Recomandare doctor pentru rinoplastie

1568 comentarii 1 2 ..... 515253 Înainte ›
0
09-02-2022, ora 21:04
Maria250
Nu este medic/terapeut
Maria250
Enci, ai facut o luna de la operatie? Cum ti se pare rezultatul?
0
09-02-2022, ora 22:59
enci
Nu este medic/terapeut
enci
Da, am o luna si un pic. Inca mai am varful nasului putin umflat, mai mult pe partea dreapta. Mi se pare ciudat ca daca ma uit dintr-o parte la nas, pare drept si mic, daca ma uit din cealalta pare un pic lung si cu o mica cocoasa. N-as trage inca o concluzie fiindca pare ca umflatura incepe sa treaca usor usor. Desi am mai trecut o data prin asta, era un pic umflat la varf, apoi a trecut, apoi umflatura s-a mutat un pic mai sus, si acum din nou incepe sa treaca
0
20-03-2022, ora 19:34
User12341
Nu este medic/terapeut
User12341
Buna. S a operat cineva la dl dr Rachad ?
4
07-04-2022, ora 22:39
Aania
Nu este medic/terapeut
Aania
Buna. Socata si consternata, vreau sa impartasesc experienta mea oribila cu Popescu Daniel (doctor sau macar om, eu nu il pot numi).
Am avut rinoplastie secundara la el. Aveam (si inca am) un nas cu probleme, cu piramida nazala extrem de subtire, ce necesita cel mai probabil reconstructie, inclusiv dupa spusele lui.
La prima consultatie mi-a spus ca imi va lua cartilaj din sept, la a doua de la ureche, ca nasul meu trebuie largit sus si îngustat jos, ca trebuie sa fiu puternica ca probabil nu o sa arate bine imediat dupa operatie, etc, multe discutii in care chiar a parut ca stie ce este de facut si ca o sa imi reconstruiasca nasul, inclusiv ca o sa pot respira mai bine (dupa parerea lui, eu nu puteam respira bine pt. ca era piramida nazala prea subtire).
In fine, am avut operatia, recuperare extrem de usoara... si cand a sosit momentul indepartarii bandajului, surpriza, nasul meu arata aproape la fel ca inainte+ alte noi probleme.
Nu mi-a prelevat deloc cartilaj cum mi-a spus pt. a-l largi, nu mi l-a ingustat deloc jos (este in continuare lat aproape cat gura), nici macar nu a incercat sa rezolve ceva, efectiv l-a lasat asa.
Alte noi probleme: mi-a facut o nara mai mare si orientata in sus si una mai mica si putin picata + un os vizibil deplasat in partea de sus, langa spranceana, acolo unde probabil a incercat sa mi-l largeasca. A si reusit de altfel, doar ca arata urat, ca un os explodat.
Plus niste crestaturi in os pe suprafata piramidei nazale. Cu nara stanga respir la fel de prost, efectiv o operatie facuta in batjocura.
Mi-am mentinut totusi calmul si doar i-am scris un email in care i-am vorbit foarte politicos, dar i-am mentionat problemele existente, sperand totusi intr-o rezolvare, o reinterventie macar.
Nu am primit raspuns. Am sunat a doua zi, tot eu politicoasa, spunand ca il deranjez la telefon pt. ca nu am primit un raspuns la email. Mi-a vorbit extrem de arogant spunand ca nici nu as fi primit vreun raspuns.
Si ca s-a uitat el la pozele facute dupa operatie si ca nasul arata foarte bine si sa nu ma mai gandesc la el si sa nu mai uit in oglinda ca sunt tanara si frumoasa, dar sa vin totusi dupa o luna sa se uite. Mentionez ca acum are controalele stabilite la o saptamana si la 4 luni de la operatie.
Am mers la o luna la control si ce am patit a fost ceva aproape ireal, ce m-a lasat in stare de soc.
M-a lasat sa ii spun din nou toate problemele, iar la final imi raspunde ironic ca nasul este si arata foarte bine. Si ca nu am de ce sa nu respir bine.
Eu din nou am incercat sa ii explic ca arata la fel ca inainte si ca nu se cunoaste nimic, ca nimeni nu si-a dat seama de vreo schimbare, iar el radea de mine, cica e bine ca am si martori.
Si daca nu imi convine, cica sa merg la colegii lui sa ma operez iar.
I-am spus ca nu mi se pare ok sa imi spuna asta pt. ca operatia este platita la el si ca imi doresc o rezolvare, cum este si firesc.
Atunci mi-a spus ca nu mai are ce sa discute cu mine si ca sa ies imediat afara.
Eu efectiv paralizasem, nu imi venea sa cred in ce hal putea sa ma trateze, cum un 'doctor' putea sa se comporte in asemenea hal cu pacientii lui, mai ales cu o femeie. Nici nu mai puteam sa vorbesc, imi venea sa plang.
Iar el ridica si mai tare tonul si se uita foarte urat la mine si repeta obsesiv ca am depasit limitele rabdarii lui si cica sa nu il fac sa isi piarda rabdarea.
In conditiile in care eu nu i-am spus un singur cuvant aiurea, tot timpul am fost foarte politicoasa, nu am vorbit urat deloc.
Dar vezi Doamne, adica cine sunt eu sa il contrazic pe el?Nu mai recunostea absolut nimic din ce spusese la consultatii si cand ii reaminteam ce mi-a spus, imi zicea ca nu este adevarat, ca nu avea cum sa imi zica ca va face aia si aia. Ingrozitor.
A inceput sa tipe la mine sa ies afara si se ridica de la birou si face pasi inainte si inapoi si misca scaunul de langa mine si isi indreapta mainile spre geanta si bratul meu, sa ma dea afara din birou, comportament de om cu probleme (incerc sa nu folosesc alti termeni care l-ar defini mai bine).
Mie nu imi venea sa cred, parca eram intr-un film horror.
Abia atunci am putut sa reactionez si sa ma ridic de pe scaun si sa plec, mai mult de frica sa nu ma bruscheze... pt. ca ale lui cuvinte si tonul folosit si apropierea de mine pareau a amenintare fizica.
Afara toata lumea se uita mirata, probabil se auzisera tipetele lui pt. ca are cabinetul chiar langa receptia clinicii.
In viata mea nu am crezut ca pot sa patesc asa ceva si ca pot fi tratata astfel, cuvintele sunt de prisos. Am iesit si plangeam pe strada, nu imi venea sa cred.
Asa ca ganditi-va de 1 milion de ori inainte sa va lasati pe mana acestui individ.
Ori ca aruncam pe fereastra peste 5000 de euro, ori operatia la el... plus comportamentul oribil de dupa, care m-a lasat cu alta trauma.
Imediat ce se vede cu banii in cont, nu il mai intereseaza nimic, de fapt singurul raspuns de la el legat de operatie l-am primit la email-ul in care i-am spus ca am transferat banii pe operatie in cont. Cu "multumesc"...
3
09-04-2022, ora 12:10
User82
Nu este medic/terapeut
User82
În sfârșit cineva are curajul sa își spună povestea reală pe acest forum.Au mai fost si altii cu povești asemănătoare si erau acuzati ca mint de rudele si prietenii lui Popescu, aflați sub acoperire aici in număr mare sa îi faca reclamă -:))Acum am văzut ca nu mai zice nimeni nimic, au amuțit toți -:))))
Ca și-a batut joc de tine si ca ți-a luat banii degeaba si nasul arată la fel nu ma miră deloc, mai sunt mulți alți pacienți de-ai lui in aceeași situatie pe forumuri si grupuri de fb, numai ca majoritatea aleg sa taca si nimeni nu află.Dar ca te-a dat afara si aproape sa te bruscheze?Woow.De ce nu ai sunat la politie?Sunam in secunda 2 si chemam si televiziunea si îl făceam vedetă
1
09-04-2022, ora 13:59
Vlad Mara
Nu este medic/terapeut
Vlad Mara
Da. Chiar WOW. Nu cred ca merita vreun comentariu postările voastre.
1
09-04-2022, ora 14:52
User82
Nu este medic/terapeut
User82
Uite ca au început sa vină, lipsește Remibiciu :-))).Ele 2 ori sunt Popescu în persoană ori au salar la el sigur sa îi comenteze si aici si pe insta.
Dacă nu era tragică situația acestei fete, era chiar comic.
Aania, eu vorbesc serios.Oricum Popescu a postat pozele sigur fară acordul tau chipurile sa te facă pe tine de râs, dar de fapt s-a facut el.Nu ai nimic de pierdut deci, mergi la televiziuni si fă public ce ai pățit, e o șansă mare sa ți se faca dreptate.Plus ca mai multe persoane care au pațit-o la el vor vedea si își vor face curaj sa vorbească și ele
1
10-04-2022, ora 14:38
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Da, eu nu il recunosc pe dr. Popescu in descrierea asta deloc. Am mai spus ca am intalnit o fata la cabinet care facuse un retus. Acum sincer nu stiu exact ce insemna acel retus dar eu nu dadusem bandajul jos inca si eram super panicata cand am auzit-o de retus. De ce a fost necesar? Si tipa mi-a spus ca nu era ceva grav, dar ea e perfectionista si vroia sa fie totul perfect. Doctorul i-a vorbit foarte frumos, a iesit dupa ea pentru ca isi uitase medicamentele si i-a recomandat sa nu conduca, a intrebat-o daca are nevoie de un taxi. Acum daca s-a schimbat ceva si poveste este reala, chiar imi pare rau sa aud asta. Pana la urma cu siguranta orice doctor o poate da in bara oricat de bun ar fi. Am fost si eu intr-o situatie similara cu Antohi. Dar in niciun caz nu a fost violent. Arogant da.
Ma voi opri din a posta aici. Chiar nu sunt Popescu, deci noroc mult celor care se vor opera pe viitor.
3
10-04-2022, ora 18:05
Aania
Nu este medic/terapeut
Aania
Ca sa completez, am vorbit recent cu multe fete nemultumite de operatia la Popescu si care se plang mai ales de comportamentul lui oribil, dupa ce acestea isi exprima nemultumirea legata de operatie.
Eu nu am mintit cu absolut nimic in postarea anterioara, tot ce am spus este adevarat.
Si mai vreau sa completez cu ceva, pentru fetele care decid totusi sa il aleaga, am un sfat.
ATENTIE !!!
Fetelor, aveti mare grija ce semnati inainte de operatie. Aveti grija la consimtamintele care va sunt transmise pentru semnare.
Nu acceptati sub nicio forma ca pozele/filmarile facute inainte si dupa operatie de catre doctor sa devina proprietatea lui si ca el poate dispune de ele cum doreste, in mediul online.
Spuneti clar ca nu sunteti de acord si sa scoata neaparat acel paragraf din act, inainte sa semnati. Daca nu vrea, nu semnati si nu va operati !!!
Pentru ca nu aveti nicio certitudine ca operatia va fi una reusita.
Daca nu va reusi si alegeti sa va exprimati nemultumirea, riscati sa fiti hărțuite cu acele poze chiar de catre medic, cum se intampla in cazul meu.
Deci MARE ATENTIE !!!
2
11-04-2022, ora 02:00
User82
Nu este medic/terapeut
User82
Hai mai Remibiciu, ce poveste frumoasa cu Popescu si taxiul si medicamentele-:)))).Iar te-ai uitat la telenovele?-:)))De unde inventezi tu mai poveștile astea?
Si nu vorbi de Antohi că nu exista termeni de comparație înte Antohi si Popescu.Antohi e cel mai bun medic din țară pe reconstrucții, Popescu un amator.Antohi dacă e nevoie te ține si 9h pe masa de operații si iți bibilește nasul si nu se dă îndărat de la cazuri grele si nu se lasă pana nu ți-l rezolvă, pe cand Popescu îl intereseaza doar banii, daca ar putea să ia 6000 de euro in 30 min și să nu faca nimic ar fi perfect pentru el.E extrem de parșiv si stie sa se vânda pe instagram Popescu, atâta tot la el.Antohi in schimb munceste și isi vede de treaba, adevarat doctor nu îi sta capul la prostii. Si Popescu mereu a fost invidios pe Antohi, iti spun eu.Doar ca n-are decat sa își bage unghia in gât ca nici in 10 vieți nu o să ajunga la nivelul lui Antohi.Aannia, de ce nu te-ai dus la Antohi?
1
11-04-2022, ora 17:34
Ralu321
Nu este medic/terapeut
Ralu321
Hello Aania ! Am vazut si eu postarea pe pagina Dr. Popescu si am cautat sa vad despre ce e vorba si asa am ajuns aici sa citesc tot comentariul tau, pentru ca pe pagina lui Dr. Popescu a postat doar o parte si eram curioasa.
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si te inteleg perfect.Eu am fost la o consultatie la dansul acum cativa ani, dar nu m-a convins atunci, nici nu mi-a atins nasul si mi-a zis un pret astronomic si am zis pas.
Intre timp m-am operat in alta parte, dar nu prea sunt asa sunt multumita si il urmaream pe Dr. Popescu pentru ca ma gandeam sa revin la el sa ma operez a doua oara. NOT ANYMORE!
O alta prietena isi dorea si ea rinoplastie primara la el si i-a iesit din cap acum.
Sa dai 5700 de euro pentru 1 mm de varf ridicat mi se pare fiasco total, in rest nasul tau arata la fel ca inainte de operatie si diferenta intre nari mai mare :(
Chestia asta se putea face si cu anestezie locala si cu mult mai putini bani!Chiar am vazut ca ii facuse zilele trecute unei tipe cu anestezie locala in cateva minute si se vedea diferenta la ea mai mult decat la tine sincer. Deci de ce sa treci printr-o anestezie totala degeaba?
E foarte trist ca pe unii doctori ii intereseaza doar banii si atat, pacientii deloc.
Sper sa gasesti o cale sa rezolvi si apoi un doctor bun sa repare, daca mai ai curaj sa te operezi a treia oara.Oricum, cred ca ar fi mai potrivita Turcia daca candva te hotarasti iar. La noi slabe sanse sa gasesti pe cineva. Multa sanatate!
0
12-04-2022, ora 15:11
99Bianca
Nu este medic/terapeut
99Bianca
Este normal ca orice medic foarte bine cotat sa aiba parte si de “pareri contra”… eu îi urez dl Popescu multa putere de munca in continuare sa multumeasca cat mai multi pacienti prin operatiile sale. Si celor ce vor sa se opereze, sa ceara pareri / recomandari directe, nu sa citească pareri neavizate de persoane anonime ce incerca să arunce cu noroi in niște oameni de succes (cum fac Ralu si Ania). Sanatate tuturor’
0
12-04-2022, ora 16:44
Ralu321
Nu este medic/terapeut
Ralu321
Bianca, nu stiu de ce consideri tu ca a avea o parere diferita fata de a ta inseamna "sa arunci cu noroi in cineva" si de unde iti permiti sa ne acuzi direct pe noi.
Fiecare este aici sa isi spuna intamplarea si parerea, nu trebuie sa fii tu de acord!
Te rog nu te obosi sa imi raspunzi, chiar nu mai doresc sa am vreun dialog cu tine!
3
12-04-2022, ora 23:42
Theoteo
Nu este medic/terapeut
Theoteo
Pentru Aania: Ție nu iti face rau deloc prin postarea pozelor din contra demonstreaza ca ai plătit o suma de bani pentru nimic si ca ai dreptate, îmi pare rau prin ce treci, sper sa reușesti sa ajungi la o rezolvare cumva.Iar despre comportamentul dlui Popescu- josnic.Am vazut si eu postarea si eu una mi-am schimbat complet parerea despre dansul..
1
12-04-2022, ora 23:47
Theoteo
Nu este medic/terapeut
Theoteo
Pentru User82: De unde știi ca dl Antohi te ține pe masa de operatie 9 ore? Si ți se pare de bine chestia asta? Știu ca anestezia generala poate afecta inima, mai ales daca stai anesteziat atat de mult timp?
1
14-04-2022, ora 18:39
User82
Nu este medic/terapeut
User82
Știu de la alte persoane care au avut reconstrucții la el, plus ca îl urmaresc de mult si am fost si la consultație.Eu cred ca e de bine ca te ține anesteziat cat e nevoie și își da interesul sa îți repare nasul decât sa dureze operatia o ora si puțin si sa te lase cu nasul așa și sa îti ia banii degeaba cum face Popescu.
0
14-04-2022, ora 18:49
99Bianca
Nu este medic/terapeut
99Bianca
User no-name… realizezi ce poți sa scrii? E cumva operatie pe creier de doamne fereste sa te tina cineva atata timp sub anestezie? Nu ar trebui sa existe asa ceva la rinoplastie, vorbim de un nas, nu de operatie de tumoare, normal e sa dureze aproximativ 2 ore. Eu sunt efectiv șocata de ce fel de oameni sunt pe forumul asta, sa-l fereasca Domnul pe dl Popescu de asa pacienți ca voi… banuiesc ca nici nu ați auzit de preservation rhynoplasty si vă bagați sa scrieți bazaconii… Evident ca are un preț mai ridicat datoriă tehnicii si detaliilor care fac diferența. Vorba aia…. Cainii latra, ursul trece…. Eu sunt cea mai fericita cu nasul operat de dânsul si mereu o sa il recomand cu toata caldura. Sincer nu mai am ce comenta aici că nu am cu cine discuta. Spor :D
2
14-04-2022, ora 20:20
User82
Nu este medic/terapeut
User82
Bianca99, noi cei care ne mai si documentăm puțin si nu suntem doar niște marionete puse aici de Popescu sau nevastă-sa sa comenteze sa îl laude, știm că metoda preservation este destul de limitată si recomandată pentru rinoplastii primare si pentru cine vrea schimbări minore, nu pentru reconstrucții sau secundare unde se recomandă metoda clasică.
Si da, există nasuri distruse atât estetic cât si funcțional la care trebuie sa stai multe ore sa reconstruiești. Însă nu mulți doctori vor si pot sa o facă.Pe Popescu nu l-am vazut niciodata sa își dea interesul sa stea câteva ore sa reconstruiască pe bune un nas.Mă si îndoiesc ca ar fi capabil chiar de ar vrea, dar repet, el dacă ar putea sa ia 6000 de euro in 30 min și să nu faca nimic ar fi perfect pentru el pentru ca nu il inteteseaza decat banii.Puțina muncă si mulți bani, doar asta iși dorește Popescu
Acum bea te rog un ceai de tei si nu te mai ataca atat.Grazzie -:))))Noapte buna
1
14-04-2022, ora 20:52
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Atat de mult il intereseaza banii ca eu i-am platit operatia la o zi sau doua dupa ce am fost externata. M-a sunat sa ma intrebe cum ma simt, dar n-a zis nimic de bani. Cred ca am povestit dupa ce am facut operatia. Si eu il recomand cu toata increderea. Pentru mine e cel mai bun doctor pe rinoplastii. Seara buna si multa bafta!
0
14-04-2022, ora 21:45
99Bianca
Nu este medic/terapeut
99Bianca
Cu siguranța miile de pacienti multumiți de pe instagram sinrealitate si de peste tot sunt niste roboți marionete =))))) Doamne, dacă invidia ar durea… No comment!
2
15-04-2022, ora 00:30
User82
Nu este medic/terapeut
User82
Măi, măi, dar relax, chiar nu te poți abține?Nu vezi ca te dai de gol? Sau esti nevasta-sa in persoana de ești așa afectată, cu alt cont fals? -:))))
"Miile de pacienți mulțumiți" sunt un grup de cunoscuți și rude care ii comenteaza peste tot cu 'laude exagerate', puși de el, din care faci parte și tu.Ca Remibiciu, care de 2 ani postează aici repetând aceleasi chestii, ne-a înnebunit.Ea sigur are salar, altfel nu imi explic.
Dar na așa întelege Popescu sa se promoveze, atât știe...
Ca o avea cateva cazuri reușite na, toți au.Dar are fooooarteeee mulți pacienți nemulțumiți care își blesteama zilele ca s-au operat la el și spun care are un comportamentul groaznic. Acum te rog eu mult mult de tot nu mai imi scrie nimic, prefă-te ca nu vezi comentariile mele.Merci beaucoup
1
15-04-2022, ora 01:07
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Si care-i problema ta ca postez eu eu aici? E un forum public. Sunt foarte multe paciente multumite care au postat aici cu multi ani inaintea mea si care m-au facut si pe mine sa-l aleg pe Popescu. Chiar nu vad care ti-e problema. Asa pot si eu sa spun ca te plateste cineva sa faci reclama negativa. Mai bine vezi cum faci sa-ti rezolvi problema. Eu dupa operatia nereusita la Antohi nu m-am apucat sa postez ca disperata pe forumuri ca nu e doctor bun. Mi se pare ciudat.
0
15-04-2022, ora 01:08
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Spun asta cu toate empatia si parerea de rau daca povestea ta este reala.
0
15-04-2022, ora 01:21
Dennisse
Nu este medic/terapeut
Dennisse
Buna fetelor. Sunt noua pe acest forum. Va felicit pentru curaj si va multumesc ca ne impartasiti din experientele voastre. Eu ma documentez de 15 ani si inca nu m am decis 100% in privinta medicului. Am fost acum vreo 4 ani la o consultatie la dr. Octavian Badea ( clinics Appolo) si mi a placut foarte mult attitudinea dansului si rezultatele pe care mi le a aratat. Am fost la dansul pentru ca a fost singurul despre care nu am citit lucruri negative. Insa, mi se pare ca face unele nasuri mult prea ridicate „in vant“, ceea ce ma nelisteste putin si mai ales faptul ca dansul este Chirurg Plastician, nu ORL-ist( fiind oarecum in obstacol) desi mi a spus ca poate indrepta si septul... S a operat cineva la acest medic? Eu sunt foarte speriata si de anestezie, mi e teama si de operatia in sine. Sunt panicata rau de tot. :)) In ultimul timp am citit si despre dr. Calu Ioan Alexandru. Ar fi o a doua optiune pentru mine. Multumesc!
1
15-04-2022, ora 03:03
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna Denisse. Nu-mi mai amintesc sa fi citit pe undeva despre doctorii mentionati de tine, insa faptul ca nu ai auzit de esecuri nu este un criteriu din punctul meu de vedere. Este totul o statistica aici si la orice doctor te vei opera, exista riscul sa nu iasa bine. Din pacate nici la noi in tara si nici in afara tarii nu se ofera "garantie" ca sa zic asa.
Parererea mea e sa strangi banuti si sa te operezi la un chirurg plastician care are multe operatii la activ si stie meserie. Nu mai fac recomandari, pentru ca nu sunt pe statul de plata al nimanui.
Acum, treaba cu nu e orelist, nu stiu ce treaba are. Eu prima operatie sm facut-o in primul rand pentru probleme de functionalitate la Antohi, chirurg plastician. Mi-a rezolvat super bine problemele de functionalitate. A doua operatie a fost pur estetica la Popescu, iar chirurg plastician, si spre surprinderea mea am vazut ca respiram si mai bine, desi nu consideram ca am o problema de functionalitate.
Treaba cu varful prea in vant, trebuie sa te intreb: ai tras concluziia din poze, sau ai vazut o persoana operata de acest medic, la ceva tipm dupa operatie? Te intreb pentru ca la ambele operatii pe care le-am facur, dupa un an doi, varful s-a mai lasat putin. Si Popescu face varfurile usor ridicate, dar in timp se lasa si arata perfect. Antohi nu le face ridicate deloc. Si din pacate se lasa si rezultatul e... nu frumos.
Daca face varful in vant, eu recomand. Inseamna ca nu are aceeasi tehnica precum Antohi. Sar, din nou, am citit mult inainte de operatie, despre cei doi nu-mi amintesc multe. Va trebui da citesi cam toate forumurile pe care le gasesti. Mult noroc.
2
15-04-2022, ora 09:17
User82
Nu este medic/terapeut
User82
Remibiciu, tu pe cine faci disperată??Pe fata care a postat sau pe mine?Cât despre tine, oricine și-ar da seama ca ești pusă aici de cineva sa îi faci reclamă lui Popescu și sa îl critici pe Antohi.Un om normal vine, își scrie povestea, mai răspunde vorbește putin si își vede de treaba, nu se bagă în seamă mereu de 2ANI DE ZILE continuu la orice postare care apare sa laude peste măsură și să recomande același doctor, cum faci tu.Și repetand aceleași chestii și povești la nesfârșit de 2 ani, e evident.Te rugăm, lasă-ne..Ai spus ca pleci..Era prea frumos sa fie adevărat :(((
1
15-04-2022, ora 10:30
Vlad Mara
Nu este medic/terapeut
Vlad Mara
User82 daca nu esti operata care este legătura ta cu rinoplastia? In afara de troll-ing, acuzatii nefondate si pareri aiurea?
Ce te face asa mare expert?
Cum dai tu servite la ceilalti care denigreaza vadit un medic, ca apoi sa acuzi pe cele care chiar sau operat la el, ca sunt platite pentru reclama ?!
Este halucinant!
Acest forum mai are moderatori ?!
0
15-04-2022, ora 11:14
99Bianca
Nu este medic/terapeut
99Bianca
Uffff User nesignifiant că bine ti-ai ales “numele”…. :( te roade invidia si neputința de a demonstra contrariul… si deraiezi de la subiect… Așa pot si eu sa scriu aberații despre Antohi pe care il tot lauzi tu insă… ce am ce câstigat…? :)) Nu mă cobor la nivelul tău să incerc sa arunc cu noroi nejustificabil in cineva pentru a face pe altcineva sa arate bine. Asta spune tot... Eu m-am operat la dl Popescu dupa ce mi l-au recomandat multi oameni, nici nu auzisem pana acum 3 ani de el pentru ca nu îl intereseaza reclama din ce vad si a fost cea mai bună alegere. Tu e clar ca esti o individa ciudată ce și-a facut 100 conturi sa comenteze pe forumuri, repeți aceleasi lucruri pe care nici macar tu nu le crezi… Mai bine focusează-te pe viața ta si poate se va schimba in bine. Bissoux <3
1
15-04-2022, ora 12:20
User82
Nu este medic/terapeut
User82
Hai Silvico taci din gură!:-)))) iar te ataci si te dai de gol.Mai si jignești ca la ușa cortului.Eu măcar imi spun părerea, nu jignesc pe nimeni.Voi sunteți incredibile.Cum cineva spune ceva adevărat ce nu vă convine de Popescu, repede spuneți ca e denigrare sau alte prostii sau ca e persoana cu mai multe conturi, numai aberații oricum.
Si pentru Mara..de unde știi tu ca nu m-am operat?Am discutat cu cine e pe bune aici, nu cu voi care doar faceți reclamă lui Popescu de ani de zile.Tu care nici nu vrei sa trimiți poze cu 'minunata' ta operație si Remibiciu care i-a trimis cuiva niște poze din profil cică ale ei, luate de pe contul lui Popescu in care nu se vedea diferența deloc.Si cand persoana a cerut mai multe poze si din față, Remibiciu a spus ca i s-a stricat camera la telefon si nu poate sa trimită -:))))))).
Deci..penibil, mai mult decât evident.
Acum rogu-vă mult mult de tot sa nu mai imi scrieți mie deloc voi trei, unii mai avem si alte lucruri de făcut decât sa facem reclamă
0
15-04-2022, ora 12:30
99Bianca
Nu este medic/terapeut
99Bianca
User în loc sa scrii numai minciuni aici, motivul pt care facu asta… numai tu il stii…sfatul meu e să te duci la Antohi sa îl rogi sa te tina…. Mai mult de 9 ore sub anestezie și ne auzim apoi :D Pâna atunci, mult succes persoanelor care vor sa se opereze. Să se documenteze bine inainte cerând pareri pertinente de la oameni reali și astfel sa decidă ce medic este pe gustul lor.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
1568 comentarii 1 2 ..... 515253 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinoplastia pentru adolescenti
  • Complicațiile rinoplastiei
  •