Recomandare doctor pentru rinoplastie

1568 comentarii 1 2 345 ..... 52 53 Înainte ›
0
21-11-2013, ora 21:04
Andykittykat
Nu este medic/terapeut
Andykittykat
Salutare tuturor,
Si eu sunt in cautarea unui doctor bun pentru aceasta interventie, doresc sa metionez ca o fac din motive pur estetice si cea ce imi doresc eu este modificarea putin a varfului nasului care mi se pare putin cam grosolan in rest am un nas foarte drept, tot ce citesc pe forumuri ma da inapoi aproape ca vreau sa renunt ca nu cumva sa imi stric nasul de acum care este ok, dar cum noi femeile ne dorim perfectiunea este normal ca si eu sa imi doresc asta! Din cate am observat toata lumea il recomanda pe domnul dr Popescu dar pentru interventia de care am eu nevoie consider ca este destul de scump! Doresc sa mentionez ca locuiesc in strainatate si aici se poate efectua decat semi rinoplastie la nivelul varrfului si costa la jumatate de pret, din pacate nu am incredere in doctorii de aici si nici timpul necesar pentru a consulta mai multi doctori in tara, astept o recomandare sincera din partea doamnei doctor Latcan pentru un doctor bun si mai ieftinut!multumesc o sa atasez o poza in care sa se vada clar nasul!
0
30-11-2013, ora 12:13
CRISTINAMARINELA
Nu este medic/terapeut
CRISTINAMARINELA
Buna! Eu m-am operat in urma cu 4 luni la dl dr Popescu Daniel. Eram foarte complexata de cum arata nasul meu, am suferit un traumatism in urma cu 9 ani si aveam fractura de piramida nazala si sinuzita. Imediat dupa operatie respiratia s-a imbunatatit considerabil, iar nasul e vizibil mai frumos. Sunt convinsa ca nu puteam face o alegere mai buna in privinta doctorului ales si avand in vedere modul in care a decurs operatia si recuperarea, sfatuiesc pe oricine sa mearga la dl dr Popescu. Multa sanatate si operatii reusite tuturor!
0
09-12-2013, ora 13:58
smaranda86
Nu este medic/terapeut
smaranda86
buna! poate sa-mi spuna cineva care a fost operat/a de dl. dr Onoe ce rezultat a avut dupa operatie? am auzit ca e foarte bun, dar as vrea sa aud si parerea fostilor pacienti. multumesc!
0
05-01-2014, ora 19:40
sofran
Nu este medic/terapeut
sofran
Felicitari si multumiri pentru domnul doctor daniel popescu. am avut o interventie de rinoplastie la dansul si cu toate emotiile si fobiile mele, totul a fost facut de o maniera excelenta. inca sunt in perioada de recuperare dar lucrurile evolueaza de la o zi la alta. celor care doresc sa faca acest pas le recomand sa se informeze temeinic in prealabil si sa imbratiseze o atitudine pozitiva. mie operatia mi-a schimbat viata! mult succes!
0
05-01-2014, ora 19:50
sofran
Nu este medic/terapeut
sofran
ca informatii suplimentare: am 24 de ani am avut un nas cu cocoasa si varf cazut, deviatie de sept pe partea stanga si o mica asimetrie a narilor. operatia a fost facuta acum 5 saptamani, cu anestezie generala si a durat 2 ore. am avut vanatai care au trecut cam in 10 zile, am respirat pe nas imediat dupa operatie fara mese si am stat 10 zile cu atela. dezumflarea nasului a inceput cam din a 3 saptamana dupa op. folosesc un spray cu apa de mare dar nasul este destul de desfundat. seara se mai intampla se se infunde
acum nu pare un nas deloc operat, si sunt constienta ca se va desumfla inca putin in urmatoarele luni
0
15-01-2014, ora 16:08
elena2014
Nu este medic/terapeut
elena2014
Pentru rinoplastie recomand cu incredere pe doctorul George Mincu de la Spitalul Clinic "Sf.Maria" din Bucuresti. M-am operat in urma cu un an la dansul, si sunt extrem de multumita de noul meu look. Operatia a decurs fara niciun fel de complicatii, vindecarea s-a facut destul de rapid, iar doctorul Mincu s-a comportat precum un adevarat profesionist.
0
12-02-2014, ora 11:07
popcamy
Nu este medic/terapeut
popcamy
Buna tuturor. De 2 ani tot citesc pe forumuri despre rinoplastie. M-am uitat la toti medicii din tara. Vreau si eu sa imi fac operatia de rinoplastie. Cand m-am uitat la rezultatele de dupa operatie mi s-au parut cele mai reusite la dr. Antohi din Bucuresti si la dr. Lucian Fodor din Cluj. Imi puteti da un sfat cei care s-au mai operat la dansii?
0
22-02-2014, ora 01:27
ela_ella2003
Nu este medic/terapeut
ela_ella2003
Pe mine dr Antohi Nicolae m-a dezamagit profund, mi-a facut un nas urat si stramb, este un nenorocit, iar cand am fost la el mi-a spus ca ce sa imi faca.de aceea va rog sa aveti grija, nici macar nu isi indreapta greselile. Cred ca face operatii frumoase doar cu cele cu care se culca, asta am observat eu.
0
31-03-2014, ora 21:29
cora.cleo
Nu este medic/terapeut
cora.cleo
Buna popcamy, ti-l recomand cu caldura pe dr Fodor Lucian din Cluj, in urma cu 5 luni mi-am facut marire de sani si rinoplastie la el, nu am avut dureri deloc, dl. doctor e un om deosebit; recuperare usoara tuturor si mult succes celor care urmeaza sa faca operatia!
1
08-04-2014, ora 00:18
mikaela5
Nu este medic/terapeut
mikaela5
Buna, eu ti-l recomand din tot sufletul pe D-nul Dr. Antohi. Eu m-am operat la dansul anul trecut si sunt foarte multumita de cum arata noul meu nasuc. Nu am avut niciun fel de complicatii sau dureri, dumnealui este foarte atent cu pacientii sai si un adevarat profesionist.
Multa incredere si curaj! Bafta tutror!
0
11-04-2014, ora 02:25
Reebbeca
Nu este medic/terapeut
Reebbeca
Buna, am tot citit comentarile lasate de voi si tot mi-e fff frica sa fac acest pas... :)
da, totusi as vrea sa ma ajutati cu cilinicile sau spitalele unde opereaza acesti doctori din buc, am vazut mult dr popescu si antohi.
deci, fetelor, sper sa aveti timp sa ne spuneti unde ii gasim si cat ne costa :)
merci
0
26-04-2014, ora 03:02
andramarik
Nu este medic/terapeut
andramarik
Il recomand din tot sufletul pe somnul doctor ilie dumitru. M.am operat acum 4 ani la dansul si sunt extrem de multumita de rezultat. Este un profesionist
0
01-06-2014, ora 17:54
andraacum
Nu este medic/terapeut
andraacum
eu m-am operat la porumb serban in oradea la clinica estetis. ce pot sa va spun, totul a decurs perfect, e un super profesionist, n-am avut deloc dureri nici dupa operatie nici ulterior si am putut sa respir imediat dupa operatie (ma cam speria chestia asta). cum am ajuns din bucuresti in oradea? simplu : mai am o prietena care s-a operat tot la porumb si m-am convins dupa ce am vazut rezultatul: superb! foarte tare: cand eram acolo pentru operatie, a mai venit o araboaica tocmai din dubai sa se opereze acolo: cica sotul ei i-a spus ca merita sa faci si 10.000 km pentru un doctor bun si ea avea de ales sa mearga in america sau aici la doctoru porumb, ca asa i-a spus sotul. cica s-a uitat pe site doctorului si au ramas impresionati de rezultat. asta e pe scurt experienta mea si sunt super multumita!
0
09-06-2014, ora 09:57
camy91
Nu este medic/terapeut
camy91
Buna tuturor
Am 23 de ani si de la 18 imi doresc sa fac o rinoplastie. Am fost la mai multi doctori ( 3 la Bucuresti 1 la Bacau si 1 la Viena) si am decis pentru Daniel Popescu la Bucuresti. Familia mea care m-a insotit la toate consultatiile, sustine decizia mea. Am multe emotii insa acum inainte de operatie si m-ar ajuta sa mai aflu detalii de la persoane operate la domnul doctor; despre anestezie, spitalizare, recuperare.etc
Multumesc:)
0
11-06-2014, ora 07:08
gabi-gaby
Nu este medic/terapeut
gabi-gaby
Va recomand un medic orl-ist, ceea ce este foarte important, un medic la care am fost operata si face nasucuri de papusi...-, foarte expert in rinoplastii inchise, fara cicatrici, am multe cunostinte extrem de multumite, e bine sa va informati cu atentie de la inceput, va urez bafta!

(*modificat de admin)
0
01-07-2014, ora 11:56
szabo_t
Nu este medic/terapeut
szabo_t
@camy91 Buna! Eu am trecut printr-o operatie de rinoplastie la acelasi doctor. Ca si tine, m-am informat ceva ani inainte. Nu-ti fac multe griji, doctorul Popescu este foarte bun in ceea ce face si tot ce am vazut eu in clinica aveau rezultate frumoase. Nu te astepta insa sa fii fresh in prima saptamana dupa operatie. Te vei resimtii in prima perioada ca ai trecut printr-o operatie. Anestezia la mine a fost fara probleme, nu am simtit nimic doar ca am avut o stare de somnolenta dupa, cam o ora. Nu m-a durut deloc nimic. Recuperarea nasului este alta poveste! Se desumfla destul de greu. Al meu era destul de mare asa ca acum arata dragut comparativ, desi e inca umflatel. Asta la o luna dupa rinoplastie.
Asa ca eu sunt multumita tare si sper sa fii si tu. Nu-ti face griji rele inainte si mergi cu incredere. Doctorul si anestezista sunt de incredere si o sa te simti bine cu ei. Asistentele la clinica sunt grijulii. Doar rabdare sa ai :) Stiu ce inseamna sa ai emotii inainte de operatie si nerabdare pana ajungi sa-ti vezi noul nas, dar crede-ma ca merita! Mult succes si sanatate!
0
02-07-2014, ora 13:31
camy91
Nu este medic/terapeut
camy91
Multumesc mult pentru raspuns. Chiar imi pierdusem speranta ca-mi va raspunde cineva, ca de reclame eram satula :)
Ma bucur ca esti multumita de dr. Popescu
Eu mai am o sapt pana la operatie.
Esti draguta sa pui poze cu nasul tau? Ai avut si ceva cu respiratia? Ce trebuie sa aduci cu tine la operatie ?
0
02-07-2014, ora 15:21
szabo_t
Nu este medic/terapeut
szabo_t
Ok. Am pus la profil. Dimineata varful este mai umflat dar pe la pranz devine asa cum e in foto. La mine respiratia a fost ok si inainte. In primele zile am folosit picaturi. A fost ca la raceala. Nu trebuie sa te duci cu nimic la clinica, iti dau ei halat, papuci si pijamaua cu care intri in sala si ramai pana la iesire. Mancarea ti-o aduc asistentele si este ok. Ceai eu am baut destul de mult cat am stat in clinica. Mai mult de plictiseala cred. :)) Tine foarte mult de cata incredere ai in tine si cat de mult iti doresti sa faci pasul acesta. Nu a fost deloc un chin pentru mine.
0
04-07-2014, ora 06:38
camy91
Nu este medic/terapeut
camy91
Arata f bine sa stii! Nu se observa ca ar fi fost operat. Imi place ca se potriveste cu restul fetei si e natural. Astept acum cu nerabdare sa treaca weekendul si sa merg la operatie :) Am momente cand ma uit in oglinda si zic ca nu ar fi neaparata nevoie sa fac operatia si mai ma lasa curajul. Dar imi place sa cred ca sunt o persoana hotarata si ca voi merge pana la capat. Mesajele tale mi-au dat un plus de incredere si sper sa mearga totul bine si la mine.
0
12-07-2014, ora 19:44
camy91
Nu este medic/terapeut
camy91
Deci, am scapat!! Am facut-o si nu-mi pare rau deloc! Am avut mari emotii inainte, dar acum ma bucur ca nu am dat inapoi. La operatie a fost totul normal, asa cum mi-a fost explicat inainte. In afara de o durere in gat de la anestezie si de nas infundat, nu am de ce sa ma plang. Doctorul si toti de la clinica au fost atenti cu mine. Acum astept cuminte cu atela pe nas. Saptamana ce vine merg pt atela si imi voi vedea noua, , achizitie, ,
0
19-07-2014, ora 16:58
camy91
Nu este medic/terapeut
camy91
Deci, , achizitia, , arata frumusel 3
Sunt fericita de pasul facut desi martirisesc ca vreo doua zile nu prea intelegeam daca mi-se potriveste sau nu. Are inca sa se desumfle si deja respiratia s a imbunatatit. Mult curaj tuturor sunteti doritori de nasuri mai frumoase!!
0
20-07-2014, ora 20:59
Speranta-Ecaterina
Nu este medic/terapeut
Speranta-Ecaterina
Buna seara! As dori si eu sa fac o rinoplastie, dar nu m-am decis inca asupra unui medic bun. Sunt din Iasi si am aflat ca aici cei mai buni medici ar fi dr. Stamate si dr. Lazar, iar la Roman ar fi dr. Hotoranu. Va rog, daca cineva si-a facut opertatia la unul dintre acesti medici, sa imi spuna care dintre cei trei ar fi cel mai bun, sau daca stiti vreum medic mai bun, care ofera reusita, din Iasi. Mentionez ca sunt putin speriata de ceea de am citit pe forum despre rinoplastiile nereusite. Multumesc anticipat!
1
17-11-2014, ora 22:44
Suzana akkaya
Nu este medic/terapeut
Suzana akkaya
Bună seara şi eu îl recomand pe dl dr Voica Marin m am operat la dansul deviaţie de sept şi rinoplastie nu mă durut deloc operaţie am deja 6 zile şi sunt foarte bine un pic vânătă dar fără durere am plecat acasă după o zi, dacă doriţi sa va operaţii fără nici o durere căutaţil pe dl dr numai bine
0
30-11-2014, ora 00:14
veverita007
Nu este medic/terapeut
veverita007
Buna. Nu recomand Tatulescu!! Eu am avut o experienta urata, m-am ales cu un nas defect, defect vizibil care nu se mai poate remedia decat printr-o rinoplastie secundara cu reconstructie si aliniere totala! Desi m-am dus la tatulescu cu recomandare, iar pe forumuri scria doar de bine de el, ei bine cu toate astea eu mi-am luat-o rau! Multa bafta! Si aveti multa grija, ce strica unii e aproape imposibil de reparat :(
0
02-12-2014, ora 14:11
Maria1901
Nu este medic/terapeut
Maria1901
Buna ziua!
In urma cu 1 luna de zile, mai exact pe 03.11.2014, am apelat la domnul doctor Dumitru Ilie pentru operatia de rinoseptoplatie. Am numai cuvinte de lauda la adresa dansului. Il recomand din toata inima. Am ajuns la dansul in urma problemelor de respiratie datorate hipertrofiei cornetelor nazale si a deviatiei de sept dar si pentru ca imi doream sa il modific dpdv estetic. Dupa o consultatie am stabilit data interventiei. Astfel ca m-am prezentat la clinica.Operatia in sine a durat 4 ore.A fost reparata partea functionala cat si partea estetica. In momentul in care m-am trezit din anestezie nu am avut stare de rau si nu am simtit durere absolut deloc nici dupa operatie nici in saptamanile urmatoare. Am ramas internata in ziua respectiva, la clinica. In dimineata celei de-a doua zile, domnul doctor a inlaturat tuburile siliconice cu care am stat in nas dupa operatie pana a doua zi. Extragerea acestora nu a fost deloc dureroasa iar respiratia pe gura nu a fost problema. A fost pur si simplu un proces normal, a venit de la sine. A doua zi dupa operatie am plecat acasa. Am continuat sa iau antiobiotic timp de 1 saptamana si utilizam apa de mare. In cea de-a 3-a zi, am avut edem la nivelul ochilor si vanati insa nu foarte accentuate care in maxim 5 zile s-au dus. Dupa 1 saptamana mi-a fost inlaturata atela si peste inca 1 saptamana mi-au fost scoase firele. Repet nu am simtit durere nici macar 1 secunda. Sunt foarte multumita de rezultat desi nu este final. Nasul inca mai este putin umflat. Am inteles ca dupa 6 luni se vor vedea rezultatele. Insa eu sunt foarte incantata de acum. PLus de asta, respir foarte bine. Tin sa mentionez ca inainte aveam dureri de cap foarte puternice. Inainte sa apelez la domnul doctor toata lumea spunea ca aceasta operatie este foarte dureroasa, insa tind sa ii contrazic. Un medic de exceptie! Va multumesc!
0
20-12-2014, ora 20:14
MaraTom
Nu este medic/terapeut
MaraTom
Buna seara!
De ceva vreme ma tot interesez de un medic estetician pe mana caruia sa-mi las nasul :) Am nimerit aici, pe acest forum, am citit parerile voastre si vin cu o rugaminte.
A facut cineva aceasta operatie in Iasi? Daca da, la cine? Eu oscilez intre dna dr. Tamas Camelia de la Arcadia si de dl. dr. Lucian Popa. Are cineva ceva recomandari in ceea ce-i priveste pe acesti doi medici? De asemenea, si alte sugestii sunt binevenite!
Va multumesc frumos pentru orice fel de raspuns!
0
30-12-2014, ora 06:02
carlitosbest
Nu este medic/terapeut
carlitosbest
salut. am o deviatie de sept, vreau sa o rezolv, dar cu aceasta vreau si o rezectie de aprox 1mm din varful cartilajului septal. Ce imi recomandati?
Se poate considera rinoplastie?
0
03-05-2015, ora 20:07
Tazlauanu Anca
Nu este medic/terapeut
Tazlauanu Anca
Buna ziua! Ma numesc Anca, si am fost operata recent la domnul doctor Antohi Nicolae! am 6 saptamani de la operatie, si pot spune ca sunt foarte multumita de aceasta! problemele mele legate de operatia la nas, erau destul de grave, ele constrand in special de probleme de respiratie!cu ajutorul domnului doctor, am reusit dupa 21 de ani( varsta mea pe care o am acuma) sa respir pe nas.inca imi este greu sa ma obisnuiesc sa respir pe nas, fiind obisnuita sa respir numa pe gura.Va recomand, cu incredere sa apelati la domnul doctor Antohi Nicolae si la personalul acestuia!
0
16-07-2015, ora 21:51
Speranta-Ecaterina
Nu este medic/terapeut
Speranta-Ecaterina
Buna MaraTom!
Am aproape un an de cand am facut operatia in Iasi. E totul ok. Iti trebuie curaj, dar cand vei vedea rezultatul vei uita de fata umflata si vanatai. Daca vrei sa faci o astfel de operatie, trebuie sa tii cont de doua lucruri: de medicul care te va opera si de cat de usor se reface organismul tau dupa operatie. Esentiale sunt primele zile de dupa operatie. Mult succes!
0
06-09-2015, ora 08:31
augustinez
Nu este medic/terapeut
augustinez
Buna, eu m-am operat la Fodor in Cluj de 8 luni. Dupa operatie m-am speriat un pic ca partea de jos a nasului imi era tare si mai mare ca si restul. Mi-a zis sa fac masaj si sa am rabdare ca se dezumfla pana pe la 1 an. Acum pare foarte OK si imi place la nebunie. Pot sa va zic ca opereaza multe nasuri, cand m-am operat eu s-au mai operat inca 4 la nas. Succes in cautarea doctorului potrivit!
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
1568 comentarii 1 2 345 ..... 52 53 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinoplastia pentru adolescenti
  • Complicațiile rinoplastiei
  •