Raguseala fetita 4 luni jumate
Buna seara !!
Fetita mea este ragusita si tuseste cate putin de 2 zile.. am fost astazi cu ea la medic pediatru si a zis ca nu are rosu in gat si ca nu se aude nimic nici la plamani sau in piept... zice ca tusea este posibil sa fie de la prea multa saliva. Si a zis ca daca tuseste mai tare sa ii dam cate 2 ml.de Stodal ( un sirop pe baza de plante).
Dar nu inteleg de ce fetita mea este ragusita din moment ce doctora a spus ca nu are nimic.
Este ceva de facut ?
Fetita mea este ragusita si tuseste cate putin de 2 zile.. am fost astazi cu ea la medic pediatru si a zis ca nu are rosu in gat si ca nu se aude nimic nici la plamani sau in piept... zice ca tusea este posibil sa fie de la prea multa saliva. Si a zis ca daca tuseste mai tare sa ii dam cate 2 ml.de Stodal ( un sirop pe baza de plante).
Dar nu inteleg de ce fetita mea este ragusita din moment ce doctora a spus ca nu are nimic.
Este ceva de facut ?
1 comentarii
Buna dimineata
Daca consultul medical nu a relevat un aspect patologic deosebit, faceti terapia cu Stodal indicata de doamna doctor pediatru. Stodalul este un antiinflamator homeopatic care poate rezolva inflamatia laringiana, care poate fi cauzata de o viroza subacuta sau un reflux gastro-esofagian recent neobservat.
Daca consultul medical nu a relevat un aspect patologic deosebit, faceti terapia cu Stodal indicata de doamna doctor pediatru. Stodalul este un antiinflamator homeopatic care poate rezolva inflamatia laringiana, care poate fi cauzata de o viroza subacuta sau un reflux gastro-esofagian recent neobservat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7laringita bb 7 luni, medicul recomanda: peritol
- 165raguseala, fara alte simptome copil
- 20fetita de 4 luni, de aprox. o sapt. este ragusita
- 1va rog din suflet sa imi raspundeti!!! bebele meu e ragusit de 3 zile
- 2raguseala la bebelus
- 3Voce guturala ragusita - copil 2 ani
- 0raguseala persista la bebe de 2 luni...
- 3raguseala la bebelus de o luna
- 4răgușeală
- 2Bebelus ragusit
- 3Raguseala bebe 5 luni
- 1Raguuseala la bebelus
- 0Respirație răgușită la bebeluș
- 1Raguseala
- 1Raguseala si secretii bebe 2 luni
- 4Raguseala la copil 3 ani
- 1Raguseala - reflux gastroesofagian
- 2Raguseala seara
- 1Raguseala copil 7 ani