac gargara cu bicarbonat de sodiu + apa oxigenata + sare, dar se pare ca doar mirosul gurii este indepartat, cel al respiratiei pare a fi diminuat, dar persista. Intentionam sa ma duc la un cabinet ORL desi am mai fost (din cauza clorului de la bazinul de inot care imi provoca raceli puternice vara). Dimineata cand ma trezesc si ma spal pe dinti, simt nevoia sa-mi suflu nasul, dar secretiile sunt in cantitati mici si incolore fara puroi. Din cate stiu am probleme si cu sinuzita. Vara trecuta cand am fost la mare, intr-o dimineata m-am trezit cu dureri puternice la nivelul pometelui dupa care am scos pe nas puroi (cred ca de la apa sarata). Sa fie de la sinuzita? Mirosul acesta a aparut de curand cum v-am spus la inceput.
Multumesc
Multumesc
2 comentarii
faci o radiografie Saf...sa vezi ce este in sinus
faci un consult si investigatii la gastrologie
faci un consult si investigatii la gastrologie
Am facut mai demult o radiografie la nivelul fetei, nu stiu daca este cea SAF. Cei de la Hiperdia (unde am facut radiografia) mi-au spus ca am zona maxilara incarcata de puroi. Pe urma am fost la ORL si mi-a dat antibiotice. Simt o secretie intre nas si gat, mi-am luat si aparat de aerosoli si am facut cu serfiziologic, dar nu a dat rezultat pana acum. Ieri am cumparat niste pastile verzi 'Sinupret' si am tras apa cu sare pe fiecare nara. Azi dimineata am vazut ca am inceput sa mai scot putin puroi din gat. Sunt oarecum disperat de situatia in care ma aflu, este mai mult o problema de natura sociala. Multumesc pt raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2miros neplacut la copil
- 3miros neplacut al gurii
- 3EXPIRATIE urat mirositoare
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 72secretii ale gatului
- 2ce analize sa fac pt a depista cauzele halenei?
- 2Gust amar dimineata si respiratie urat mirositoare
- 4baiat de 14 ani caruia de un timp ii miroase gura foarte tare
- 3miros de gura
- 5Iritare nas si gat + miros neplacut
- 2respiratie urat mirositoare
- 2miros neplacut al gurii..
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 7secretie mucoasa in zona nazo-faringe de culoare alba, care conduce la un miros urat
- 3Miros neplacut al respiratiei
- 5NU MAI STIU CE SA FAC !
- 2Limba mea e tot timpul alba, e foarte incarcata
- 1Respirație urât mirositoare
- 12Sinuzita cronica etmoidala
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: