Raspuns la tratament
Daca sufar de o depresie extrem de severa si nu am raspuns favorabil la nici un tratament( si am schimbat foarte multe scheme de tratamen si medici).ce sa mai fac ! Am niste stari de parca is pe moarte in momentele acelea.
Nu mai stiu la cine sa mai apelez!
Tata ii pe moarte.
Si eu nu mai sunt persoana care eram inainte... sunt disperata si nu gasesc nici o solutie.
Nu mai stiu la cine sa mai apelez!
Tata ii pe moarte.
Si eu nu mai sunt persoana care eram inainte... sunt disperata si nu gasesc nici o solutie.
9 comentarii
Buna ziua! Medicamentele insotite de psihoterapie dau rezultate pe termen lung.
Încercați să luați legătura cu un psihoterapeut, pentru că făcând psihoterapie concomitent cu medicația obțineți rezultate mai rapide și de durată.
Problemele din familie sunt factorii care mențin tulburarea și diminuează acțiunea medicamentelor.
Problemele din familie sunt factorii care mențin tulburarea și diminuează acțiunea medicamentelor.
Bună ziua.
Sunt de acord cu ceea ce au spus colegii mei.
Tratamentul medicamentos însoțit de psihoterapie da rezultate mai bune.
Sănătate!
Sunt de acord cu ceea ce au spus colegii mei.
Tratamentul medicamentos însoțit de psihoterapie da rezultate mai bune.
Sănătate!
Fac ambele si psihoterapie si tratament medicamentos...dar ii foarte grea perioada aceasta prin care trec si eu ma simt depasita de toate.Tratamentul medicamentos nu ma prea ajuta.
V-a făcut și evaluare psihologică la începutul psihoterapiei? Vedeți dacă psihoterapeutul este și clinician, pentru că numai prin evaluare puteți ști cu exactitate ce vă ține în loc de nu puteți trece peste stările respective și ce puteți face să aveți o rezolvare mai rapidă.
Am schimbat schema de tratament si am niste medicamente noi, sper sa ma ajute :)
E nevoie să aveți răbdare, dar și încredere în medic, pentru că schimbările nu apar peste noapte, e o perioadă de acomodare după care începe să-și facă efectul. E important să monitorizați orice fel de reacție și să comunicați cu medicul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie, din nou?
- 13nu stiu care ar fi solutia: am o forma de schizofrenie reziduala sau partial recuperata
- 32Depresii grave + stari de anxietate, oboseala + anorexie + stres
- 10ameteli - cum scap?
- 1Pacientele gravide care sufera de depresie. Cum nastem?
- 3Depresie, sau oboseala nervoasa ?
- 2Am nevoie de o parere pt depresie severa!
- 7renuntarea la fumat pt "posesor de TAB"
- 36Greutatea si depresia
- 19Depresie
- 4va rog sa-mi dati un raspuns
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 2grup suport depresie Brasov
- 0Metode ultramoderne de tratare a anxietatii (cu sau fara AP) si depresiei
- 8angajare cu depresie
- 4Depresie grava
- 4Depresie
- 19Sunt depresiv, cine mai e ca mine? Hai să ne cunoaștem!
- 1Am nevoie de ajutorul vostru urgent. Mama are depresie, narcisism sever și multe alte probleme
- 1A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: