Remediu impotriva ejaculari precoce.va rog ajutati-ma.

26-05-2013
gabriel7marian
Nu este medic/terapeut
gabriel7marian
Inainte de actul sexual ma excit foarte tare si actul sexua in sine dureaza foarte putin cca.5 minute. si mai mult de 2-3 reprize nu ma tine cu toate ca trebuie sa fac o pauza de 10 min intre reprizeCe e de facut in aceasta situatie? Pur si simplu nu stiu am incercat tot felul de metode dar nu am incercat pastile dar mi-e frica sa iau findca nu vreau sa-mi provoace dependenta dar ce naiba la 25 de ani sa iau pastile?, Spre rusinea mea am platit si fete sa vad daca mi-se intampla la toate fetele ajutati-ma va rog nu am nici o idee sa scap de aceasta problema parca nici incredere in mine nu mai am si cred ca asta e cauza faptului k nu pot sa am o relatie de lunga durata :((
6 comentarii
0
27-05-2013, ora 12:05
mico
Nu este medic/terapeut
mico
sal,
cu problema ta s-a confruntat si partenerul meu. cand l-am cunoscut i era teama si nu mai avea incredere sa mai inceapa o relatie cu cineva. Mi-a marturisit totul dupa primele luni, inainte de a avea contact sexual. Marturisesc ca mi-a fost greu dar incet si cu calm am rezolvat totul. Eu cred ca tie iti trebuie o partenera stabila, o femeie desteapta care sa te poata ajuta si nimic mai mult. La pastile sa nu te gandesti, mai bine incearca un psiholog (daca ai bani). Nu mai plati pt sex ca nu rezolvi nimic, evita masturbarea.
Sper ca te-am putut ajuta. Mult noroc
0
28-05-2013, ora 19:06
gabriel7marian
Nu este medic/terapeut
gabriel7marian
multumesc "mico" dar sa inteleg ca o sa-mi revin la normal doar atunci cand am o partenera de sex mai multa defapt o prietena stabila???
0
05-03-2015, ora 11:08
deleni
Nu este medic/terapeut
deleni
Ejacularea precoce este o afectiune care e mai mult de natura psihica. Daca nu reusesti sa iti rezolvi problemele care sunt in interiorul mintii, atunci cred ca si un tratament medicamentos poate sa fie bun.
0
05-03-2015, ora 11:11
Mihai1990Adrian
Nu este medic/terapeut
Mihai1990Adrian
gabriel7marian ce mai faci? ai reusit sa-ti rezolvi problema? si daca da, cum? am aceeasi problema si nu stiu cum sa fac sa o rezolv
0
05-03-2015, ora 11:11
Mihai1990Adrian
Nu este medic/terapeut
Mihai1990Adrian
gabriel7marian ce mai faci? ai reusit sa-ti rezolvi problema? si daca da, cum? am aceeasi problema si nu stiu cum sa fac sa o rezolv
0
07-08-2015, ora 12:55
garbone
Nu este medic/terapeut
garbone
Multi barbati au problema asta. Se poate trai mult si bine cu asa ceva:). Nu e o boala fatala deci stati chill. Lasand gluma la o parte consulta un medic urolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Asocierea dintre munca în schimburi, tulburările de somn și ejacularea precoce la lucrătorii de sex masculin
  •