baietel de 6 saptamani este putin ragusit

05-12-2013
bulzan timea
Nu este medic/terapeut
bulzan timea
Buna.am un baietel de 6 saptamani si este putin ragusit...nu are febra, nu tuseste nici nasucul nu ii curge de mancat mananca bine..de la ce poate sa fie raguseala o fii ceva grav? am acasa 2 siropele ibalgin baby si amoxacilina sa-i dau din ele?
3 comentarii
0
05-12-2013, ora 17:19
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
a fost asa ragusit din nastere? a plans mai mult, a tipat mai tare? nu ii dati medicamente aiurea, plus ca pentru raguseala cel mai frecvent se recomanda aerosoli, dar la copil asa mic nu dati nimic fara acordul medicului...
amoxicilina o sa ii distruga flora intestinala iar in timp ibalginul afecteaza rinichii, in alte tari nu se da decat in caz de stricta nevoie...deci nu faceti abuzuri inutile
0
05-12-2013, ora 17:38
Dr. Burza Bianca
Pediatrie, Cluj-Napoca
Dr. Burza Bianca
Buna seara!
La varsta aceasta nu administrati nimic fara acordul medicului.
Disfonia aceasta (raguseala) indica cel mai probabil o laringita acuta. Este obligatoriu sa il vada un pediatru, pentru ca la sugarii mici lucrurile pot evolua in sens negativ de la o ora la alta.
Evaluarea starii generale, a temperaturii si a semnelelor vitale (saturatia in oxigen, frecventa cardiaca si respiratorie) este absolut necesara.
0
05-12-2013, ora 21:32
bulzan timea
Nu este medic/terapeut
bulzan timea
Pediatra lui mi-a recomandat siropurile si nu nu a fost ragusit din nastere cei drept a plans in ultimile cateva zile ceva mai mult din cauza colicilor temperatura nu are si nici alte simptome doar ca este ragusit iar doctorita a zis ca are sa-i treaca
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul