Problema cu ejacularea precoce

Buna ziua. Ma numesc Ionut am 17/aproape 18 ani si as vrea sa va intreb cate ceva despre problema mea..
Cand eram mai mic am avut primul meu contact sexual si dupa au mai urmat.. plus ca ma masturbam mai mereu...
M-am uitat si pe net sa vad ce se intampla de ma masturbam foarte repede si stiu ca am gresit ca am facut sex la o varsta mica :|.. dar imi este frica pe viitor sa nu am probleme :|
Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi ?
Multumesc !!
Cand eram mai mic am avut primul meu contact sexual si dupa au mai urmat.. plus ca ma masturbam mai mereu...
M-am uitat si pe net sa vad ce se intampla de ma masturbam foarte repede si stiu ca am gresit ca am facut sex la o varsta mica :|.. dar imi este frica pe viitor sa nu am probleme :|
Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi ?
Multumesc !!
1 comentarii

Aceasta forma de descarcare a fost si va fi mereu atata timp cat vor exista oameni, chiar daca este un subiect TABU toata lumea o face sau a facut-o o data in viata dar nimeni nu recunoaste.Devine o problema atunci cand este de necontrolat si devine o obsesie, cand inlocuieste sexul cu alta persoana, sau cand afecteaza psihicul sau fizicul.Aceasta limita o poti gasi si singur pt ca fiecare individ suntem unicati si ce imi este mie bine tie poate nu iti este tu singur trebuie sa stai sa te gandesti cat tea afectat si daca este sau nu o problema.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 2ejaculare prematura
- 2Ejacularea precoce
- 3Ejaculare precoce... unde sa ma duc?
- 6papulele provoca ejacularea precoce?
- 18Ejaculare precoce
- 5Ejaculare precoce si erectie slaba
- 4o problema grava... ejaculez prea repede
- 3Termina prea repede...
- 1Probleme - Ejaculare precoce
- 12Ejaculare precoce
- 10orgasm rapid in 10 secunde
- 2Dau drumu repede ajutati-ma cu sfaturi
- 3Ejaculare precoce
- 5Ejaculare precoce
- 2Ejaculare precoce si apoi lipsa apetit
- 0Bună seara! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
- 12Problema cu ejacularea precoce
- 4Sint maseur si femeile clientele eu nu le consider femei
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: