Rana col uterin

Am fost cauterizata de 2 ori pe col si acum am iarasi rana, este prima data cand mi s-a spus ca am infectie cu escherichia coli si ca dupa tratament ar trebui sa se vindece rana fara cauterizare. Avand in vedere ca sunt casatorita ar trebui sa faca si sotul meu vreun tratament ? Imi este mereu greata, credeam ca am probleme cu fierea ar putea fi din cauza acestei infectii?
Va multumesc mult!
Va multumesc mult!
3 comentarii

Este recomandat sa se faca setul complet de analize vaginala/col (examen microscopic pe frotiu, examen culturi, Chlamydia, Mycoplasma+Ureaplasma), inclusiv HPV genotipare.Tratamentul se face in functie de rezultatul analizelor si este urmat de ambii parteneri.

draga gsimona pt rana pe col uteri as putea sa ti dau un sfat care a ajutat o pe mama mea care a avut o rana f mare si de care a scapat, a facut o mare greseala in primul rand facand o cauterizare care mai rau i a facut, dar apoi a mers pe tratament naturist cu ovule superforte ovulin, excelent tratament timp de 3 luni cu inceperea administrarii dupa ultima zi de menstruatie, timp de 20 zile pe luna, mama avand o rana mare a facut 4 sau 5 luni, si acum e f ok.e cam scump dar eficient, succes si sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rana pe col se poate vindeca si in afara de cauterizare?
- 3rana pe col
- 1Rana pe col
- 7hpv - electroexcizie
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 4rana pe col si testul Papanicolau
- 5Rana pe col.. am nevoie de sfaturi!
- 1chist ovarian si rana pe col!!!
- 1despre prezervativ...si altele
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 7rana pe col
- 2Rana pe col
- 2rana pe col la 18 ani