Raguseala copil 7 ani
Buna ziua. Am un băiețel de 7 ani care merge la scoala. E un copil cu multă energie, aleargă, plus ca bea multă apă. Problema este ca ragușește foarte repede si transpiră și foarte mult. Bănuiesc că bea apa destul de rece la scoala. Trebuie să mi fac probleme pt episoadele dese de raguseala si pt transpiratie? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna dimineata
Desigur ca nu este de dorit sa treaca prin viroze frecvente, cu sau fara raguseala, dar cred ca trebuie insistat pe invatarea copilului de a bea apa la temperatura camerei, pe parcursul zilei, cu inghitituri mici (pt hidratatrea corpului si nu ptr declansarea transpiratiei, asa cum se intampla cand bei de sete, repede, o cantitate mare !! ). Astfel veti evita neplacerile.
Desigur ca nu este de dorit sa treaca prin viroze frecvente, cu sau fara raguseala, dar cred ca trebuie insistat pe invatarea copilului de a bea apa la temperatura camerei, pe parcursul zilei, cu inghitituri mici (pt hidratatrea corpului si nu ptr declansarea transpiratiei, asa cum se intampla cand bei de sete, repede, o cantitate mare !! ). Astfel veti evita neplacerile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 165raguseala, fara alte simptome copil
- 7cat dureaza raguseala ?
- 5dilema
- 5raguseala de 3 zile la un copil de 3 ani
- 75Are intr-adevar polipi?
- 20fetita de 4 luni, de aprox. o sapt. este ragusita
- 1tratament raguseala
- 3baietel de 6 saptamani este putin ragusit
- 8sunete ragusite la sugar 5 luni
- 3raguseala la bebelus
- 4răgușeală