Raguseala si secretii bebe 2 luni
Copilul meu s a nascut prematur..am observat frecvent raguseala sau secretii in gat...il aspir des la recomandarea pediatrului.Piate fi raguseala si sectetia din cauza refluxului?Ne trezim du pa 1 ora sau doua dupa mancare cu lapte la colțul gurii.Am luat si perna antireflux.am inteles cs aceasta problema este frecventa la prematuri.Ar trebui să ii administreze si altceva in afara de ser in nasul si aspirat?Este alimentat mai mult cu lapte praf.Mi s a recomandat si aerosol cu respisan.
1 comentarii
Buna ziua
Bebelusul Dvs., in caz de reflux gastro-esofagian, trebuie sa fie alimentat cu un L.p. mai gros de tip APTAMIL AR (anti-reflux) pana la 6 luni, sa ii inclinati salteaua patutului la 30 grade, sa il alimentati tinandu-l la un unghi de 45 gade si sa evitati manevrarea lui (imbracat, imbaiat) 1, 5-2h dupa mancare. Acesti bebelusi trebuie sa primeasca mese mai des, cu continut redus, comparativ cu sugarii ceilalti.
Sanatate !
Bebelusul Dvs., in caz de reflux gastro-esofagian, trebuie sa fie alimentat cu un L.p. mai gros de tip APTAMIL AR (anti-reflux) pana la 6 luni, sa ii inclinati salteaua patutului la 30 grade, sa il alimentati tinandu-l la un unghi de 45 gade si sa evitati manevrarea lui (imbracat, imbaiat) 1, 5-2h dupa mancare. Acesti bebelusi trebuie sa primeasca mese mai des, cu continut redus, comparativ cu sugarii ceilalti.
Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 165raguseala, fara alte simptome copil
- 7cat dureaza raguseala ?
- 5dilema
- 75Are intr-adevar polipi?
- 20fetita de 4 luni, de aprox. o sapt. este ragusita
- 1va rog din suflet sa imi raspundeti!!! bebele meu e ragusit de 3 zile
- 2raguseala la bebelus
- 3Voce guturala ragusita - copil 2 ani
- 2raguseala
- 8sunete ragusite la sugar 5 luni
- 3raguseala la bebelus de o luna