Ce simti cand ieI Xanax?
Ce simti cand iei Xanax?A facut cineva tratament cu el+
Pentru tulburare obsesiv compulsiva se poate lua Xanax, atunci cand ai obsesii anxioase?
Am luat Anxiar, tot o benzodiazepina dar nu am simtit mare lucru, mai mult somnolenta multa.
Cu Xanax cum e?
Pentru tulburare obsesiv compulsiva se poate lua Xanax, atunci cand ai obsesii anxioase?
Am luat Anxiar, tot o benzodiazepina dar nu am simtit mare lucru, mai mult somnolenta multa.
Cu Xanax cum e?
2 comentarii
Si daca iau Prozac, Rispolept Consta si Quetiapina pentru toc si schizo am voie sa iau Xanax sau dauneaza/afecteaza?
Am luat eu xanax. cea mai mica doza adica 0.25 micrograme impartit in 2 doze de 0.125. Si te calmeaza 5 minute iti da impresia palcebo ca gata acuma ai xanax in tine si esti calm. Dupa o perioada de 1 luna incepi sa-ti dai seama ca, cacatu asta actioneaza scurt.. si pur si simplu parca mai rau esti agitat. (bineinteles jumatatea de ora dupa care bei te simti normal). Si asa trec 2 luni. si la 2 luni e xanax esti mancat incepi sa iti trebuiasca mai mult. si doctorul spune, bea ca e mica doza, bea. si tu bei ca nu stii ce medicament e ala. si dupa 3 luni incepi sa nu mai simti nici un cacat de la xanax si trebuie sa-l lasi.
Si cand vrei sa-l lasi ai belito.LA propriu si la figurat si in toate sensurile. Iti dorest sa mori timp de 3-4 saptamani.
Sfatul meu. daca chiar e nevoie de calmant bea Diazepam (dar poti sa bei un maxim 6 mg de diazepam dar maxim si nu mai mult) daca ai nevoie de mai mult, inceteaza sa bei si alea 6 mg
Repet nu bea xanax. Daca e sa alegi intre a bea xanax si a muri, alege moartea ca e mai blanda
Totul e normal : " pana normalul devine o problema "
Si cand vrei sa-l lasi ai belito.LA propriu si la figurat si in toate sensurile. Iti dorest sa mori timp de 3-4 saptamani.
Sfatul meu. daca chiar e nevoie de calmant bea Diazepam (dar poti sa bei un maxim 6 mg de diazepam dar maxim si nu mai mult) daca ai nevoie de mai mult, inceteaza sa bei si alea 6 mg
Repet nu bea xanax. Daca e sa alegi intre a bea xanax si a muri, alege moartea ca e mai blanda
Totul e normal : " pana normalul devine o problema "
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Simptome diverse... si cu sindrom vestibular
- 6Despre anxiolitice
- 5antidepresive, anxiolitice, care nu ingrasa
- 24Ce se intampla data iau 10 pastile de anxiar?
- 16Seroxat, Elicea, fara efecte
- 72A luat cineva haloperidol?
- 8Depresia in timpul sarcinii
- 3depresie, anxietate
- 12Tratament cu cipralex
- 1Paroxetina se procura cu prescriptie medicala?
- 8Sevraj Seroxat ?
- 3cum scap de anxiar
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 1Cand sa iau anxiar?
- 2Renunțare la anxiar
- 4Anxiolitic pentru anxietate puternică
- 3Anixietate
- 58Este vreo ceva care îți dă efectul lui Anxiar dar sa nu fie Anxiar si nici alta benzo?
Mai multe informații despre: anxioliticele