Ce se intampla data iau 10 pastile de anxiar?
24 comentarii
Cum adica de 10 ? Anxiarul e de 1 mg. Si cum adica sa iei 10 ? Doamne fereste !
In ce scop sa iei 10 deodata ? Te-ai lasat de medicatie si ai intrat in sevraj ? Ce Dumnezeu ai facut ? Ce simptome ai in acest moment ?
Am nervi.atata tot!!!pe lume mai ales!!!vreau sa stiu ce se intampla daca iau 10?!
Cred ca e suficient unul singur. De ce sa te intoxici cu 9 in plus si sa ajungi si pe la spital sa faci spalaturi eventual. Am auzit ca e groaznic. TÃ se baga un tub pe gat, apoi vomiti, nici nu vrei sa stii amanunte.
Fii cumintica, ia unul singur si mergi la culcush. In cateva minute o sa uiti si de lume si de tot.
Fii cumintica, ia unul singur si mergi la culcush. In cateva minute o sa uiti si de lume si de tot.
Am luat 5 si nu am dormit.de aceea vreau sa incerc cu 10
Si nu o sa-mi bage nimic pe gat.ca nu sunt p roasta sa le zi.ca am luat pastile
2 pastile si jumatate e doza máxima. Daca iei mai mult vei inregistra efectul contrar pe care il astepti, adica o sa te agite mai tare.
Te rog sa reiei doar tratamentul cu Abilify pe care il luai inainte si maine, nu mai iei Nobixal, il suni direct pe doctorul tau sa iti zica ce sa faci. Trebuie sa mergi sa te sfatuiesti cu el. Daca nu dormi cu 10 mg de Abilify, mai iei 10. Incearca totusi sa eviti un episod si o internare.
Medicamentele astea se reduc treptat in cursul catorva luni, sub directa supraveghere medicala. Altfel dau reactii urate.
Te rog sa reiei doar tratamentul cu Abilify pe care il luai inainte si maine, nu mai iei Nobixal, il suni direct pe doctorul tau sa iti zica ce sa faci. Trebuie sa mergi sa te sfatuiesti cu el. Daca nu dormi cu 10 mg de Abilify, mai iei 10. Incearca totusi sa eviti un episod si o internare.
Medicamentele astea se reduc treptat in cursul catorva luni, sub directa supraveghere medicala. Altfel dau reactii urate.
Scuze ca ca ma autocitez :
' 13-10-2015, ora 12:18
Autor: stevens
In cateva zile iese cea mai mare parte a substantei active iar in 2-3 saptamani iese si ultima 'picatura' de medicament si atunci au loc recaderile ! '
'
Raportează conţinut inadecvat 14-10-2015, ora 15:32
Daca te lasi doar de tratament nu intri direct in episod psihotic, intai iti apar niste semnale de la o zi la alta daca esti stabila, plus ca tu reactionezi bine la cantitati mici de neuroleptic, deci poti preintampina oricand un nou episod daca esti foarte atenta la acele semnale premergatoare (insomnie, agitatie, energie exagerata, mici tulburari in campul vizual..) ! '
Trebuie sa-ti reiei tratamentul Elena ! Cel cu Nobixal, chiar si la jumatate din doza anterioara ! Abilify-ul este prea slabut pt tine, tu reactionezi f repede la olanzapina ! Nu mai lua Anxiar ca iei in zadar, risti doar sa te intoxici aiurea !
' 13-10-2015, ora 12:18
In cateva zile iese cea mai mare parte a substantei active iar in 2-3 saptamani iese si ultima 'picatura' de medicament si atunci au loc recaderile ! '
'
Raportează conţinut inadecvat 14-10-2015, ora 15:32
Daca te lasi doar de tratament nu intri direct in episod psihotic, intai iti apar niste semnale de la o zi la alta daca esti stabila, plus ca tu reactionezi bine la cantitati mici de neuroleptic, deci poti preintampina oricand un nou episod daca esti foarte atenta la acele semnale premergatoare (insomnie, agitatie, energie exagerata, mici tulburari in campul vizual..) ! '
Trebuie sa-ti reiei tratamentul Elena ! Cel cu Nobixal, chiar si la jumatate din doza anterioara ! Abilify-ul este prea slabut pt tine, tu reactionezi f repede la olanzapina ! Nu mai lua Anxiar ca iei in zadar, risti doar sa te intoxici aiurea !
Elena,
Nobixalul e pentru depresie si e contraindicat in starea ta. El creste nivelul de neurotransmitatori si te va agita mai mult. Tú trebuie sa iei niste medi care sa iti scada nivelul de neurotransmitatori care acum e ridicat si sa sa te echilibreze.
Tie iti trebuie abilify sau Olanzapina plus valproat de sodiu (Depakine sau Orfiril sau Convulex, ce ai in casa, asta e stabilizator de dispozitie) si sa dormi cat mai mult pt a te reface rapid.
Mergi astazi la doctor ca sa iti scrie noua schema de tratament.
Daca ai renuntat la tratament poti intra in episod si in 2-3 zile. Depinde de organism. Unii au intrat in 24 de ore.
Mérita sa faci un efort sa mergi la doctor, sa iei tratamentul acasa si sa eviti internarea.
Nobixalul e pentru depresie si e contraindicat in starea ta. El creste nivelul de neurotransmitatori si te va agita mai mult. Tú trebuie sa iei niste medi care sa iti scada nivelul de neurotransmitatori care acum e ridicat si sa sa te echilibreze.
Tie iti trebuie abilify sau Olanzapina plus valproat de sodiu (Depakine sau Orfiril sau Convulex, ce ai in casa, asta e stabilizator de dispozitie) si sa dormi cat mai mult pt a te reface rapid.
Mergi astazi la doctor ca sa iti scrie noua schema de tratament.
Daca ai renuntat la tratament poti intra in episod si in 2-3 zile. Depinde de organism. Unii au intrat in 24 de ore.
Mérita sa faci un efort sa mergi la doctor, sa iei tratamentul acasa si sa eviti internarea.
Scuze nu cu Nobixal, aia e tianeptina care este mai slabuta decat Anxiarul ca anxiolitic ! Ma refeream la 2-3 mg olanzapina - Zyprexa sau ce denumiri mai sunt !
Se dau 20 mg zyprexa ca sa iesi din episod dar nu asta conteaza.
Trebuie mers la doctor. Numai doctorul va consulta si poate aprecia de ce medicamente aveti nevoie si in ce cantitati.
Trebuie mers la doctor. Numai doctorul va consulta si poate aprecia de ce medicamente aveti nevoie si in ce cantitati.
Buna Elena,
Mergi la medic cat mai repede!! Si pana atunci discuta cu persoanele apropiate (nu doar pe forum)! Sigur vei gasi sprijin!
Mergi la medic cat mai repede!! Si pana atunci discuta cu persoanele apropiate (nu doar pe forum)! Sigur vei gasi sprijin!
Nu pot said vad are cand am liar area 11 pastule
Scuzati-ma de saris.am UN fel de halucinat8 vad literals duble
Chiar daca ai fost la medic, o noua vizita cred ca ti-ar fi de mare folos! Ce este cu halucinatiile???
Mergi, te rog, la un medic sa te consulte!
In sfarsit.mi-a dat ce voiam! Convulex si remeron seara.;)
Da, convulex e bun ca este stabilizator daca ai TAB, remeronul este antidepresiv, dar asta nu ajuta pe partea psihotica.
Elena, medicul la care ai fost stie cel mai bine ce medicamente ti se potrivesc! Sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Anxiolitice + Nootropice
- 5Simptome diverse... si cu sindrom vestibular
- 5antidepresive, anxiolitice, care nu ingrasa
- 10Dependenta de anxiolitice
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 16Seroxat, Elicea, fara efecte
- 7tratament xanax si arketis
- 3depresie, anxietate
- 1Paroxetina se procura cu prescriptie medicala?
- 8Sevraj Seroxat ?
- 3cum scap de anxiar
- 2Ce simti cand ieI Xanax?
- 2Iau Alprazolam. De vreo doua nopți nu pot dormi.
- 2Renunțare la anxiar
- 4Anxiolitic pentru anxietate puternică
- 58Este vreo ceva care îți dă efectul lui Anxiar dar sa nu fie Anxiar si nici alta benzo?
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
Mai multe informații despre: anxioliticele