raceala, tuse

Sotul meu se confrunta cu o raceala, spun eu, care nu ii mai trece. De vreo 2 -3 luni, tot raceste, in sensul ca incepe cu tuse usoara, apoi putina febra, durere in tot corpul, apoi tusea devine persistenta, incepe sa ii curga nasul. A tot luat medicamente "la moda": modafen, humex, septolete... A stat si in spital acum o luna, pe motiv ca ar fi avut pneumonie asociata cu o tensiune mai mare.I s-au administrat Ciprinol, Ampicilina. Acum, de vreo cateva zile, raceala a revenit cu: durere in gat, frisoane, tuse uscata. Azi dimineata vocea i s-a schimbat, s-a ingrosat si il doare tot mai tare in gat si piept. Refuza sa mai mearga la doctor, caci a spus ca s-a saturat de doctori care ii dau tratamente fara niciun rezultat. Daca este cineva, vreun doctor homeopat care ar putea sa imi spuna vreu tratament sau remediu naturist, poate ii trece, caci nu mai suport sa il vad asa, in plus avem o fetita de un an si 4 luni si nu vreau sa se imbolnaveasca si ea de la el. Va multumesc anticipat!
1 comentarii

Bună ziua! Dacă are febră mergeți la boli infecțioase pentru tratament. O zi liniștită!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 10despre leucemie
- 6bebe 9 luni tuseste!
- 40Streptococ beta hemolitic de tip C in gat
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 7rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
- 6Cum scap de tuse?
- 4tuse si expectoratii de 3 luni
- 1pilula uitata si raceala
- 1tuse si nas infundat