Modelare nas
Salutari ! Acum ~ un an, am primit un pumn in nas. A curs ceva sange, a stat umflat o zi, dar si-a revenit. Nu am fost atunci la medic, am o fobie. Acum, uitandu-ma mai bine in oglinda, mi se pare ca arata oribil, stramb, hidos. Chestia asta ma desconsidera zilnic, si dintr-o persoana vioaie care eram, prefer sa ma ascund de lume, datorita infatisarii. Ma macina zi de zi acest gand. Ce pot sa fac sa scap de 'cocoasa' nazala ? (nu am probleme respiratorii) Nu imi permit o operatie estetica, orice idee, am tot rascolit google-ul cautand creme, aparate sau alte metode...help !!! ma termina desconsiderarea.
Arata cam asa:
http://imageshack.us/photo/my-images/543/04lj.png/
Arata cam asa:
http://imageshack.us/photo/my-images/543/04lj.png/
3 comentarii
Singura metoda de a rezolva problema este o rinoplastie.nu veti putea rezolva situatia prin creme sau alte metode.
Dr.Eugen Turcu
Zone Medical Estet
Bucuresti
Dr.Eugen Turcu
Zone Medical Estet
Bucuresti
Buna seara.
Din pacate, din cat se observa pe fotografie, posibil sa aveti in urma traumatismului depunere de tesut osos care a incercat sa lipeasca oasele fracturate sau fisurate. Lucru care nu se poate rezolva decat printr-o rinoplastie de corectie si posibil de reconstrucţie cu repozitia si modelarea structurilor afectate de traumatism. Daca a trecut deja 1 an înseamnă ca toate structurile nasului s-au vindecat in noua forma si pozitie si nu se mai poate face nimic fără intervenţia chirurgicala. Când traumatismul este de puţin timp se mai poate incerca modelarea externa.
O seara frumoasa
Dr. Adrian Costenco
Din pacate, din cat se observa pe fotografie, posibil sa aveti in urma traumatismului depunere de tesut osos care a incercat sa lipeasca oasele fracturate sau fisurate. Lucru care nu se poate rezolva decat printr-o rinoplastie de corectie si posibil de reconstrucţie cu repozitia si modelarea structurilor afectate de traumatism. Daca a trecut deja 1 an înseamnă ca toate structurile nasului s-au vindecat in noua forma si pozitie si nu se mai poate face nimic fără intervenţia chirurgicala. Când traumatismul este de puţin timp se mai poate incerca modelarea externa.
O seara frumoasa
Dr. Adrian Costenco
Buna seara Stefane,
cand doi medici iti spun acelasi lucru...multumim pt tot ceeace fac pt OM
vezi?
tu n-ai mers imediat la medic.avand o.fobie-zici
oare operatia e mai usoara?
asa ca sa-ti fie invatatura pt Doamne fereste-alte dati
sanatate-ti doresc
cand doi medici iti spun acelasi lucru...multumim pt tot ceeace fac pt OM
vezi?
tu n-ai mers imediat la medic.avand o.fobie-zici
oare operatia e mai usoara?
asa ca sa-ti fie invatatura pt Doamne fereste-alte dati
sanatate-ti doresc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3par pe nas
- 9urechi nas infundat
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 3nasul se lateste dupa rinoplastie?
- 1Nas productiv, muci galbeni si verzi de 2 luni
- 1568Recomandare doctor pentru rinoplastie
- 6Operatie nas lat
- 3De vreo cateva zile imi "joaca" nara stanga a nasului
- 15Reducere cornete cu radiofrecventa - 3 neclaritati
- 9Cine a facut operatie de sept sau rinoplastie?
- 2Operatie nas
- 1Rinoplastie spital de stat
- 2rog raspuns, simptome dupa operatie deviatie de sept
- 0Rinoplastie
- 0Lovitura la nas dupa rinoplastie
- 0Rinoplastie fara osteotomie
- 4Pareri Maximilian Muntean/Olimpiu Harceaga
Mai multe informații despre: Rinoplastia Nasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: