cat dureaza raguseala ?
copilul meu in varsta de 2 ani si 6 luni a racit acum o saptamana.de atunci ii curge nasul, tuseste si este foarte ragusita.mentionez ca face tratament cu biseptol, augmentin, nurofen si eurespal.cat o sa mai dureze raguseala si daca va ramane cu sechele?
va multumesc.
va multumesc.
7 comentarii
Este foarte important si tratamentul local. Trebue sa.i aspirati secretiile nazale s sa fiiti atenti la alimentatie.. NU e voie nimic acru.. sau ceva care ii poate provoca reflux sau regurgitatia alimentelor.
Foarte multe ciaiuri calde.
Foarte multe ciaiuri calde.
Buna ziua
Am o fetita de 3 ani si 9 luni care este ragusita de mai multe luni. Nu are rosu in gat, nu tuseste si nu ii curge nasul. E adevarat, ii plac muraturile si fructele usor acrisoare. Raguseala poate fi ereditara? Este usor obeza. Nu stiu daca asta are importanta. Va multumesc
Am o fetita de 3 ani si 9 luni care este ragusita de mai multe luni. Nu are rosu in gat, nu tuseste si nu ii curge nasul. E adevarat, ii plac muraturile si fructele usor acrisoare. Raguseala poate fi ereditara? Este usor obeza. Nu stiu daca asta are importanta. Va multumesc
Am uitat sa mentionez ceva important.
Cand a inceput gradinita si i-am facut exudatul, avea un stafilococ care a fost tratat cu 2 flacoane de sumetrolim (conform angiogramei). Raguseala a disparut. Am repetat exudatul si a fost ok. Acum raguseala a revenit. Ce pot face? Va multumesc
Cand a inceput gradinita si i-am facut exudatul, avea un stafilococ care a fost tratat cu 2 flacoane de sumetrolim (conform angiogramei). Raguseala a disparut. Am repetat exudatul si a fost ok. Acum raguseala a revenit. Ce pot face? Va multumesc
trebue neaparat sa mergeti la Gastrologie si ORL.
nu puteti lasa asa lucrurile.. fiindca de la Sine.. nu se vindeca nimic.. ba din contra!
nu puteti lasa asa lucrurile.. fiindca de la Sine.. nu se vindeca nimic.. ba din contra!
Buna ziua! Am o fetita de 9 luni care este ragusita de 5 zile. Fara nici un alt simptom. De doua zile nu-i mai dau alimente cu aciditate. Mentionez ca inainte dimineata manca mar cu biscuiti si branza de casa. Mar rosu. Seara ii mai dadeam iaurt cu biscuiti. Ziua tot timpul i-am fiert diferite legume cu putin unt. Chiar sa faca acid de la atat? Am avut probleme cu constipatia si am incercat meniuri fara alimente care constipa.
Nu este racita si nu are nici muci, febra.
Nu stiu ce sa cred.
Multumesc ca ma ajutati cu un raspuns.
Nu este racita si nu are nici muci, febra.
Nu stiu ce sa cred.
Multumesc ca ma ajutati cu un raspuns.
constipatia deja ara ca copilul are o problema pe tractul digestiv
daca nu mai face reflux.. in somn.. raguseala trece in 7--10 zile
daca se repeta macar odata aciditatea din somn.. revine iritatia din faringe sau laringe
mare grija la alimentatia inaitea de somn.. macar 2 ore sa nu consume nimic
vorbiti cu un pediatru cu specilizare in gastrologie
daca nu mai face reflux.. in somn.. raguseala trece in 7--10 zile
daca se repeta macar odata aciditatea din somn.. revine iritatia din faringe sau laringe
mare grija la alimentatia inaitea de somn.. macar 2 ore sa nu consume nimic
vorbiti cu un pediatru cu specilizare in gastrologie
Multumesc foarte mult. As putea sa merg la ORL? Ea este alaptata exclusiv. E ok sa-i dau lapte seara? Si noaptea mai cere, de ex.papa la 00 si apoi la 7, de obicei, e ok asa?
Perele sunt bune dimineata? Banana nu prea ii dau doar in combinatie cu avocado. Cerealele nu le mananca. Nu stiu ce sa ii mai combin. Zilnic biscuiti mi se pare prea mult. Nu stiti ce as mai putea sa ii dau?
MULTUMESC PTR PROMPTITUDINE SI RASPUNS!
Perele sunt bune dimineata? Banana nu prea ii dau doar in combinatie cu avocado. Cerealele nu le mananca. Nu stiu ce sa ii mai combin. Zilnic biscuiti mi se pare prea mult. Nu stiti ce as mai putea sa ii dau?
MULTUMESC PTR PROMPTITUDINE SI RASPUNS!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 165raguseala, fara alte simptome copil
- 5dilema
- 75Are intr-adevar polipi?
- 1va rog din suflet sa imi raspundeti!!! bebele meu e ragusit de 3 zile
- 2raguseala la bebelus
- 3Voce guturala ragusita - copil 2 ani
- 3baietel de 6 saptamani este putin ragusit
- 8sunete ragusite la sugar 5 luni
- 3raguseala la bebelus de o luna
- 3raguseala la bebelus
- 4răgușeală