probleme de ejaculare.. actul sexual nu este mai lung de un minut

am 24 de ani si simt ca am 70.de 1 an de zile nu am mai avut un act sexual mai lung de un minut.va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, am fost pe la tot felu de medici si nimic, dupa ce se termina actul sexual ma doare capul penisului, iar consistenta spermei este saraca.problema este ca inainte puteam amana ejaculare timp indelungat chiar 2-3 ore, dar dupa o abstinenta de 6 luni am ajuns asa.in acelasi timp simt ca imi pierd mintile cu toate ca sotia ma intelege eu incep sa nu mai fiu la fel.va rog inca odata sa ma ajutati.
3 comentarii

am 22 de ani si nu am avut o viata sexuala bogata...actul sexual e f scut 1-2 min si ejaculez...nu stiu ce sa fac, nu pot amana ejacularea...daca ma-ti putea ajuta as fii foarte recunoscator...multumesc anticipat

am 24 de ani si simt ca am 70.de 1 an de zile nu am mai avut un act sexual mai lung de un minut.va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, am fost pe la tot felu de medici si nimic, dupa ce se termina actul sexual ma doare capul penisului, iar consisyenta spermei este saraca.problema este ca inainte puteam amana ejaculare timp indelungat chiar 2-3 ore, dar dupa o abstinenta de 6 luni am ajuns asa.in acelasi timp simt ca imi pierd mintile cu toate ca sotia ma intelege eu incep sa nu mai fiu la fel.va rog inca odata sa ma ajutati

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ejaculare prematura
- 6papulele provoca ejacularea precoce?
- 2e ceva neobisnuit?
- 3ejaculare precoce si erectie
- 4o problema grava... ejaculez prea repede
- 4este folositor medicamentul eja control?
- 3Termina prea repede...
- 1ejaculare precoce-masturbare
- 6Ejacularea influenteaza cresterea ?!
- 3ejaculare fara erectie
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 7Lipsa ejacularii
- 0Fimoza Ejaculare precoce ?
- 2ejacularea in timpul sarcinii!
- 2Ejaculare la atingere
- 3Ejacularea precoce corelata cu fraul preputului
- 5Ejaculare precoce
- 6Probleme potenta din cauza varicocelului