Raguseala bebe 5 luni
Buna seara. Am un bebelus de 5 luni jumate care a ragusit dar fara alte simptome de raceala. In ultimul timp a descoperit ca poate sa tipe si face destul de des asta...si a si a si plans cam mult in ultima saptamana pentru ca ne ies dintisorii. As vrea si eu va rog sa imi spuneti din ce cauza a ragusit si cu ce as putea sail ajut sa ii treaca. Va multumesc
3 comentarii
Buna dimineata
Va recomand pt. alinarea deranjului gingival, care il face pe copilasul Dvs. sa planga / sa tipe, pana la raguseala, sa ii dati fie un biscuite, fie o bucata de banana sau mar, tinuta, in prealabil, 10-15 minute in congelator.In rest ii puteti da ceaiuri, calmante, de tei sau musetel, caldute.Nu recurgeti la medicamente, caci isi va recapata tonalitatea.
Va recomand pt. alinarea deranjului gingival, care il face pe copilasul Dvs. sa planga / sa tipe, pana la raguseala, sa ii dati fie un biscuite, fie o bucata de banana sau mar, tinuta, in prealabil, 10-15 minute in congelator.In rest ii puteti da ceaiuri, calmante, de tei sau musetel, caldute.Nu recurgeti la medicamente, caci isi va recapata tonalitatea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 165raguseala, fara alte simptome copil
- 5dilema
- 75Are intr-adevar polipi?
- 2raguseala la bebelus
- 3baietel de 6 saptamani este putin ragusit
- 0raguseala persista la bebe de 2 luni...
- 8sunete ragusite la sugar 5 luni
- 3raguseala la bebelus de o luna
- 4răgușeală
- 2raguseala
- 2Bebelus ragusit
- 1Raguuseala la bebelus
- 0Respirație răgușită la bebeluș
- 1Raguseala
- 1Raguseala si secretii bebe 2 luni
- 1Raguseala - reflux gastroesofagian
- 2Raguseala seara
Mai multe informații despre: raguseala la copil