răgușeală
Bună Seara! am o fetiță de 2 ani făra două săptămâni, recent a făcut amigdalită și a urmat un tratament cu antibiotice, amigdalita a fost tratată, fetița fiind externată din spital cu ”stare de sănătate satisfăcătoare” are 4 zile de când a fost externată și de azi dimineață s-a observat în vocea ei o răgușeală slabă, spre seară s-a pronunțat, nu are secreții nazale și nici febră, ce-i adevărat că î-i dau să bea suc natural de măr cu morcovi făcut la storcător, poate fi și asta o cauză?
Vă mulțumesc!
Vă mulțumesc!
4 comentarii
da, un suc incorect preparat ( daca merele sunt acre) sau incorect administrat ( dupa masa, sau o cantitate mai mare de 50 ml) . poate provoca reflux gastro-esofagian.. care prin acidul gastric irita faringele, poate schimba tembrul vocii dar si favorizeaza inflamatia pe amigdale si explcica de ce copilul face amigdalita pultacee la acesta varsta
Mulțumesc mult de răspuns, nimeni nu mi-a spus ce problemaă poate aduce un banal suc, nici măcar medicul, cu toate că i-am spus de el. Dar spuneți-mi Vă rog ce cantitate de suc ar trebui sa-i dau pe zi, și de care?
Și în legătură cu antibioticul, Medicul spune că după antibiotic imunitatea organismului cade, dacă e posibil sa-mi spuneți ce preparat medicamentos ar fi bine de administrat pentru a o ridica? sau poate aliment.
Vă mulțumesc din suflet.
Și în legătură cu antibioticul, Medicul spune că după antibiotic imunitatea organismului cade, dacă e posibil sa-mi spuneți ce preparat medicamentos ar fi bine de administrat pentru a o ridica? sau poate aliment.
Vă mulțumesc din suflet.
---------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7cat dureaza raguseala ?
- 5raguseala de 3 zile la un copil de 3 ani
- 75Are intr-adevar polipi?
- 20fetita de 4 luni, de aprox. o sapt. este ragusita
- 2raguseala la bebelus
- 3Voce guturala ragusita - copil 2 ani
- 3baietel de 6 saptamani este putin ragusit
- 3raguseala la bebelus de o luna
- 3raguseala la bebelus
- 2Bebelus ragusit
- 3Raguseala bebe 5 luni