Problema cu ejacularea precoce
Buna ziua. Ma numesc Ionut am 17/aproape 18 ani si as vrea sa va intreb cate ceva despre problema mea..
Cand eram mai mic am avut primul meu contact sexual si dupa au mai urmat.. plus ca ma masturbam mai mereu...
M-am uitat si pe net sa vad ce se intampla de ma masturbam foarte repede si stiu ca am gresit ca am facut sex la o varsta mica :|.. dar imi este frica pe viitor sa nu am probleme :|
Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi ?
Multumesc !!
Cand eram mai mic am avut primul meu contact sexual si dupa au mai urmat.. plus ca ma masturbam mai mereu...
M-am uitat si pe net sa vad ce se intampla de ma masturbam foarte repede si stiu ca am gresit ca am facut sex la o varsta mica :|.. dar imi este frica pe viitor sa nu am probleme :|
Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi ?
Multumesc !!
1 comentarii
Aceasta forma de descarcare a fost si va fi mereu atata timp cat vor exista oameni, chiar daca este un subiect TABU toata lumea o face sau a facut-o o data in viata dar nimeni nu recunoaste.Devine o problema atunci cand este de necontrolat si devine o obsesie, cand inlocuieste sexul cu alta persoana, sau cand afecteaza psihicul sau fizicul.Aceasta limita o poti gasi si singur pt ca fiecare individ suntem unicati si ce imi este mie bine tie poate nu iti este tu singur trebuie sa stai sa te gandesti cat tea afectat si daca este sau nu o problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2roblema legata de ejacularea precoce
- 2ejaculare precoce
- 9oare ce am??!!
- 11prea repede...
- 3ejaculare precoce (am 17 ani)
- 6Clinica On
- 16Ejaculez prea repede ce sa ma fac:((:(((
- 4dupa prima ejaculare mi se inmoaie...
- 5Ejaculare precoce!!!
- 1solutia impotriva erectiei slabe si ejacularii precoce.
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 2O problema curioasa - ejaculare precoce doar cu o persoana
- 1Ejaculare precoce cand ma masturbez
- 6Remediu impotriva ejaculari precoce.va rog ajutati-ma.
- 3Act sexual
- 1Probleme sexuale
- 2Ejacularea rapidă
- 3Probleme ejaculare
- 1Disfuncție erectilă - ejaculare precoce
- 2Spray ejaculare precoce
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: