despre prezervativ...si altele
BUna ziua.Folosesc ca metoda de contraceptie prezervativul pt ca nu am voie anticonceptionale deoarece am o rana pe col pe care o tratez.Am auzit multe cazuri care au ramas insarcinate folosind prezervativul corect.Care este adevarul?
Ce metoda imi recomandati pt a nu avea nici o problema?
Ce metoda imi recomandati pt a nu avea nici o problema?
1 comentarii
abstinenta e cea mai buna metoda :)
dar cum probabil nu vrei sa auzi raspunsul asta, te sfatuiesc sa dublezi metoda de protectie pe care deja o folosesti (prezervativ) cu o alta. Metoda calendarului ar fi indicata, adica sa eviti sa faci sex in cele cateva zile "periculoase". Insa, daca ai ciclu neregulat, nu-ti pune baza in metoda calendarului, pentru ca nu ai cum sa determini cand are loc ovulatia. Poti incerca sa folosesti testele de ovulatie, care iti vor spune cand esti in apropierea ovulatiei si la fel, sa incerci sa eviti sexul in zilele alea.
alta metoda: coitus interuptus, dar probabil nu-i prea placut pentru partenerul tau. Orice-ar fi, nu considera pastila de a doua zi o metoda contraceptiva! De altfel, daca n-ai voie anticonceptionale, probabil n-ai voie nici pastila de a doua zi, de vreme ce echivaleaza cu 2-3 folii de anticonceptionale.
Altfel, asigurati-va ca pune prezervativul corect (sa nu ramana aer pentru ca se poate sparge) si ca esti suficient lubrifiata (folositi un gel in scopul asta), ca sa nu se rupa. In conditiile astea, nu ar trebui sa veti probleme.
dar cum probabil nu vrei sa auzi raspunsul asta, te sfatuiesc sa dublezi metoda de protectie pe care deja o folosesti (prezervativ) cu o alta. Metoda calendarului ar fi indicata, adica sa eviti sa faci sex in cele cateva zile "periculoase". Insa, daca ai ciclu neregulat, nu-ti pune baza in metoda calendarului, pentru ca nu ai cum sa determini cand are loc ovulatia. Poti incerca sa folosesti testele de ovulatie, care iti vor spune cand esti in apropierea ovulatiei si la fel, sa incerci sa eviti sexul in zilele alea.
alta metoda: coitus interuptus, dar probabil nu-i prea placut pentru partenerul tau. Orice-ar fi, nu considera pastila de a doua zi o metoda contraceptiva! De altfel, daca n-ai voie anticonceptionale, probabil n-ai voie nici pastila de a doua zi, de vreme ce echivaleaza cu 2-3 folii de anticonceptionale.
Altfel, asigurati-va ca pune prezervativul corect (sa nu ramana aer pentru ca se poate sparge) si ca esti suficient lubrifiata (folositi un gel in scopul asta), ca sa nu se rupa. In conditiile astea, nu ar trebui sa veti probleme.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 3rana pe col se poate vindeca si in afara de cauterizare?
- 4Proeminente pe partea superioara a penisului
- 2rana pe col
- 5probleme cu prezervativul
- 7Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 13Ce e de facut? Sunt disperata...
- 7Mi s-a descoperit o rana fff mica pe col
- 10dezvirginare ori ba
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 3prezervativ cu probleme
- 1anticonceptionalele si rana pe col
- 7rana pe col
- 4Rana pe uter... de la ce apare?
- 1urgent un raspuns va rog mult de tot
- 1Rana pe col...
- 0Rana pe col
- 3Rana pe col