am facut anul trecut rinoseptoplastie. parca e mai rau
Buna ziua,
In vara anului trecut am facut o rinoseptoplastie. Initial vroiam sa scap de problema respiratului greoi, dar vroiam sa imi corectez si o cocoasa a nasului, datorata unei fracturi. astfel, mi s-a recomandat sa fac ambele operatii odata. A fost o operatie destul de dificila, mi s-a spus ca a trebuit sa imi introduca o grefa pentru a putea sustine piramida nazala. Acum sunt speriata, la 6 luni de la interventie, mi se vede destul de proeminent - ca o denivelare chiar in locul unde am avut fractura. Este grav?
Mentionez ca nici in momentul de fata nu respir bine, avand nasul infundat mai mereu. Am facut degeaba deviatia de sept?
Multumesc.
In vara anului trecut am facut o rinoseptoplastie. Initial vroiam sa scap de problema respiratului greoi, dar vroiam sa imi corectez si o cocoasa a nasului, datorata unei fracturi. astfel, mi s-a recomandat sa fac ambele operatii odata. A fost o operatie destul de dificila, mi s-a spus ca a trebuit sa imi introduca o grefa pentru a putea sustine piramida nazala. Acum sunt speriata, la 6 luni de la interventie, mi se vede destul de proeminent - ca o denivelare chiar in locul unde am avut fractura. Este grav?
Mentionez ca nici in momentul de fata nu respir bine, avand nasul infundat mai mereu. Am facut degeaba deviatia de sept?
Multumesc.
3 comentarii
este corect si logic.. sa mergi la control la medicul. care te.a operat.
Buna ziua! Am facut si eu o rinoseptoplastie acum aproape o luna. Sunt multumita de rezultate, dar am niste intrebari. Buza mea de sus e inca umflata si nu pot sa o misc. E normal sa dureze atat pana se desumfla si ce as putea sa fac sa isi revina la normal mai repede? De cateva zile am incercat sa o tapez un pic, un fel de masaj si parca nu mai e chiar asa. Si mai am o intrebare. Am pt nas picaturi (Vitamina A) care se presupune ca ar trebui sa inmoaie cheagurile de sange si mucoasele, dar inca nu pot respira bine. Cam cat dureaza sa "scap" de ele?
Multumesc mult,
Alina
Multumesc mult,
Alina
o vindecare completa va fi peste 6-9 luni
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tuse + expectoratie
- 170operatia de deviatie de sept
- 4Dificultati in a respira
- 1Respiratie cu portia!
- 2Operatie nas
- 2Nu pot respira normal noaptea
- 0Reconstructie nas (Dr. Coanda Galati)
- 1Probleme respiratorii din gat
- 1nu pot sa respir bine!
- 4respir greu pe nas si nara stingă in drept ochiului se formează o presiune cand suflu
- 45Presiune in piept, nod in gat, greutate in respiratie.
- 2Am 3 luni de la rinoplastie - ceva care se misca in nas
- 3Nodul tiroidian sau altceva?
- 13Rinoplastia de la A la Z - Operatia de corectie a nasului
- 0Respiratie scurta, obosesc
- 6Ajutor, va rog! respir puțin mai greu și simțeam o presiune în zona inimii
- 1Dureri în piept persistente și dificultate în a respira
- 2Respirație grea, senzație de greutate în piept.
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Rinoplastia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: