Raspuns

De ce nu se respunde la întrebări, daca tot sunt atatea vizite?! Nu i trena aici de distractie, vrem o opinie, răspuns avizat sau nu!!
1 comentarii

La ce va foloseste un raspuns neavizat? As zice ca mai mult incurca decat ajuta.
Strict referitor la intrebarile cu tema "Oare sunt gravida?" raspunsul implicit este "Oare de unde am putea noi sa stim? Cumparati un test de sarcina"
Nu se raspunde la anumite intrebari pentru ca:
- majoritatea vizualizarilor sunt din partea vizitatorilor, nu a medicilor
- nu toate specialitatile sunt reprezentate pe forum
- unele lucruri nu se preteaza la diagnostic si recomandari pe forum
- deseori intrebarea nu este clara, iar uneori nu e nici formulata
- prezentarea este atat de insuficienta, incat ar lua prea mult timp sa aflam toate informatiile pertinente pe forum
- exista atat de multe si grave greseli gramaticale, incat uneori nu pot citi postarea pana la capat si/sau imi vine greu sa cred ca o persoana lipsita de educatie la acest nivel ar putea intelege un diagnostic sau un sfat medical prezentat succint; atentie nu spun ca nu il merita si ca nu trebuie sa-l afle dar munca necesara din partea mea depaseste ceea ce sunt dispusa sa fac online, pro bono. Aici nu vorbesc de taste atinse gresit si de lucrurile care ni se intampla tuturor din graba, ci de prea multi sau prea putini "i", cratime ignorate constant, acorduri aiurea, semne de punctuatie absente sau abuzate sau pur si simplu lipsa coerentei in exprimare.
Strict referitor la intrebarile cu tema "Oare sunt gravida?" raspunsul implicit este "Oare de unde am putea noi sa stim? Cumparati un test de sarcina"
Nu se raspunde la anumite intrebari pentru ca:
- majoritatea vizualizarilor sunt din partea vizitatorilor, nu a medicilor
- nu toate specialitatile sunt reprezentate pe forum
- unele lucruri nu se preteaza la diagnostic si recomandari pe forum
- deseori intrebarea nu este clara, iar uneori nu e nici formulata
- prezentarea este atat de insuficienta, incat ar lua prea mult timp sa aflam toate informatiile pertinente pe forum
- exista atat de multe si grave greseli gramaticale, incat uneori nu pot citi postarea pana la capat si/sau imi vine greu sa cred ca o persoana lipsita de educatie la acest nivel ar putea intelege un diagnostic sau un sfat medical prezentat succint; atentie nu spun ca nu il merita si ca nu trebuie sa-l afle dar munca necesara din partea mea depaseste ceea ce sunt dispusa sa fac online, pro bono. Aici nu vorbesc de taste atinse gresit si de lucrurile care ni se intampla tuturor din graba, ci de prea multi sau prea putini "i", cratime ignorate constant, acorduri aiurea, semne de punctuatie absente sau abuzate sau pur si simplu lipsa coerentei in exprimare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??