Remediu impotriva ejaculari precoce.va rog ajutati-ma.
Inainte de actul sexual ma excit foarte tare si actul sexua in sine dureaza foarte putin cca.5 minute. si mai mult de 2-3 reprize nu ma tine cu toate ca trebuie sa fac o pauza de 10 min intre reprizeCe e de facut in aceasta situatie? Pur si simplu nu stiu am incercat tot felul de metode dar nu am incercat pastile dar mi-e frica sa iau findca nu vreau sa-mi provoace dependenta dar ce naiba la 25 de ani sa iau pastile?, Spre rusinea mea am platit si fete sa vad daca mi-se intampla la toate fetele ajutati-ma va rog nu am nici o idee sa scap de aceasta problema parca nici incredere in mine nu mai am si cred ca asta e cauza faptului k nu pot sa am o relatie de lunga durata :((
6 comentarii
sal,
cu problema ta s-a confruntat si partenerul meu. cand l-am cunoscut i era teama si nu mai avea incredere sa mai inceapa o relatie cu cineva. Mi-a marturisit totul dupa primele luni, inainte de a avea contact sexual. Marturisesc ca mi-a fost greu dar incet si cu calm am rezolvat totul. Eu cred ca tie iti trebuie o partenera stabila, o femeie desteapta care sa te poata ajuta si nimic mai mult. La pastile sa nu te gandesti, mai bine incearca un psiholog (daca ai bani). Nu mai plati pt sex ca nu rezolvi nimic, evita masturbarea.
Sper ca te-am putut ajuta. Mult noroc
cu problema ta s-a confruntat si partenerul meu. cand l-am cunoscut i era teama si nu mai avea incredere sa mai inceapa o relatie cu cineva. Mi-a marturisit totul dupa primele luni, inainte de a avea contact sexual. Marturisesc ca mi-a fost greu dar incet si cu calm am rezolvat totul. Eu cred ca tie iti trebuie o partenera stabila, o femeie desteapta care sa te poata ajuta si nimic mai mult. La pastile sa nu te gandesti, mai bine incearca un psiholog (daca ai bani). Nu mai plati pt sex ca nu rezolvi nimic, evita masturbarea.
Sper ca te-am putut ajuta. Mult noroc
multumesc "mico" dar sa inteleg ca o sa-mi revin la normal doar atunci cand am o partenera de sex mai multa defapt o prietena stabila???
Ejacularea precoce este o afectiune care e mai mult de natura psihica. Daca nu reusesti sa iti rezolvi problemele care sunt in interiorul mintii, atunci cred ca si un tratament medicamentos poate sa fie bun.
gabriel7marian ce mai faci? ai reusit sa-ti rezolvi problema? si daca da, cum? am aceeasi problema si nu stiu cum sa fac sa o rezolv
gabriel7marian ce mai faci? ai reusit sa-ti rezolvi problema? si daca da, cum? am aceeasi problema si nu stiu cum sa fac sa o rezolv
Multi barbati au problema asta. Se poate trai mult si bine cu asa ceva:). Nu e o boala fatala deci stati chill. Lasand gluma la o parte consulta un medic urolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2roblema legata de ejacularea precoce
- 2ejaculare prematura
- 7ata penisului
- 2ejaculare prematura
- 3ejaculare precoce si erectie
- 2De ce penisul meu e atit de sensibil?
- 3ejaculare precoce
- 3Termina prea repede...
- 13a doua oara cand fac sex se scoala foarte greu
- 4cand vine momentul propriu zis sa facem sex eu ejaculez foarte repede...
- 2O problema curioasa - ejaculare precoce doar cu o persoana
- 8ejaculalez inainte de penetrare !AJUTOR !
- 1ejaculare precoce
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 3Ejaculare prematura
- 0Ejaculare Precoce Sperma Putina.Sfaturi pareri
- 5Ejaculare precoce+disfunctie erectila
- 1Erectie slaba, ejaculare precoce, 24 ani, ajutor!
- 2Întrebare ejaculare precoce. Eu am prolaps de valva, hipertensiune
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: